buyuk ıhtımal fıreler olur kardeım,
hadı gozunuz aydın dragosa gelıyoruz anadolu yakası :)
Printable View
son 40 dk büyük ihtimalle Dragosta buluşacağız :)
Dragos tayız yani he :)
Dragos vega restaurant
tolga burasıda güzel
https://img440.imageshack.us/img440/...tpencereyi.jpg
Dragos plus var eski 216 orasıda cok uygundur...Ben oraya gıdıyorum sureklı...Otoparkıda buyuk ve araclar ıcınde uygundur
Dragos hayırlı olsun ;) ilk defa dragos u da görmüş olcaz bir aksilik çıkmaz da gelirsek..
hadi herkese hayırlı olsun o zaman... :)
Hayırlısı olsun herkezin gönlüne göre olmuş. Sabızsızlanıyorum bu buluşma için görüşmek üzere arkadaşlar...
Bence de çok güzel bir buluşma olacağa benziyor inş. güzel bi katılımla bu buluşmaya iştirak edersek son zamanların en iyi buluşmalarından biri olur kanısındayım şimdiden herkese teşekkürler :)
Evet arkadaşlar 5 şubat Cumartesi dragostayız...Karışıklığa mahal vermemek için sadece baş sayfayı değiştirip buluşma bilgilerini yazacağım yarın büyük ihtimalle bu saatlerde mekan kesinleşir ve duyruyu yaparız...Bu arada görüşmek istediği önereceği mekanı olan varsa memnun oluruz :) Yoksa ben görüşeyim mi :)
Hayırlısı olsun...
Erdiden rica etsek konuyu ana sayfada gösterebilirmiyi acaba ? Son hafta katılım sayısı artar bence öyle olursa.Son 2-3 gün kala da avrupa yakası buluşma güzergahını belirleyelim bence
Avrupa yakasında bekleyin beni... :D:D:D
way geldınızmı dragosa anadoluya oh memleket kokusu :D
varmı anadolu gıbısı be :D
Fıratçım avrupaya gelmemek için hep mazeretler üretiyordun... Anadolu yakası olsun deyip duruyordun... Hadi sana fırsat bakalım... Anadolu yakasına geliyoruz... Bizi karşılayın ve ağırlayın... :D:D:D
aa olurmu ıc bahane abıcım nereye gel dedınde gelmedım lutfen smdı
catalcalaramı gelmedım avcılarama gelmedım eskısehırleremı gelmedım :D:D:d
nyse
listeye benide ekleyin arkadaşlar. 3 sene olcak üyeyim ama buluşmaya katılmak nasip olmadı, şeytanın bacağını bi kıralım :)
tabi allah kısmet ederde başka bir durum olmazsa inşallah...
SON GÜNCEL LİSTE
1-34ozkankurtuldu34 - özkan Kurtuldu +1 diyorum (AVRUPA YAKASI)
2-srtgy - Serhat Aker
3-tmac_fuat Fuat Yurtseven
4-WİSTaRİA Orçun Çabuk (AVRUPA YAKASI)
5-AYM Abdullah Bey (AVRUPA YAKASI)
6-SUPERMAN Erkin cin (AVRUPA YAKASI)
7-*USTA-Mustafa USTA (AVRUPA YAKASI)
8-V_mutluer : Volkan Mutluer (ANADOLU YAKASI)
9- sezginkorkmaz: Sezgin Korkmaz
10-Servogp : Servet Çay +2
11-Mjet : Şenol Çıracı (AVRUPA YAKASI)
12-sundown : Umut Külür (AVRUPA YAKASI)
12-emrequzel : Emre GÜZEL ( iş durumuna göre değişicek) (AVRUPA YAKASI)
13- ozdem : Özlem Çufaoğlu +1 (yer ve tarih farketmez) (ANADOLU YAKASI)
14- ExTReMe_ : Çağatay Güldalı +2 (AVRUPA YAKASI)
15- farukileri : Faruk İleri (Tarihe bağlı olarak değişecek) (ANADOLU YAKASI)
16- duu : Özer ÇİLESİZ (Tarih ve iş durumuna göre değişecek.)
