Dragos sahil
Bostancı sahil
Avcılar sahil
Florya sahil
Tophane nargile
Hayırlısı olsun Abdullah... Aytuğa katılıyorum inanki buluşmadan sonra aracını satan ilk üyesin kesin...![]()
Afiyet olsun elinize ayağınıza sağlık fotolar yüklendimi benmi bulamadım
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Arkadaşlar, tanışmak için dahi gelemediğim için çok üzgünüm... Carrefour otoparkı bana 10 dk mesafede fakat, işelrimin yoğunluğundan malesef ki çıkamadım, inanın bugün bile çalıştım.....
umarım bir daha ki buluşmada katılırım aranıza...
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
Emeği geçen herkese ve buluşamaya yüreğini koyup katılan herkese teşekkürler...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Alemsin apoo....![]()
Apoya bakın pek kurnaz çıktı![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
ulan umut bedduan mı tutu ne aracı servise gösterdik aracın hemen her yerinde parçalı boya varmış adam vaz geçti
ben aracı alırken boyasız diye aldım satan kişide serviste yapılan işlemlerim listesi vardı full servis bakımlıydı listede boya gözükmüyordu sanayide ustaya gösterdim boya değişen yok dedi bende aldım bugün yetkili serviste ekspertize soktuk aracın komple boyalı tavan şüpheli değişen yok dediler sonra aracı galeriye götürüp gözümüzün önünde baktırdık çoğu parçasında parça boyalar çıktı onlarıda tam boyamamışlar parçaları yarım yarım boyamışlar büyük ihtimalle çizitendir dediler. Ancak baya bir canım sıkıldı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri