Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok ya orçun senn o gişeden çıkınca direk bogaz köprüsünde olucaksın

Arkadaşlar yarın görüşürüz ben hepinizi otoban çıkışında CARFOUR DA Bekleyecegim tekk çözüm bu otoban çıkışından sonra saga dönün carfour otoparkında buluşalım herkezle ordanda direk avcılara çıkarız önerim budur bir sıkıntı olursa herkez arayabilir 0505-698-15-72 Sercan sende avcılar
girişini boşver carfuor.a gel orda toplanalım herkezle arkadaşlar uyarmı herkeze daha rahat olur diye düşündüm otoban çıkışnda hemen sag tarafınızda kalacak carfour görüşmek üzere arkadaşlar dikkatli gelin gaza gelmeyin sakın

ÖZKAN 0505-698-15-72
Sağol özkancım bende beşiktaş iskelesine çıkmıyayım diye korkuyordum ama iyiki söyledin köprüye çıkacağımı rahatladım.

Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
keyifli iftarlar arkadaşlar.. iyi eğlenceler...
Sağol Esercim....

Alıntı PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Beylikdüzü Carrefour' da toplanma fikri güzel ama ordan çıkışta tekrar avcılar yoluna dönüş nasıl olucak?Beylikdüzüne doğru devam edip Avcılar'a mı döneceğiz bilen var mı?
Beylikdüzü carefour otoparkında buluşmak mantıklı ama ordan çıkıp avcılar istikametine döneceğimizi sanmıyorum...

Ama şimdi google mapstan baktım ve beylikdüzü careefourdan oraya gidiş var ve 7 km olarak gösteriyor...

Sizde bir inceleyin arkadaşlar bence...

Google Maps

yol tarifi alı tıklayın A yol tarifine 34524 İstanbul, Türkiye (Media Markt-beylikdüzü) bu adresi,
B yol tarifi kısmınada Denizköşkler Mh., 34315 İstanbul, Türkiye
avcılar spor tesisleri olarak yazdım..