Töööbe mübarek gece neler sölüyosun sen bakim![]()
Hele bi ramazanı çıkaralım...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Memnuniyetle![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
iftar muhabbettinden alemlere akmışız hemen, kolay gelsin selamın aleyküm =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Olm senin niyet bozuk sahurda neye niyetleniyosun![]()
![]()
iftardan sonra bir cartıng ayarlayında kurtlarımızıda dökelim bari arkadaşlar yaw
anca hazmederiz yediklerimizi
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hazmetmek istiyorsak koşalım abi =) öyle iyi hazmederiz![]()
ama yok atraksiyon olsun diyorsak ayrı, oraya en yakın londra campin var yenibosnada ama orası sarmaz, hem pist kucuk hemde kaza yada atraksiyon olunca hız kesiyorlar, bize gelmez..
başka önerisi olan varmı carting için.. ? ?
sizler karşıdasınız işte bir araştırın bakalım
şöyle pek karışmayacak bir yer fazla tuzlu olmayan
piste çıkınca benim insanlıktan çıktığımı biliyorsunuz bu kriterlere uygun
bir yer olsun biraz tampon sesi duyalım o akşam rahat rahat
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ben londra kamping ile görüştm normal fiyatları 10 dakikası 15 tl size özel 13 dediler bende pek olumlu bkmadım başka göreşebilecegimiz yerlere bakalım arkadaşlar bildiginiz tanıgınız yerler neresi bakında şu coşkunun ifadesini alayımdermişim
![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
ule özkan ifademi almaya çok gelen oldu ama hepsi soluğu acilde aldı haberin olsun
normal yolda gördüğün gibi göremezsin beni pistte istersen çocuklara bir soruver
Yok yok tamam vazgeçtim ezelden beridir kamyon ve kamyonculardan uzak duruyorum napalım mayanızda var galiba![]()
Yok bu konuda kimseye meydan okuyamam çünkü sizler sürekli kartingdesiniz ben birkaç kez gittim dogruyu söylemek gerekirse bükemedegim eli öpmesinide biliriz ayvallah coşkun yine kamyoncu oldugunu gösterdinya ne güldüm gece gece sana allahta seni güldürsün arkadaşım sabırsızlanıyorum pazar günü için umarım bu kadar kişiyi ekmezsin yine![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
kumburgaz yolu üzerinde vardı b.çekmeceyi geçince sağda ismini hatırlamıyorum emre abi daha iyi bilir
haha bu nasıl iftar sohbeti, iftar dışında herşey konuşuluyo. arkadaşlar beni de yazın organizasyona
![]()
29 Ağustos Pazar İftar Buluşması Katılımcıları (Avcılar Sahil Huzur Bahçesi)
1-PLaTiNuN- Tolga YILDIRIR
2-bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ +1
3-whitegold - Soner ŞEN
4-farukileri - Faruk İLERİ
5-WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ + 1
6-Erhan YALI
7-Mustafa Öztürkmen
8-Derya Develi
9-Ergin Arda
10-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_)+2
11-Showhat788 - Mustafa Kubilay KARABULUT
12-GP COSKUN- Ümit Coşkun Turuca
13-Ozdem - Özlem Çufaoğlu +1
15-siyah rüzgar - Adem AY
17-Şenol Çıracı
18-nemss1306 Fırat Osmancık
19-Onur YILDIZ
20-Mert Sözge +1
21-Bukalemun 34ozkankurtuldu34
22-M@GIC Kerem Uçgunoğlu +1
23-Elmedin - Elmedin başkol
ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR İÇİN
BULUŞMA NOKTASI KOZYATAĞI CARREFOUR OTOPARKI
BULUŞMA SAATİ:17:00
Herhangi bir duruma karşılık bana ulaşacağınız cep tel. numaram: 0506 292 18 25 (Tolga yıldırır)
Konu erdiyilmaz tarafından (07/09/2010 Saat 06:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzeltme
Kumburgaz çıkışında dedigin yer oranın ismi pist park orda t araba yarışları yapılıyor bildigim kadarıyla ve güzel bir mekan kendin pişir kendin yemuhabeti var orda biliyorum orayı yeni açıldı fakat karting degil orası yinede arar konuşurum bugün ben akşam gelişmeleri yazarım başka bildigimiz bir yer yokmu yaww koskaca avrupa yakasında eglenceli geçecek bu iftar buluşması hadi bakalım 22 olduk kaç fire verecegiz bakalım ogün görecegiz
![]()
23 ule yanlış sayma
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri