Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise pazar günü orada olacağım
Konvoyomuza destek haberturk gazetesinden geldi
https://www.haberturk.com/yasam/haber...cin-toplaniyor
Tuningciler şehitler için toplanıyor
İnternette örgütlendiler, pazar günü yollara düşüyorlar...
HABERTURK.COM
Artan terör olaylarına tepki gösteren tuningciler ve motosiklet tutkunları internet forumlarında örgütlenerek tepkilerini sokaklara indiriyor.
Techturkey.com forum üyelerinin başlattığı ve diğer sitelerin de destek verdiği organizasyon kapsamında tuning tutkunları 27 Haziran Pazar günü Kozyatağı'nda ve Cevizlibağ'da biraraya gelecek. Saat 12.30'da Kozyatağı'nda toplanacak konvoy, 13.30'da Cevizlibağ'dan Edirnekapı Şehitliği'ne hareket edecek.
Hiçbir siyasi parti ve oluşumla ilişkilerinin olmadığını ifade eden organizasyon heyeti, tüm İstanbulluları bu anlamlı etkinliğe davet ettiklerini açıkladı.
Son Güncel..
Konu erdiyilmaz tarafından (28/06/2010 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
bende gelirim,bir aksilik olmazsa bu bir görevdir,birde etkinlikleri haber verin buluşmaları beni üzmeyin arkadaşlar bu ara ev işi
iş arama kafam yerinde değil biri özel mesaj atsın pek takip edemiyorum forumu
Konu eser1959 tarafından (26/06/2010 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.
Tamam abi sen merak etme içini ferah tut işlerini yoluna koymaya bak...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
allah nasip ederse ordayım arkadaşlar hemde tanışmış oluruz inşallah..
star haberde izledim..yüreğinize sağlık...
ben de haberlerde izledim
yüreğinize emeğinize sağlık
Orada olmak gerçekten çok güzeldi anlatamayacagım kadar güzel bir atmosfer vardı. Düzenleyenleri tanısam teşekkür etmek isterdim
Konu erdiyilmaz tarafından (28/06/2010 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
katılamadığım için çok üzgünüm haberlerde seyrettim hatta sercan seni bile gördüm emeğinize sağlık...
Gelemediğim için çok üzgünüm,bunu kaçırmamak gerekirdi ama ev arama peşine düştük
keşke katılabilseydimemeğinize sağlık
Çok güzel bir anma töreni ve harika bir buluşma oldu görünce insanın tüyleri diken diken oluyo tüm insanlar sokaklarda balkonlarda bizlere bakıyodu kimi asker uğurladığımzı zannediyodu ama konvoyun ucu bucağı olmayınca anlamışlardır ne olduğunuHerkesin yüreğine sağlık ne diyim şehitlerimizin ruhuna deysin...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Gerçekten çok güzel olmuş,resimleri görünce orada olmak istedim resmen
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri