takriben mahmutbey gişelerinde saat kaçta oluruz
MAŞUKİYE (KOCAELİ)
ÇATALCA (İSTANBUL)
POLONEZKÖY (İSTANBUL)
BELGRAD ORMANLARI (İSTANBUL)
takriben mahmutbey gişelerinde saat kaçta oluruz
Eser abicim, Ben saat 10:30 da Kavacık'tan çıkalım diyorum. 11:30 Yenibosna Koçtaş ve sonrası Beylikdüzü. Sanırım Otoban olayı olmaz. Beylikdüzünden sonra Edirne Asfaltı üzerinden Çatalcaya veya Hadımköyden Otobana çıkarız gibi geliyor bana.
Tam Güzergah konusunda Tolga detay verirmisin.
Eser abi anadolu yakasından faruk arkadaşımıza tel numaranı verdik ancak açmadığını söyledi biz istiyoruz ki sen tek gelme arkadaşlarla buluş arka arkaya gelin...Mahmutbey gişelerle işimiz yok çünkü orada durmaya izin yok...
Tam güzergah: Saat:11.30 Yenibosna koçtaş (E-5 üzerinden giderek Ataköy kavşağından sonra yenibosna yanyol'a geçilir...)
Saat 12.15: Yenibosnadan buluştuğumuz arkadaşlarla konvoy halinde E-5 üzerinden beylikdüzü Carrefour'a geçiyoruz...Burada buluşmanın diğer amacı koçtaş'a giderken yanyolu kaçıran arkadaş olursa direk beylikdüzü carrefour'a devam etmesi içindir hiç geriye dönmek için uğraşmaz...Daha sonrada hadımköyden tem'e çıkıp çatalcaya devam edeceğiz Çatalca gişelerde Trakya grubuyla buluşacağız...
Her ihtimale karşı cep numaram 0544 315 21 83
Konu PLaTiNuN tarafından (12/06/2010 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Tolga abi cevizlibag'dan başka yan yol yok demişsinde. Yenibosnaya gelmeden yanda yan yol var, yenibosna, çobançeşme yanyol diye.
ordan girip. dümdüz sapmadan gidilirse hemen sağ'da koçtaş gorulmektedir.
taa cevizlibagdan yanyola girersek :s ? ? öyle bilmiyorum yani bende.![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri