Adem abi bazı mankenler 100lerce binlik araçları bile sönük bıraktırıyordu. hele ki camaro nun başında bir manken vardı. kitledi beni desem yeridir yani o dereceama doğal olarak Türk değildi tabi . off off bak yine aklıma geldi
şaka bi yana araçlarda çok güzel mankenlerde. tavsiyem eşiniz ve kız arkadaşınızı yanınıza alıp gitmemenizdir
gelen herkese çok teşekkürler.eğlenceli güzel bir gün geçirdik.bir dahaki buluşmada görüşmek üzere.
strawberry mert![]()
Warmı onda bilet
hiçte çaktırmıyor![]()
mertte bilet yotur sanmam![]()
orcunum bu arada sana ve fiat'a da cok teşekkurler bıletlerı ayarladıgın ıcın arkadaşım atlamısım.
adem abıcıgım cok cok gecmıs olsun.saygılar...
bizim icinde oyleydı arkadaşım kapımız herzaman acık unutma istanbulda herzaman agırlamaya acıgız...
ellerine sağlık. 3.videoda 07:46daki Audinin R8 Spyder ına bayıldım.
gayet başarılı R8
ben de mi video yükliyeyim yoksa tek tek mi atayım resimleri?
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
emreninki kadar professional olmasada
bu arada orçun abi senin videoyu izleyemiyorum
buyrun autoshow2010 fotografları..
YouTube - autoshow2010.wmv
Gelen herkese orada tanıdığım tanıştığım tüm güzel insanlarada ayrıca teşekkür ederim.. orçun abi hariç hepinizi ilk kez görmeme rağmen hiç yabancılık çekmedik.. kahvaltı mekan için soner abiye biletler için orçun abiye ayrıca teşekkürler.. çok güzel bir organizasyondu.. umarım tekrarı olur..
Konu sedini tarafından (30/10/2010 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Ben teşekkür ederim aytuğ... Neden izliyemiyorsun ki anlıyamadım...
Emre teşekkürler kardeşim,
gitmiş kadar oldum, emeğine sağlık,
muhteşem olmuş çekimler
silinme falan yok aytuğum ya... al tekrar ekliyeyim linki...
Orçun Çabuk | Facebook
Orçun video için teşekkürler, ancak göremiyorum, istek gönderdim face'de.
şimdi gördüm konuyu femoli abi pm attım![]()
Basta Soner, Orcun ve Savaş olmak uzere herkese tesekkurler
cok guzel bir hafta sonu tatili gecirdim tadı damagımda kaldı izmir e dondum sizleri de izmir e bekliyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri