Alıntı siyah rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vayyy beee adımızı anan yok tmm arkadaşlar ben giderim kendim otoshow'a ..... ayrıca kahvaltımıda kendim yaparım güllüoğlunda ama sonerin hesabına
herkez benden sanıyor hesapları ama ben benım hesabı herkeze paylastırcam kımsenın haberi yok

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hehehheeee

Soner'in hesabına ha. Süpersin Adem. Hem trip atıp hem de hesabı Soner'e aktarıyorsun

Soner bu kahvaltı organizasyonunu bir daha yapmaz
abla zaten hesabı bana yazdırmak ıcın atıyor o trıplerı ama yemezler benim hesabımı odemesınde yalnıslıkla ademım saka yapıyorum,herkezın hesabını odetcem sana

Alıntı ExTReMe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şuanlık dersim yok gibi gözüküyor cuma günü bi aksilik olmazsa Kesin gelicem Kahvaltıya .. yoksa dersten sonra fuara gelicem

1-whitegold soner ŞEN
2-bravo sercan-sercan TÜRKÖZ
3-platınum -tolga YILDIRIR
4-elmedin- Elmedin BAŞOL
5-ExTReMe_ - Çağatay Güldalı (+1)
oooo çağatayım hoşgeldın,adalar buluşması gıbı gozumuzu yollara koymıycaksın dimi?

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abiler o gün izinliyimde o saatlerde kalkmam cok zor.ama ben sizi fuar alanında bulurum.tabi sizden birisi bana tel.numarasını verirse.en azından forumun güclü kalemleryile gorusmus oluruz.
ural kardesım numaramı vermıstım ama yıne vereyım 534 660 66 60 kahvaltı yapcagımız yerı bulamazsan ararsın,dıger arkadaslarda arıyabılırler.