bende tekirdağdan gelecektimde iş için istanbula geldiğimden anadolu yakasından gelicem açık adres varsa yazabilirmisiniz.. avrupa yakasının bazı yerlerini pek iyi bilmiyorumda..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
aytuğum özel ataköy hastanesi hürriyet mahallesini işaretle navigasyondan direk sapmadan gel... Ataköy hastanesinin yanında kültür üniversitesi güllüoğluda hemen orda...
Ben hallettim kafama göre ataköy hastanesine gelecem
![]()
Aynen Orçun abinin dedigi gibi yaparsanız rahatlıkla gelirsiniz.
zaten anadolu yakasından e-5 çıktıgınız zaman nav. dümdüz göstericek![]()
Şirinevler sapagından saptırıcaktır sadece, zaten saptıgınızdada 1dk lık bi mesafe ya vardır ya yoktur![]()
Gözlerinizi kapatıp gelin dümdüz![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
10da kalkabilirsem kesin ordayım ya olmadı fuar alanında artık
yolu bılmeyen arkadaşlar numaramı yazsınklar ben yonlendırecegım 534 660 66 60, bıde gulluoğlunun lınkını koymustum ondekı sayfalarda acık adresı olucak orda Gllolu Baklavalar Kurumsal Sitesi | sende cebını yaz kardesım ben uyandırırım senı merak etme![]()
kısmetse bizde izmirden never ile birlikte geliyoruz soner.
Gelicem inşallah Soner abi![]()
saat 10 da gulluoglunda... Sonra fuar alaninda birbirimizi aramiyalim arkadaslar... Gulluoglunda plan proje yapalim bilet yetmiyenlere fuar alaninda kugruga gireriz cunku...
Şimdiden afiyet olsun bakalım.![]()
Arkadaşlar 10 da dediginiz mekandayım orçunla buluşup gelecegiz bu arada kötü bir haber coşkun gelemeyecekmiş ailevi nedenlerden dolayı aramızda olamıcakönemli birşey olmalı ki gelemiyor yoksa fuarı kaçırmazdı.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
gerçekten mertin emeği çok
zımpara şeklindeki kaportayı bal dök yala hale getirdi.
Konuyu dagıtmasaknasıl olur arkadaşlar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
konuyu dağıtmıyoruz güncel niyetine sayalım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri