asıl bız sana tesekkur ederız eser abıcım,abı ıstanbul ıcınde bulusmalarımız oluyo avcılar pıerlotı katılırsın dımı?:)mustafa abı cagatay abıyıde alırız:)
Printable View
Vayy bee çok şey kaçırmışızz.. :hammer00:
bu sefer avrupa asyaya gelsin bostancıda buluşalım,misafirim olun bir akşam sevinirim,yada daha ortada bir yerde buluşsak mümkünse
Kartal karma carting abı tam ortada :D
resmler gelmemıs abı
mail atıcaktın ama abı
mail adresi
firatosmancik@gmail.com
Yeri ve zamanı sizler belirleyin,bostancıda dürüm yiyebiliriz
eser abıcım senın gıbı muhabbetı hos yakısıklı abım ıstesın uzaya bıle gıderım onla sen yeterkı ıste:),abıcım tolga sercan ve yakın dıger arkadaslarla bı ıletısım kuralım haftaya bırgun ayarlayıp gelırız abıcım he bıde özkan dıye bır arkadasımız var oda haftaya daha musaıt onuda alır gelırız abıcım,ama ole mısafırım olun flan yok heryer bızım abıcıgım kımse mısafır olmuyorkı bu durumda:) bu arada cagatay abıden ses seda yok ya arkadaslar forumda hıc goremıyorum goren varmı ?:)
her zaman aramızda yerin var kardeşim nedemek istendiğin sürece. biz 3-5 kişi geçen seneden bu yana buluşmalara ve arkadaşlığımıza nasıl devam ediyorsak senınlede oyle olacak :)
yaaa eser abı unutulurmusun hıc:) hele ben hıc unutmam belkı satarsın bana senın brovo yu eser abı :) olmazmı? bi takas ederız olur bıter :))))
ellerine saglık tolga senıde bızlerıde yordu bu vıdeo :)
inşallah tolga:) yoruyoruz senı kusura bakma dostum.
ya abicim sen napcan videoyu:) sen orda deilmidin zaten :) video da video. filmi çeken sensın zaten :) eheheheheheh :)
eşitlenmez ama arkadaş dost hatrına neler yapılmıyo yaptık eşitledik bakalım elmedin. ama sen benım dedıgımı harbı harbı dusun bak :) eskı ızgaraların daha guzel duruyodu:) eskı resımlerıne bıde sımdıkı resımlerıne bak sende:) ıstersen eskı resımlerden yardımcı olabılırım sana. bunları siyaha boyat yeter :) :)https://img155.imageshack.us/img155/6772/elmedin.jpg
Uploaded ImageShack.us
Boşver Murat bir bildiği vardır Elmedin'in belkide krom görüntüden hoşlanıyo zevkler ve renkler hesabı :D
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Hepsi birbirinden güzel yaa bayıldım :D Soner ne yorumlar yapmışsın öyle yaw :D Faruk ve dans ekibi çok iyiydiniz :D
abı vallahı benım ızgarada kagıt var
su peyaz punto yokmu :D
rezl ettı benı :D:D:D:D
arkadaslar vıdeoları tek catı altında topladım :D
işinize yarar belkı
Yaw Fırat madem anlıyosun bu işten ne diye uğraştırdın beni :D:D:D Eline sağlık kardeşim...
Fırat sana mail attım resimleri almadınmı,video çekimi dahil,
Soner kardeşim teşekkür tüm gençler harika ama çağatay bir başka böyle bilgi dolu bir insanı tanımak 50 yaşında bile bilgimize bilgi katan çağataya teşekkür,bu akşam ufak bir buluşma yapalım isterseniz ben çağatayı ararım telden
ohh valla istanbulda olmak vardı ya...
Yanlış anladın ya videoların birinde yaptığın yorumlar çok güldürdü beni :D :D Traktör hesapta yoktu falan :D :D
hee harbıden ben o traktoru gormemıstım vıdeoyu ceken arkadas bu bulusmayla ılgılı ne dusunuyonuz gıbı bı soru sordu bı baktım karsıma ben bızımkılerı beklerken koca bır traktor cıktı sok oldum:) ufo goren masum koylu gıbı kala kaldım ama renk katmıs galıba vıdeoya ben hala ızleyemedıgım ıcın:)
İzlersin izlersin süper olmuş walla :D
Eser abi gelmemıs maıl dogru yazdıgına emınmısın abı
firatosmancik@gmail.com
dırek maıl at abı
bu aksam ısterdm ama bn aksam calısıorm abı yanı bana sadece hafta sonu uyar :)
Sonerim videolar gayet güzel çıkmış yorumun fevkalade zaten :):) Resim çeken video ekleyen arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederimm... Elinize emeğinize sağlık... 13 haziran tarihini hiç unutmuyacağım gerçekten harika bir gündü... Sağolun can dostlarım...........
eser abıcım merhaba abı bu aksam ısterdım amabu aksam kandıl abıcıgım o yuzden arkadaslarında pek sıcak bakmıycagını dusunuyorum ama onumuzdekı hafta ortası bır gune ayarlıycam abı sozum olsun sana sımdıden,kımse gelmezse bıle ben gelcem abı soz:)
rıca ederım kardeım ne demek :) evet ya gercekten gayet guzel bır bulusmaydı tadı damagımızda kaldı ama Allahın ıznıyle bızım bu dostluklarımız bakı kaldıgı muddetce bızım her bulusmamız her bır araya gelmemız boyle şen şakrak gececektir emınım.:)
Arkadaslar vıdeoları acamıyanlar ıcın bu programı kurun acıcaktr eger acmzsa yardımcı olabılrıım
K-Lite Codec Pack 6.0.4 - Detayli Tanitimi, Kullanici Yorumlari - innDir.com
Gününü siz belirleyin arkadaşlar her şey bana uyar
bendeki video'nun 1.si
2.si yolda..
:D :D :D Faruk yap sende bi kromajj :D