Sayfa 6/7 İlkİlk ... 234567 SonSon
134 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: İstanbul Buluşması

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Önce o bahsettiğin hesap mevzusu çok yanlıştı söylenecek yer ve zaman değildi orada çıkan hesaptan veya cebimizden çıkan paradan bahsedeceksek lütfen artık buluşmalara katılmayalım yada orada hesap işini halledelim...Hee ben yine iyi niyetine güvenerek ne kadar uygun fiyatlı bir mekan olduğunu anlatmaya çalıştığını düşünüyorum sadece yanlış anlaşılmaya mahal verebileceğini hadi kendimi geçtim diğer arkadaşları kırabileceğini söylemek istiyorum...Dersen ki bu seni ilgilendirmez ona da bişey demem canın sağolsun der geçerim...
    şunu da söylemek istiyorum arkadaşların düşüncesine bırakalım...Hadi avcılarda buluştuk diyelim o kadar sesli ortamda kiminle sohbet edicez kiminle tanışıp kaynaşıcaz?
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

2. Bu mesajı için 2 kişi PLaTiNuN'ye teşekkür etti:

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Bu yazdıklarınla hiç alakası yok yazdıklarımın yazınca yanlış anlaşılıyor demek ki ama sanırım sende telefonum var benim ne niyette biri oldugumu da biliyorsun sonuçta parasını yerim tolga biliyorsun bu gibi şeylerin önemli olmadıgını sen müsaitmisin kardeşim arayabilirmiyim seni şuan... Yanlış anlamışsın beni üzüldüm...
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

ÖZKAN KURTULDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303

Neyse tolga bunu açıga kavuştururuz bir şekilde aradım seni ama müsait degilsin sanırım ama beni tanıdıgını sanıyordum madem böyle bir düşünce vardı kafanda neden beni arayıp bunları bana söylemedin de buraya yazma gereksinimi duyuyorsun neyse arkadaşım buluşmada görüşmek üzere...
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden ortak noktayı bulamıyoruz ki bugüne kadar hep ortak nokta bulundu... neler konuşuluyor tolga söylermisin lütfen herkez fikrini söylüyor düşüncesini aktarıyor bunda ne var anlamış degilim anadolu yakasına gidelim farketmez ama herşey organize edilsin gittigimizde herkez keyfine göre bişeyler bulabilsin ortamda yoksa kimse kimse için birgününü heba etmek istemez evli olan işi gücü olabilecek olanlar var aramızda organizasyon yapılsın gitmek gelmek sorun degil perişan olunmasında dışarda benim tek derdim bu neyse hadi kolay gelsin bulalım ortasını da gerçekleşsin şu ortam belki jübile yaparım aracın talibi çok bu aralar naza çekiyoruz
    Özkan, herkesin keyfine göre bir şeyler bulabileceği
    bir dünya yok malesef yani en azından ben bunu sağlayamam...
    Kim kimi kapıda, dışarda bırakıyor, gününü heba ediyor anlamış değilim
    zaten ama benim Anadolu yakasını önermem sadece bu yakadan da bir alternatif sunmak içindi.
    yoksa kimseye VIP hizmeti sunmak gibi bir misyonum yok ayrıca bunca uzlaşmazlığın içinde alabileceğim
    bir sorumluluk da değil.
    Anadolu Yakası konusu benim tarafımdan kapanmıştır arkadaşlar
    lütfen konu daha fazla uzamasın...

6. Bu mesajı için 2 kişi ozdem'ye teşekkür etti:

ÖZKAN KURTULDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303

Ya bu akşam neden herkez herşeyi ters anlıyor anlamış degilim özlem hanım kimse avrupa yada anadolu yakası derdinde degil ki gider geliriz bu sorun degil yani benim anlatmak istediklerimi yanlış anlıyorsunuz neyse ben yarın bizzat sizleri arayıp derdimi anlatırım benim içinde bu BULUŞMA konusu kapanmıştır. Herkeze iyi eglenceler...

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Affııza sığınarak birşeyler yazmak istiyorum.
    Yöneticisi olduğum forumda buluşma kararlarını yönetim olarak alırız,bunu Adminler aralarında konuşur,yönetim odasında süper mod ve moderatörlere sunarlar,mekan ve tarih kararı alındıktan sonra Buluşma konusu açılır ve üyeler davet edilir,müsait olan üye ismini listeye ekletir ve asla tartışma konusu olmaz.
    Konu açıldığından bu yana takip ediyorum yönetimden şurası veya burası olsun diyen yok,durum böyle olunca haliyle üyelerde fikir beyan ediyorlar benim gibi,yer belli olmayınca fikir beyan etmek en doğal hakkımız oluyor ancak bu seferde dayatmacı durumuna düşüyoruz maalesef.
    Son olarak yönetimin belirleyeceği yer ve zamana saygılıyım,müsait olursam aranızda bulunmak isterim...

9. Bu mesajı için 4 kişi USTA'ye teşekkür etti:

10. 20/01/2011, 03:19

Serhat AKER
    srtgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 GY 0771
    Edilen teşekkür: 7

Alıntı PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sen boşver konuyu açanı biz ortak noktayı bulamıyoruz ki daha baksana neler konuşuluyo...

Herkeze iyi geceler..Tolga kardeşim sanada iyi geceler..Çok yoğun ve tempolu bir işim olduğundan dolayı hoş görmenizi beklerdim ama konuyu açan olarak bir anda itildim diye düşünüyorum..Sabahlara kadar çalışıyorum..Malum netede fazla giremiyorum..Amacım yeni bir üye olarak herkezle tanışmak dosluklar edinmektir..Sanmaki konuyu açtım ve kayboldum..Şuan saat 2 ve ben hala iş yerindeyim.Nete giremediğim için Tekrardan özür dilerim ama böyle laf olmaz ayıptır..

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Ya arkadaslar nedir bu gerginlik? Herkez kendini biloyorki yanlis konusan arkadaslarimiz var... Su olaya bir cozum bulalim... Kalp kirmaya gerek yok... Ozlem bu kordondan baska sizin o taraflarlarda cafe tarzi yada restaurant tarzi otopark sorunu olmuyacak 2-3 alternatif sunarmisin... Hatirlarsanizki en son organizasyonda denmistiki bir dahaki bulusma karsida yapilacak diye bu yuzden 5 subatta bulusmayi ozlemin bize sunacagi alternatifler dogrultusunda yapicaz... Iadeyi ziyaret yani... Konu tatliya baglanmistir herhalde... Simdi ozlemde top ve ondan cevap bekliyecez... Ona gore organizasyonu yapip anadoluya gidicez... Gelemeyen yada ozellikle gelmek istemiyen olursa saygi duyarim dusuncesine... Kusura bakmayin konuya hakim olmaya calist belki ama tartismalarddan ve gerginlikten uzuldugum icin el attim konuya... Herhalde olay kapanmistir... Evet ozlemcim srnden haber bekliyoruz...

TOLGA YILDIRIR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazdıklarınla hiç alakası yok yazdıklarımın yazınca yanlış anlaşılıyor demek ki ama sanırım sende telefonum var benim ne niyette biri oldugumu da biliyorsun sonuçta parasını yerim tolga biliyorsun bu gibi şeylerin önemli olmadıgını sen müsaitmisin kardeşim arayabilirmiyim seni şuan... Yanlış anlamışsın beni üzüldüm...
    İşte sorunda orada abi sen buraya bunları yazmayacaktın bu ortam böyle şeyleri kaldırmaz yeni arkadaşlar var aramızda sonuçta...Burada yazmaya gerek duydun bende cevap verme gereği duydum keşke hesap kitap olaylarını sende bana telefonda anlatsaydın daha iyi olmazmıydı herneyse aradığında da zaten yatmıştım görmedim...
    Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Affııza sığınarak birşeyler yazmak istiyorum.
    Yöneticisi olduğum forumda buluşma kararlarını yönetim olarak alırız,bunu Adminler aralarında konuşur,yönetim odasında süper mod ve moderatörlere sunarlar,mekan ve tarih kararı alındıktan sonra Buluşma konusu açılır ve üyeler davet edilir,müsait olan üye ismini listeye ekletir ve asla tartışma konusu olmaz.
    Konu açıldığından bu yana takip ediyorum yönetimden şurası veya burası olsun diyen yok,durum böyle olunca haliyle üyelerde fikir beyan ediyorlar benim gibi,yer belli olmayınca fikir beyan etmek en doğal hakkımız oluyor ancak bu seferde dayatmacı durumuna düşüyoruz maalesef.
    Son olarak yönetimin belirleyeceği yer ve zamana saygılıyım,müsait olursam aranızda bulunmak isterim...
    Mustafa abi önceki buluşmalarımızı inceleme vaktin olursa bir göz gezdir bu denli anlaşmazlık hiçbirinde olmamıştır kısmet sana ve diğer arkadaşlara denk geldi İstanbul yönetimi olmadığı için herkes burada birbirinin gönlüne göre davranmaya çalışır ilk defa böyle bi sıkıntı çıktı yoksa biz halimizden memnunuz...Kesinlikle kimse dayatmacı hissetmesin kendini...Umarım kısa zamanda sonuca bağlarız ve bu konu kapanır yeni konu açarız...
    Alıntı srtgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkeze iyi geceler..Tolga kardeşim sanada iyi geceler..Çok yoğun ve tempolu bir işim olduğundan dolayı hoş görmenizi beklerdim ama konuyu açan olarak bir anda itildim diye düşünüyorum..Sabahlara kadar çalışıyorum..Malum netede fazla giremiyorum..Amacım yeni bir üye olarak herkezle tanışmak dosluklar edinmektir..Sanmaki konuyu açtım ve kayboldum..Şuan saat 2 ve ben hala iş yerindeyim.Nete giremediğim için Tekrardan özür dilerim ama böyle laf olmaz ayıptır..
    Kolay gelsin kardeşim...burada herkes işinde gücünde ama senin daha yoğun olabileceğini bilemezdim haklısın kusuruma bakma ama lafım sana değildi yani biz konuyu açanı tartışmıyoruz aramızda mekan olarak anlaşamıyoruz demek istemiştim umarım derdimi anlatabilmişimdir...Yoksa biz kimseye bugüne kadar buluşmaya gelecektide gelmedi kayboldu falan dememişizdir demeyizde...
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Gerçekten üzücü olaylar bunlar arkadaşlar...

Özer ÇİLESİZ
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. duu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 BU 0111
    Edilen teşekkür: 114

Forum çoşmuş herkesde bir gerginlik olmuş.. Dün kötü bir gündüde bizimmi haberimiz yoktu ?

Arkadaşlar istanbul içerisinde anadolu-avrupa fark edermi Allah aşkına ? Arkadaşımızın bir tanesi çorludan gelicem diyordu yanılmıyorsam. Ee ozaman gelicem demesinde çorluya gelin desin? kaç kişi tamam der?

Lütfen bukadar basit şeyler için gerginliğe gerek yok
    Avrupa yada Anadolu hiç birşey fark etmez. Birbirimizi kırmaya gerek yok.

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Mustafa abi önceki buluşmalarımızı inceleme vaktin olursa bir göz gezdir bu denli anlaşmazlık hiçbirinde olmamıştır kısmet sana ve diğer arkadaşlara denk geldi İstanbul yönetimi olmadığı için herkes burada birbirinin gönlüne göre davranmaya çalışır ilk defa böyle bi sıkıntı çıktı yoksa biz halimizden memnunuz...Kesinlikle kimse dayatmacı hissetmesin kendini...Umarım kısa zamanda sonuca bağlarız ve bu konu kapanır yeni konu açarız...
    İstanbul Buluşması için yetkili kişilerin karar alıp yeni konu açması mantıklı geliyor bana,bu konuyu kaldırırlarsa daha şık olur kanaatindeyim...

Özer ÇİLESİZ
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. duu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 BU 0111
    Edilen teşekkür: 114

İstanbul Buluşması için yetkili kişilerin karar alıp yeni konu açması mantıklı geliyor bana,bu konuyu kaldırırlarsa daha şık olur kanaatindeyim...
    +1 konu saçma sapan yerlere ulaştı çünkü

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı duu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forum çoşmuş herkesde bir gerginlik olmuş.. Dün kötü bir gündüde bizimmi haberimiz yoktu ?

Arkadaşlar istanbul içerisinde anadolu-avrupa fark edermi Allah aşkına ? Arkadaşımızın bir tanesi çorludan gelicem diyordu yanılmıyorsam. Ee ozaman gelicem demesinde çorluya gelin desin? kaç kişi tamam der?

Lütfen bukadar basit şeyler için gerginliğe gerek yok
    Avrupa yada Anadolu hiç birşey fark etmez. Birbirimizi kırmaya gerek yok.
    Ben genelde İstanbul buluşmalarına katılıyorum şu 2 buluşmaya iş yoğunluğu dolayısıyla katılamadım... Benim Çorlu'ya davet etmeme gerek yok kapım herkeze açık buyrun gelin desem beni tanıyan arkadaşlarımın haricinde kimsenin geleceğini tahmin etmiyorum neyse konumuz bu değil sadece bir bir arkadaşımızın yazdıkları gerginlik yarattı ve konunun tatlıya bağlandığını ümit ediyorum...

Şuanda herkez işinde gücünde bende yeni işten geldim yatıcam akşam saatlerinde İstanbul Grubu arkadaşlarımı telefonla arayıp konuşmayı düşünüyorum... Bu akşam yada yarın engeç cumartesi tatlıya bağlanır herşey... Özlem hanımdanda haberleri bekliyorum... Ona göre daha detaylı konuşuruz... Hayırlı günler herkeze...

TOLGA YILDIRIR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Sorun yok beyler herşey tatlıya bağlanıcak ufak bi gerilimdi büyütmeye gerek yok...
    Buluşma için son fikirlerinizi alalım ve bu akşam yeni konuyu açayım artık
    Florya mı?
    Avcılar mı?
    Bostancı mı?
    benden de bir öneri tophane mi?

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat AKER
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 GY 0771

İşte sorunda orada abi sen buraya bunları yazmayacaktın bu ortam böyle şeyleri kaldırmaz yeni arkadaşlar var aramızda sonuçta...Burada yazmaya gerek duydun bende cevap verme gereği duydum keşke hesap kitap olaylarını sende bana telefonda anlatsaydın daha iyi olmazmıydı herneyse aradığında da zaten yatmıştım görmedim...

Kolay gelsin kardeşim...burada herkes işinde gücünde ama senin daha yoğun olabileceğini bilemezdim haklısın kusuruma bakma ama lafım sana değildi yani biz konuyu açanı tartışmıyoruz aramızda mekan olarak anlaşamıyoruz demek istemiştim umarım derdimi anlatabilmişimdir...Yoksa biz kimseye bugüne kadar buluşmaya gelecektide gelmedi kayboldu falan dememişizdir demeyizde...
    Bazen böyle gerginlikler olabiliyor.Napalım dostluklara sağlam adımlarla ilerlemek lazım Mekan olayına gelince Ben dragos sahilde DRAGOS PLUS diye bir mekana gidiyorum sürekli,çok büyük ve güzel bir otoparkı var orasınıda anketlere koyabilirsiniz..

Serhat AKER
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 GY 0771

Sorun yok beyler herşey tatlıya bağlanıcak ufak bi gerilimdi büyütmeye gerek yok...
    Buluşma için son fikirlerinizi alalım ve bu akşam yeni konuyu açayım artık
    Florya mı?
    Avcılar mı?
    Bostancı mı?
    benden de bir öneri tophane mi?
    Eğer cumartesi günü avrupada buluşulacak ise anadolu yakasından avrupaya geçişi aksam 16.00 a kadar yapmak lazım.. ama çalışan arkadaşlar var o konuda sıkıntı olabilir..köprü yoğun oluyor..beylerbeyi altunizade köprü ayağı çamlıca kilit durumda oluyo sıkıntı olacaktır kesin..Yogun olarak trafikte olduğum ıcın cok ıyı bılıyorum..Avrupa yakasından anadoluyo girişlerde akşam 19.00 dan sonra biraz rahatlayabiliyor..En güzeli 2 yi kullanmak oda yolu 5-6 km uzatıyor..Bunları konuşup güzel bi seçim yapılması gerekli bence...

TOLGA YILDIRIR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bazen böyle gerginlikler olabiliyor.Napalım dostluklara sağlam adımlarla ilerlemek lazım Mekan olayına gelince Ben dragos sahilde DRAGOS PLUS diye bir mekana gidiyorum sürekli,çok büyük ve güzel bir otoparkı var orasınıda anketlere koyabilirsiniz..
    Bencede sağlam adımlar atmış olduk beni anlamana sevindim ayrıca

Serhat AKER
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 GY 0771

Sıkıntı yok tolga..Ayrıca benim araca bi bak yeni konu açtım..Ön yayların kısıklığı yetermi sence Garajda yeni konu açtım

soner sen
    whitegold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JYB70
    Edilen teşekkür: 540

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde istanbul grubuyla sürekli buluşmalar yapıyoruz ama iş yoğunluğumdan 2 buluşmayada katılamadım... Trakya Grubu olarak genelde istanbullu dostlarımın yanındayım... Sevgili kardeşim fuat... İrtibata geçelim istanbul buluşmalarında beraber oluruz... İlkbaharda gene Trakya buluşmasının 2ncisini yapmayı planlıyorum kısmet bakalım...
    kardesım herzaman yanındayız sen yap bız hep ilk geleceklerdenız sen zaten bılıyorsun senı yalnız bırakmıyacagımızı,

Alıntı mm_isik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yaa bitti ayrılık tamam
    murat hakıkatten ozlettın kendını don gel artık aramıza arkadaşım ya

Alıntı siyah rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncel

1-34ozkankurtuldu34 - özkan Kurtuldu +1 diyorum
    2-srtgy - Serhat Aker
    3-tmac_fuat Fuat Yurtseven
    4-WİSTaRİA Orçun Çabuk
    5-AYM Abdullah Bey
    6-SUPERMAN Erkin cin
    7-*USTA-Mustafa USTA
    8-V_mutluer : Volkan Mutluer
    9- sezginkorkmaz: Sezgin Korkmaz
    10-Servogp : Servet Çay +2
    11-Mjet : Şenol Çıracı
    12-sundown : Umut Külür ( Tarihe göre değişicek )
    12-emrequzel : Emre GÜZEL ( iş durumuna göre değişicek)
    13- ozdem : Özlem Çufaoğlu +1 (yer ve tarih farketmez)
    14- ExTReMe_ : Çağatay Güldalı +2
    15- farukileri : Faruk İleri (Tarihe bağlı olarak değişecek)
    16- duu : Özer ÇİLESİZ (Tarih ve iş durumuna göre değişecek.)
    17- tkiyos: Orhun SUSAN (Tarih durumuna göre değişecek18
    18- WHİTEGOLD: SONER

bu sefer ben önce davrandım SONER
    teşekkurler ademcıgım

İ.B.B otoparkı çok geniş ve araçlar ile toplu fotoğraf çekilme şansımızda var...
    Alıntı siyah rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar neden hala mekan ve yer konusunda anlaşamıyorsunuz, bu zamana kadar istanbul buluşmalarının tümü avrupa yakasında olduve bu halada devam etmektedir. Ama bu sefer anadolu yakası olsun derim oradaki arkadaşlarımız her daim bizimle oldu. Bu sefer biz onlar için bişeyler yapalım bizi üzecek olan fazladan yapılan 20 km ve extra tutacak olan 30 dakikamıdır?? bir buluşma yapılacak ve herkes haklı olarak yorumunu yapıyor ama burada ne ankete gerek vardır neden oylamaya sonuçta bu ne bir piknik organizasyonu nede yemek sadece yeni arkadaşlar ile tanışmak ve diğer arkadaşlarında buluşmasıdır.

arkadaşlar neden konuyu açan yeni üye arkadaşlarımıza ait bir mesaj göremiyoruz kendisinden haber alan varmıdır acaba var ise şu notu iletin lütfen bizler her zaman buluşuyoruz foruma bağlı kalmadan bu buluşma bir nevi onlar için düzenleniyor gören veya haber alan var ise kendilerine iletebilirmi....
    bak arkadaşıma neka guzelde konuşmuş

serhat arkadaşımö yalnış anlamısın heralde tolga arkadaşımı tolga kesınlıkle mukemmel bır ınsandır bıreysel konusmamıstır uzerıne alınma bızım hıcbır organızasyonumuzda boyle sıkıntılar yasanmaz bu ılktır nedenınıde anlmıs degılım aktıf bır katılımcı olarak ama umarım en kısa zamanda bu cıkmazdan cıkılıp herzamankı gıbı guzelbır buluşma olur ve herkez bızlerı tanıdıgı zaman ıyı nıyetımızı anlar tum yalnıs anlasılmalardan dolayı tum arkadaşlarıma kefıl olarak ozur dılıyorum herkezden.

eveeet arkadaslar sımdı gelelım bu buluşmanın kargaşasına,uzn zamandır forumdan uzağım bılıyorsunuz ama hıcbır buluşmayıda kacırmıs deılım.1 saatı askın suredırde konuyu basından berı herkezın yaptıgı yorumları tek tek okudum ve ınanın okurken gerıldım nedır ıcınden cıkılamaz olan ya bu İSTANBUL buluşması anadolu veya avrupa ne farkeder anadolu yakasındakı arkadaşlarımız sagolsun avrpa yakasındakı hemen hemen her buluşmamıza gelırler anadolu yakasında oldugundada zaten bız yalnız bırakmayız ama ne tartısılıyor anlamadım,ve gereksız bence ben sahsım adına konusuyorum tanıyanlar bılırler yer saat zaman mekan hıc farketmez heryere gıderım gelırım heee tabı herkez musaıt olamaz o ayrı konu ama anadoluda olucaksa anadolu yakasından herangı bır arkadas bı mekan bulur oturup sohpet edıp rahat rahat konusacagımız bır yer olur aynı sey avrpa yakası ıcınde gecerlı arkadaşlar tarıhte belırlenır gelebılen arkadaşlar gelirler gelemıyenlerınde canı sağolsun denır bu budur bu zamana kadarda boyle oldu sorun olmadı bundan sonrada olmasın lutfen sonucta burası bır paylasım sıtesı ama bızımkısı bıraz farklı bır cercve aıle gıbı olduk cogu arkadasımızla,yerı gelıp telefonlarla bıle buluşmalar ayarlanıp toplanabılıyoruz yarın oburgun aramıza yenı katılacak arkadaslarımız ıcınde gecerlı,onlarda bızler tanıdıkca bunları yasıyacak o yuzden yalnıs anlasılamalar olmasın arkadaslar,hepınıze saygılar... buluşma gunu gorusmek dılegıyle hee bu arda 5 şubat banada uyuyor avrupa yakasında olsun şaka şaka karsa dıyın karsa gıderım sızlerle)

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 234567 SonSon