17- tkiyos: Orhun SUSAN (Tarih durumuna göre değişecek18
18- WHİTEGOLD: SONER (AVRUPA YAKASI)
19-PLatiNuN : Tolga YILDIRIR (AVRUPA YAKASI)
20-siyah rüzgar : Adem AY (AVRUPA YAKASI)
21-GP COSKUN: Ümit Coşkun TURUCA ( tarih uyarsa katılacak ) (ANADOLU YAKASI)
22- bravo_sercan : Sercan Türköz (Bizi yalnız bırakmaz herhalde ) (AVRUPA YAKASI)
23-yklklc : Yüksel K.
24-Elmedin : Elmedin
25-style07 : İsmail Demirci ANTALYA
26- sawyer :ilyas şentürk (Anadolu Yakası)
27- Sedini : Aytug Lule [anadolu yakası] ( iş durumuna bağlıyım )
28- mm_isik --- Murat IŞIK (AVRUPA YAKASI)
29-nemss1306 - Fırat Osmancık (Anadolu Yakası)
30-boris91 - Bora Ertürk (Anadolu Yakası)
31-silentscream - Tolga TACALOĞLU+1 (AVRUPA YAKASI)
32-Methko - (Avrupa Yakası)
Ayyy maşallahhhh nazar değmesin. Ne güzel bir liste olmuş böyle.
Istanbulda bukadar uye varmiymis ya...
Farkındayım heryerde var o tür insanlar...
orcunum oplmazsa bız senle buluşuruz senın arabayı burda atakoyde bırakır benım arabayla gıderız bosuna oraya kadar goturme arabanı olurmu kardesım?
ablacıgım gercektende maşallah ben bıle sasırıyorum ınsallah fıreler olmazda guzel bır buluşma olur.
orcunum burda daha eksıkler bıle var çagatay yok mert yok savas yok ooo daha sayayımmı:)
pardon pardon cagatay kardesım varmıss:):)
Aynı gece bizim Fan ın Beylerbeyi'nde buluşması var,yetişebilirsem sizinle de tanışmak isterim...
yav arkadaş istanbulamı taşınsak ne:D
keyifli buluşmalar arkadaşlar
Buluşmanıza Admin'i olduğum Fan ile ziyarette bulunsak sakıncası olurmu ?
Renault ve başka marka araç sahipleride olacak,duruma göre hareket ederim...
Bizim buluşmayı Beylerbeyi'nden Maltepe sahiline aldık,siz daha geridesiniz sanırım,ilginç ve güzel bir buluşma olurdu ve Türkiye'de bir ilk olurdu...
Buradan çıkacak habere göre bizimkiler karar verecekler,1 hafta ile 15 gün arasında buluşuyoruz genelde,bu olmazsa başka zaman olur,karar sizin...
Doğrusu forumlar da bir ilk olurdu ama ben buna karar veremem hadi siz diğer forumda adminsiniz problem olmaz...
Yetkiliyle ne alakası var mustafa abi onu anlıyamadım bir türlü... Sürekli yetkili yada yöneticilerin konuyla ilgilenmesi lazım deyip duruyorsunuz... Zamanla daha iyi tanıyacaksınız forumumuzu... Forumumuzda 5 tane yetkili var ve genelde çok büyük bir şey olmadığı sürece foruma karışmazlar... Yani herkez kendisinin moderatörüdür... Artı sizin forum üyelerinizle tanışmayı çok isteriz ama hak verinki İstanbul grubuna sizde dahil olmak üzere çok yeni arkadaşlarımız katıldı ve ilk buluşmalarına gelecekler... Kanaşma ve tanışma bakımından 5 Şubat gerçekten farklı birgün olucak... Kanaatimce sizin forumunuzla bizim forumumuzun tanışma buluşmasını başka bir tarihe ertelemek uygun olucağını düşünüyorum...Hatta erteleme tabirini yanlış kullandım sanırım ilerki bir tarihe organizasyon yapabiliriz... Yanlış düşünüyorsam kararlarınıza saygı duyarım...
Sevgi ve Saygılarımla
Buluşmaları yöneticiler organize eder Orçun,bunda kızacak birşey yok kardeşim.
Buluşma organizatörü buluşmalardan sorumludur bizde,Adminler fikir verir organizatör üyelere sunar ve buluşma yapılır,aynı anda aynı yerde yemek yiyelim veya buluşmayı beraber yapalım demedim zaten,uygun olursa ziyaret etmek isteriz dedim,bu olduğunuz mekanda olabilir,Sahildeki İSPARK otoparkıda olabilirdi,hep beraber tanışıp araçlarımızla fotoğaf çekerdik.
Neyse sağlık olsun,benimki bir öneriydi,gelebilirsem sizlerle tanışmaktan onur duyarım...:thumbup1:
Unutmadan ekleyeyim,bizde de herkes kendisinden sorumludur ancak yöneticilerde normal üye gibi her an her konuda bulunur ve yorum yaparlar,anlıyacağın üyelerden farkımız yoktur,renklerimize kadar aynıyızdır...:thumbup1:
Usta sen yanlış anlıyosun bizi ama tanısan bu kadar yanlış anlamazdın burda kızma sitem etme tarzı bişey yok Orçun abinin demek istediği Yönetim böyle konulara karışmaz İstanbul grubunda da yönetici yada admin veya organizatör diye bişey yok sadece öneriler var...bir de işin ucundan sağlamca tutup sonuca götüren var övünmek gibi algılamayın ama üye olduğum tarihten bu yana elimden geldiğince hep bu konuda öncü olmuşumdur çünkü her girişimde bulunan üye destek olmadığı için yarım bırakmak zorunda kalmıştır...Bugüne dek kimseden de olumsuz bişey duymadım görmedim o yüzden kimsede sen kimsin niye orasını seçtin burasını seçtin demez...Birazda güven meselesi biz zamanla bu güveni ve arkadaşlığı kazandık olay bundan ibaret :)
Diğer forumla birlikte buluşup kaynaşma gününüde ileri ki bir tarihte gerçekleştirelim derim bende...
Estafurullah abim ne kızması...Ne haddime... Yanlış aksettirdiysem kendimi çok özür dilerim... Sizin işleyiş tarzınız demekki öyle... Bizde daha farklı oluyor bu organizasyonlar... Ben yeni katılacak arkadaşlar için demek istemiştim yoksa kendi araçlarımızdan başka araçlar görmek ve sizin gibi değerli insanları tanımayı isterim... Anadolu yakasında sizin gelmenize gerek yok abim öyle durumda belirli bir saatte belirli bir yerde toplanılır... Tam bizim bi yerimiz belli olsun abi ona göre plan yaparız ilerliyen saatlerde...
Tolgamdan daha geç yazmışım cevabımı ve tolgam gerekli herşeyi özetlemiş zaten... Tolga bu işi hallediyo... Tolga bizi diskoya götür... :D:D:D
Bu buluşmaya mutlaka EVO ile geliyorum Orçun,ismimi yazdırdım listeye,birer saatte olsa 2 organizasyona da katılırım...;)
Bekleriz mustafa abi...
Arkadaşlar elinde slr fotoğraf makinesi olan varsa şöyle puntolarımızla fotoğraf çekinsek bol bol. Slr diyorum çünkü hava karardığında diğer makinalarla istediğimiz performansı alamayabiliriz. Tabi yoksa elimizdekilerle de yetiniriz. :D
Malesef yok... Eldekilerle yetinicez dediğin gibi fuatçım... Fuat çorlu'danmısın Tekirdağ merkezdemisin sen bilemiyorum ama 0 532 673 99 05 telefonum 5 şubat buluşması için konuşalım olmassa arka arkaya çıkarız yola canım...