ya mert sen bi kurban kes olum bu iş böyle olmaz :)
Printable View
ya mert sen bi kurban kes olum bu iş böyle olmaz :)
hee ya allahtan boyada sorun yok baktım çatırt etti anam tampon çıkmış duruyor yerde :D şimdilik tek vida tutuyor yarın takıcam
Hayırlı olsun Allah utandırmasın kardeş. Bana çok uzak yerin yakın olsa gelirdim :) neyse bizde Adana'da filippo jameson for x falan idare ediyoz ya :D
ewet arkadaşlar acılısımız yarın saat 13:00 de başlayacaktır herkezıbeklıyoruz Bayrampaşa susucak bızı dınlıycek :)))))))
evet liste şu şekilde yokmu daha gelen
1-ceyms_cem
2-sawyer
3-uraal
4-mjet
5-savagı
6-?
adres:Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi No:161 BAYRAMPAŞA
Mert cemle görüştüm bahçelili alinin önemli bir işi çıktığından malesef gelemiyormuşuz :( inşallah fuara geldiğimde ziyaret edeceğim ;)
6-immortal
7-?
herkesi aramızda görmek isteriz arkadaşlar...
Yarın bi uğrarım hayırlı olsuna Mert :)
bende gelicem büyük ihtimalle.bgn dükkanın önnden geçtim fakat uğrayamadım işim olduğundan.
tekrar hayırlı olsun...
hayırlı olsun:)
Mert bende inş. 11.30 Gibi Çıkıyorum Mecidiyeköyde Ararım seni :)
Mertcim şimdiden hayırlı olsun.
Gittim gördüm gerçekten özenerek hazırlanmış dizaynı olsun jant çeşitliliği olsun görülmeye değer bir mekan alt katında oto yıkama jant lastik ve ses sistemi uygulama bölümleriyle profesyonel bir mekan şiddetle tavsiye ederim..Tekrar hayırlı olsun Mert...
gelen tüm arkadaşlara teşekkürler.
gelen herkese teşekkür ederim fotoları yakında ekliyicem :)
hayirli olsun kardesim tekrardan.güzel insanlarla tanıstık güzel oldu.yanlız ne araclar vardı ole bi ara seytan durttu dedim bırakayım benim aracı kapıp gideyim surdan bi cihaz.harbiden en gariban benim arac kaldı yaawsss :D:D
:D:D eyw kardesim sagolasın hertürlü isteğimizle ilgilendin tekrar teşekkürler ark.ın işi cıkmasaydı daha seyrederdim cihazları ama :D bir ara ugrarım tekrar ama bu defa bogmazsan :D:D:D kesinlikle aracına herhangi birşey düşünenler mutlaka gorsun.sistemler tam pro.ve kesinlikle uzakda değil.tabi kaybolmazsanız.mert dönüşümüz yemin ediyorum 10 dakka sürdü :D:D:D
Hayırlı müşteriler dilerim :D
fotoları bekliyoruz
ne demekk kardeşim :D:D eksik birşey olmazmı yani şöyle o abinin yazdıgı sistemi takacaktın sonra lastik,jant,yay ee sonra boy koruma vs. tabi beleşe ama hicbirini yapmadın ayıp sana yaaa :D:D:D:D:D gelenlerin tekrardan ayagına saglık,mertinde misafirperverliğine :D
aynen du bakalım baslıycaz yavasdannn :D:D eyw senin güleryüzlülüğün yeter kardeşim
Mertcim dükkanın tekrar hayırlı olsun on numara mekan bence kant almak istiyorsanız ve müzik sistemi istiyorsanız + olarak oto kuaför için en güzel mekanlardan biri.
Savaş abi ve uralla da tanıştık bu arada :)
tekrar hayırlı olsun arkadaşlar,
hayırlı işler dilerim.
teşekkürler ayağınıza sağlık her türlü konuda yardımcı oluyoruz far karartma,cam filmi,tesisat,xenon,cooperS sinyali,jant lastik,sis farı,oto kuaför,pasta cila,boya koruma aklınıza gelebilecek herşeyi yapıyoruz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcaz
Mert kardesim mekanin hayirli ugurlu ve bol kazancli olsun.