eveeet napıyoruz nerde mıllet ben pazar sabahı 4,00te hazırım![]()
kadam beni arka koltukta gotur yeterlı başını agrıtmayımbıde bı mınık yastık olursa sevınırım istanbul gozler kapanır eskısehırde acılır
aman tamer agbı ne dıyosun kar flanvallahı ıstanbul sımdıden bukadar soguksa eskısehırı dusunemıyorum,hava durumunu eserden almak lazım
![]()
eveeet napıyoruz nerde mıllet ben pazar sabahı 4,00te hazırım![]()
Burdayız sonerim...sen istersen hiç yatma o ne ya 4 te hazırım van'a gitmiyoruz
Senin için yıkatıyorum bagajda taşıdığım boyunluğu sana kısmetmiş kullanmak![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Sevgili Can Dostlarım; Planda olmuyan ve ansızın ortaya çıkan iş sorunundan ve bazı sağlık problemlerinden dolayı aranızda olamıyacağım malesef... Üzülerek ve gerçekten ki kalbim buruk bir şekilde bu satırları size döküyorum... Bu organizasyonun en başından beri istekli ve gelicem gelicem deyip duruyordum ama olmadı işte... Genelde çok istediğim şeyler olmuyo bu olayda aynısı oldu işte... Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı ayrı ayrı sunuyorum... Kalbim sizlerle.. Hepinize hayırlı yolculuklar.. Dikkatli gidin gelin.. Bol bol eğlenin benim içinde eğlenin arkadaşlar...
Hepiniz kendinize çok iyi bakın... Hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler.....
Sağlık olsun abicim sen iyi ol yeter...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
sağol Tolgacım... Kalbim sizlerle...
İSTANBUL
01. hsyn28 : Hüseyin YAVUZ
02. 34OZKANKURTULDU34 : Özkan KURTULDU +1 Belirsiz
03. PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR (10 Ekim sabahı)
04. ozdem : Özlem ÇUFAOĞLU +1 (9-10 EKİM) (1 araç)
05. bbya: Murat ÖZTÜRK - İstanbul
06. whitegold - Soner Şen (10 Ekim sabahı)
07. bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ (10 Ekim sabahı)
08. EviLDoeR - Murat Koca +1
09. odoner - Önder DÖNER
10. IVAA - Murat DEĞİRMENCİ (10 Ekim sabahı)
11. mm_isik - Murat IŞIK +1
12. PROTOS-Tamer İNSEL (10 Ekim sabahı)
13. Elmedin- Elmedin BAŞKOL (9 ekim sabahı)
14. siyah rüzgar- Adem AY (10 Ekim sabahı)
İstanbul grubu son durum...
İSTANBUL
02. KESİNLİKLE GELEMİYORUM ÜZGÜNÜM ÖZKAN
03. PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR (10 Ekim sabahı)
04. ozdem : Özlem ÇUFAOĞLU +1 (9-10 EKİM) (1 araç)
05. bbya: Murat ÖZTÜRK - İstanbul
06. whitegold - Soner Şen (10 Ekim sabahı)
07. bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ (10 Ekim sabahı)
08. EviLDoeR - Murat Koca +1
09. odoner - Önder DÖNER
10. IVAA - Murat DEĞİRMENCİ (10 Ekim sabahı)
11. mm_isik - Murat IŞIK +1
12. PROTOS-Tamer İNSEL (10 Ekim sabahı)
13. Elmedin- Elmedin BAŞKOL (9 ekim sabahı)
14. siyah rüzgar- Adem AY (10 Ekim sabahı)
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
GÜNCEL
İSTANBUL
02. PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR (10 Ekim sabahı)
03. ozdem : Özlem ÇUFAOĞLU +1 (9-10 EKİM) (1 araç)
04. bbya: Murat ÖZTÜRK - İstanbul
05. whitegold - Soner Şen (10 Ekim sabahı)
06. bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ (10 Ekim sabahı)
07. EviLDoeR - Murat Koca +1
08. odoner - Önder DÖNER
09. IVAA - Murat DEĞİRMENCİ (10 Ekim sabahı)
10. mm_isik - Murat IŞIK +1
11. PROTOS-Tamer İNSEL (10 Ekim sabahı)
12. Elmedin- Elmedin BAŞKOL (9 ekim sabahı)
13. siyah rüzgar- Adem AY (10 Ekim sabahı)
SAĞLIK OLSUN ÖZKAN İSTANBUL BİZİM HER ZAMAN BULUŞURUZ....
Ayrıca tolga listede adı olupta forumda göremediklerim var, görüştüğün kimse varmı??
Sağlık olsun Özkan abi zaten tüm ağır toplar teker teker listeden çıktı
Adem abi kimseyle görüşmedim sadece gelemeyeceğini bildiren arkadaşları listeden çıkarıp güncelledim başka gelemeyen olursa umarım zahmet edipte bunu bildirirler...
klasik bir buluşma vakası daha yaşıyoruz desene, geliyroum diyipte sonradan gözükmeyen ler
hoppalaaa bu nerden cıktı sımdı orcunum ya gercekten uzuldum bı anda benım bıle hevesım kactı senın aramızda olmamandan dolayı ama kısmet ne dıyım,yok yok sen bıze suprız yapıcan dımıı yoksa bole bı organızasyonu ımkanı yok kacırmazsın???
valla kada bılıon bole zamanlarda herkezden once hazır beklerım asker gıbı saat 4,00 te hepınızı ayaga dıkıcem solıyımşaka şaka 5,00
bu arada yastık ıcın tesekkur ederım,tolga arkadaşımın aracıyla gıdecek arkadaslara duyurulur yastık benımmş kımse ıstemesın
![]()
evden pike takımıda getirelim sana bağaja küçük bir yapalım mis gib![]()
Beni unutmayın :/
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Ayıpsın Sercan Üç silahşörleriz biz
Evet ön koltuk Adem abide yastık Sonerde![]()
tolga geçen akşamki buluşmadan sonra murattan henüz haber alamadım çokmu yüklendik dersin![]()
Sabah 06 da gişelerden sonraki Mehmetçik Vakfı Opet değilmi, durumda bir değişiklik varmı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri