Hayırlısı olsun Abdullah... Aytuğa katılıyorum inanki buluşmadan sonra aracını satan ilk üyesin kesin... :D:D:D
Printable View
Hayırlısı olsun Abdullah... Aytuğa katılıyorum inanki buluşmadan sonra aracını satan ilk üyesin kesin... :D:D:D
Afiyet olsun elinize ayağınıza sağlık fotolar yüklendimi benmi bulamadım
Arkadaşlar, tanışmak için dahi gelemediğim için çok üzgünüm... Carrefour otoparkı bana 10 dk mesafede fakat, işelrimin yoğunluğundan malesef ki çıkamadım, inanın bugün bile çalıştım.....
umarım bir daha ki buluşmada katılırım aranıza...
Emeği geçen herkese ve buluşamaya yüreğini koyup katılan herkese teşekkürler...
Alemsin apoo.... :D:D:D
Apoya bakın pek kurnaz çıktı :D
:d:d:d:d:d
ulan umut bedduan mı tutu ne aracı servise gösterdik aracın hemen her yerinde parçalı boya varmış adam vaz geçti
ben aracı alırken boyasız diye aldım satan kişide serviste yapılan işlemlerim listesi vardı full servis bakımlıydı listede boya gözükmüyordu sanayide ustaya gösterdim boya değişen yok dedi bende aldım bugün yetkili serviste ekspertize soktuk aracın komple boyalı tavan şüpheli değişen yok dediler sonra aracı galeriye götürüp gözümüzün önünde baktırdık çoğu parçasında parça boyalar çıktı onlarıda tam boyamamışlar parçaları yarım yarım boyamışlar büyük ihtimalle çizitendir dediler. Ancak baya bir canım sıkıldı
Ya Apo nasıl bir tufaya düştün be arkadaş...
Gardaş geçmiş olsun herişte bir hayır vardır üzülme hergenç kızın başına gelir böyle şeyler
bir dahaki istanbul buluşması ne zmn olacak acaba bılgı kımden alabılırım bır evo sahıbı olarak bende katılmak ısterım ? tesekkurler
Forumu sürekli takip ettiğin sürece buluşmalarımızdan haberin olur kardeşim...