Web adresi budur abi yeri Anadolu yakası Dragostadır
TandT Sosyal Kulüp
he unutmadan sınırsız içecekde içinde :D:D:D
Printable View
Web adresi budur abi yeri Anadolu yakası Dragostadır
TandT Sosyal Kulüp
he unutmadan sınırsız içecekde içinde :D:D:D
Haberlerini bekliyoruz sercanım....
Buyrun gelin çorlu'ya :D Çok harika bir mekanda fasıllı bir yerde iftar yapalım... :D:D
Grup olucağımız için belki fiyatta kırdırabilirim
www.shiva.com.tr adres bu inceleyin... Ama İstanbul'a bayaa uzak olduğundan teklif ediyorum ama ısrarda bulunamıyorum...
Beyler bırakın şimdi atışmayı orta noktayı bulmak lazım yapacak bişey yok :D
Fırat böyle organizasyonlarda biz buraya geldik siz niye gelmiyosunuz vsleri bence çok saçma kardeşim... Toplu olarak nereye karar verilicekse orada buluşulur.. Senin demenle benim dememle kimseyi yönlendiremeyiz.. Organizatörümüz tolga ve diğer arkadaşlar araştırsın alternatifi seninkiyle beraber oylamaya sunarlar neresi çıkarsa orada güzel bir akşam geçirilir.. İzmir ve Ankarada böyle sorunlar olmuyor nedense.. Bir yer kararlaştırılıyo herkez katılımını sağlıyor... Bana heryer uyar karşısıda olsa amacım siz güzel kardeşlerimle dostlarımla canlarımla güzel vakit geçirmek...
Bende canım....:):)
Tamam Oçun abi yarın sanayide bi kaç işim var ,iftar zamanına vaktim kalırsa ilk olarak foruma ugrucam bi fiyat falan alıyım , açıkcası avm olması pek guzel olmaz gibime geliyor kapalı mekan sonuçta.
Avcılardaki o yer güzeldi =)
Ama bu seferde avcılar anadolu yakasından gelen olursa onlara uzak olucak.. :/
forumistanbul orta nokta gibi biraz sanki..
Evet avcılar anadolu yakasına uzak gibi olur... Ayarlayın siz kardeşim... Ortak bir yer bulalım...
eveet arkadaşlar bayadır forumdan uzagım kımsede yahu bu soner nerelerde dıye merak edıpte arayıp sormuyor:) şaka bır yana arkadaşlar şimdik yazıyı yazarkende tolga kardeşim aradı yer ve zaman için konuşmamızda bu organızasyonu pazar gunu ve anadolu avrupa yakasına ortak bır noktada olup herkezın katılabılmesı ıcın guzel bır ortak mekan bulmaya calısıcaz inşallah bizleri yalnız bırakmazsınız.forum istabul bencede en uygun yer gözukuyor suanda ama alternatıflerde degerlendırılebılır.
haberlerinizi bekliyoruz sonercim...
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa eğer eşim ve bende katılmak istiyoruz.
Anadolu yakası/ göztepe de oturuyoruz.
İstanbul Forum bizim için çok sıkıntı yaratmaz ancak
şehir ortamından uzak ama şehrin tam göbeğinde, muhteşem
bir boğaz manzarasıyla, İstanbul ayaklarınızın altında olsun istiyorsanız
açık havada , otopark sıkıntısı asla olmaksızın şöyyylee güzeeeel bir iftar
keyfi yapalım diyorsanız size Anadolu yakasında
Nakkaştepe' de Mest Cafe rest. önereceğim. İnternetten de bakabilirsiniz.
iftar menü fiyatı kişi başı 55,00 TL. Bir alternatif de Anadolu Yakasın dan
sunmak istedim. Tabiki çoğunluk ne derse o uygun olacaktır ;)
Özlem hanım öneriniz için teşekkür ederim fakat fiyat konusunda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum bu konuda herkes fikrini söyleyecektir zaten...
Bu akşam itibariyle sercan ve soner arkadaşımla birlikte Avcılar-Ambarlı sahilinde Huzur Bahçesi adlı tesisle görüşüp mekan ve yemekler hakkında bilgi aldık...Mekan gayet güzel deniz manzaralı yeşillik içinde ve ferah..yemekleriyse hepsinden daha güzel bir faktörü...
Huzur Bahçesi
Başlangıç çorba ve iftariyelikler
Açık büfe sisteminde çalışan mekanda 50 çeşit olmak üzere;
Sıcak-soğuk mezeler
Zeytinyağlılar
Sebze yemekleri (o gün belirlenecek en az 2 çeşit)
Izgara çeşitleri (o gün belirlenecek en az 2 çeşit)
Salatalar
İçecek olarak masada Su-Portakal Suyu-Vişne Suyu ( diğerleri istenirse ekstra olacak)
Tatlılar
Meyveler
İlk defa rastladığım bu sistemde fiyat gerçekten çok uygun kişi başı 25,00TL'dir...
Tarih olarakta 29 Ağustos Pazar gününü düşünüyoruz tabi çoğunluğa göre tarihi değiştirebiliriz..Fakat Cumartesi tam gün çalışan veya yetişemeyecek durumda yarım gün çalışan arkadaşlarımızda olabilir o yüzden Pazar gününü uygun gördük...
Yorumlarınızı bekliyorum bir an önce konuyu netleştirmek adına...
akrabacigim ozlem :) insalllah bir aksilik olmazda esinle aramizda olursun tanismak isteriz senin gibi puntis severle..
Tolgacim bana uygundur yer zaman.. Zaten neresi olursa olsun beni yaz kafadan :)
Tolga İBB nin tüm tesislerinde iftar yemekleri kişi başı 25 TL ... florya daki ile de görüşmek lazım orası da aynı fiyat İBB nin sitesinde öyle yazıyor ki florya daha güzel bence.. fırsatı olan görüşürse orası ilede güzel olur.orda menü nasıldır bilmiyorum ama..