Orçun abi çook büyük bir yer otoparkta araç kaybetmek mümkün bu yüzden dikkat edilmesi gereken 1 numaralı husus bu olmalı ayrıca görülmesi gereken dev akvaryum geldiğinizde bence ziyaret edilebilir bir mekan...
Printable View
Orçun abi çook büyük bir yer otoparkta araç kaybetmek mümkün bu yüzden dikkat edilmesi gereken 1 numaralı husus bu olmalı ayrıca görülmesi gereken dev akvaryum geldiğinizde bence ziyaret edilebilir bir mekan...
Niye fasıl oyun havası çalmıyormu??? Ben geleyimde oyun havası çalmasınlar.. Alırım adamın elinden klarneti hem çalar hemde oynarım.. Amannn yandan yandan.. Hüsnü bile benden eğitim aldı :D:D
Okadarda değil mertçiğim.. Hadi alkollü olursak arabayı bulmamız zor olur.. 5-10 tane puntoyuda bulamazsak yuh bize.. Dev akvaryuma hep niyetim var gelmeye ama denizden babam çıksa yerim zihniyetini taşıyorum o akvaryumu görünce balık yiyemem diye korkuyorum :D:D
bence orçun abi otoparkı görmeden yorum yapma ben ilk gittiğimde bulmakta zorlanmadım ama güzergahımdan hiç çıkmadım şimdi böyle kalabalık makara eşliğinde olursa diye önlem almak lazım bu arada farkında olmadan yeri belirlemiş olduk sanki...
ayrıca abi mert değil telekom murat :):):)
Kavga etmeyin ben önceden gider 20 araçlık yer tutarım fasıl ekibinide toplarım :D:D:D
biz kavga etmiyoz sadece orçun abimle birbirimize muhalefet yapıyoz :)
Açık hava olsun derseniz avcılarda güzel bi yer var geçen haftasonu çay içmeye gitmiştik iftarda veriyorlarmış ama fiyat hakkında bilgimiz yok. çok güzel esiyordu bu arada , park sorunuda yok gibi.
Görüşebilir misin orayla Sercan? Bir kaç yer elimizde bulunsun da seçeriz hiç değilse...
şimdiden hayırlı iftarlar ekip :) fasıl falan güzel olur, orada olmak vardı :)
Bekleriz her zaman :)
Arkadaşlar hiç gitmedim ama fotoğraflardan ve yazılanlardan ötürü çok beğendiğim bi yeri tavsiye etmek istiyorum gerçekten kaliteli bir yer...Ulaşım açısından çok rahat ve yemek sırasında ferah olacağı düşüncesindeyim düşüncelerinizi bekliyorum ona göre irtibata geçip konuyu netliğe kavuşturalım.. www.ramazanbingol.com
Tolgacım mekan gayet güzel ama uygun fiyatlı bir kaç alternatif daha bulmak lazım..
Arkadaslar bugn bır yer arastrdım ve fıyat aldım
oncelıkle otopark sorunu yok 450 araclık otoparkı var
menuye baslıorm bismillah :d
-Günün Çorbası
İFTARİYELİKLER
-Hurma,Beyaz Peynir,Tulum Peyniri,Tereyağı,Pastırma,Zeytin,Bal,Reçel,Domates ,Salatalık
SOĞUK BAŞLANGIÇLAR
-Zeytinyağlı Taze Fasulye,Zeytinyağlı Biber Dolması
SALATALAR
-Mevsim Salata,Gevurdağ Salata
ARA SICAKLAR
-Pazı Dolma,Kaşarlı Paçanga,İçli Köfte,Sebzeli Krep
ANA YEMELER
-Kuzu Tandır,Topkapı Kebabı,Kuzu Şiş,Barbekü Soslu Piliç( Pilav ve Püre Eşliğinde )
AÇIK BÜFE TATLI ÇEŞİTLERİ
-Şerbetli Tatlı ve Baklava Çeşitleri,Sütlü Tatlılar,Pasta Çeşitleri
Açık Büfe Mevsim Meyveleri
Arkadaşlar menü budur kişi basşı fiyatı 38 liradır ve hersey dahildir yanlız
35 kişi ve üzeri olursa kişi başı 33 liraya iniyor
Yemek esnasında ilahı tarzı canlı müzik saat 22-00 itibariyle fasıl
masalarımızı isteğe bağlı havuz kenarına kurdurabilirz
karar sizin.....
Benden bukdar arkadaşlar....
Teşekkürler fıratçım...
Bakalım daha uygun alternatiflere..
arkadaslar nacizane fikrimi sunmak isterim bi arkadasın yazdığı gibi avcılar ibb tesisleri gayet güzel ve hesaplı bir mekan isterseniz fiyat ve rezervaston durumunu da gidip konusabilirim. e-5 ve tem otoyoluna da yakın bir yerde oluşu uzaktan gelmek isteyen arkadaşlarımıza da kolaylık olur diye düşündüm. Otopark sorunu bulunmamaktadır. Ayrıca ailesi ile gelmek isteyenler içinde birebir mekandır. Çocuk parkına kadar içinde bulunduruyor. Ağaçlıklar içinde önü derya deniz bir mekan....
yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
Fıratçım herşey iyi güzel eline sağlıkta yer nerede? bir linki falan var mı? bunları da yaz bari tam olsun...
Orçun abi sen fasıl istediğine emin misin? yok eğer şakasına söylediysen uygun fiyatlı yer aramak istemeni anlıcam :) Yok ben fasılda olsun istiyorum dersen 30 liradan aşağı bulana aşk olsun :D
Serhat sana zahmet bir konuş bakalım aklımda Florya tesisleride var ama Avcılar'da olur diye düşünüyorum...
Sağol serhat ilginden bir konuş fiyat al menüleri çıkarttır vs. Burada konuşalım sonra yada Tolgayla koordineli çalış.. O ne yaparsa yapsın ben arkasındayım o tamam burası derse bana heryer uyar...
Ben fasıl olsun istememin amacı güzel eğlenir daha kaynaşırız mahiyetinde istedim.... Fasılsız kuru kuru bir yer olursa yemek yenip hemen dağılıcak herkez.. Ama sizinde düşüncenize saygı duyarım.. Fasıl olmasada fasılı biz kendimiz yaparız.. :D:D Sen bak kafana göre tolgacım..
Bu arada soner ve özkan bayaadır fouma giriş yapmıyor onlarlada irtibata geçmemiz gerek bilgileri ve fikirleri olur belki.. Sonrada katılım listesine başlıyalım artık....
bence ya forumistanbul yada avcılarda o dedigim mekan, yarın musayit olursam ki sanmıyorum, ama perşembe araştırma yapabilirim..