Ördekler ve kazlar kapalı olduğu için rahatsız etmiyorlar kimseyi ama ben bir güzel pişmiş kanat attım hiçbiri yüzüne bakmadı.. Evet ekmeğe bayılıyorlar dediğin gibi rakılı ekmeğe denedim şapır şupur yiyorlar. :):)
Printable View
Bugünkü yağmura rağmen(sabancı'da olmama rağmen orada biraz zorlu şartlarda olduğunuzu tahmin ediyorum,şu anda penceremi vurmaktalar damlalar) keşif yapan herkese teşekkürlerimi sunarım.Gaayet güzel bir mekan seçilmiş,menü de hoş duruyor.İsteyenler için de içki var sanırsam(kendim içmeyeceğım araç kullanacağımdan ötürü,yanlış anlaşılmaya zeval vermeyelim),gayet güzel bir seçim olmuş...
E o zaman pazar günü görüşürüz...Benim baya eğlenceli olacak o hafta sonum(perşembe okulda mangal,cuma LEO devir teslimi,cumartesi ayrı bir toplantı daha,pazar Çatalca)...Sabırsızlıkla beklemekteyim
Orçun abi şu resimleri bi ekleyi versen müsayitsen, ama küçük halde olmassa iyi olur =)
resimleri halledicem cnm ama puntişim gezmeye doyamadı:):) hele bir gelsin eve puntişim resimleri koyarım cnm...
Merhaba arkadaşlar bugün aranızda bulunumadıgım için hepinizde tek tek özürdilerim ailevi nedenlerden dolayı katılamadım sizlere kısa telefon görüşmemiz oldu gün içinde ama aklım sizlerdeydi bugünkü görüşmeler sonucu güzel bir ortam ayarlamışsınız sizleri tek tek tebrik ediyorum emeginize saglık güzel birgün olacak sanırım bu buluşma 13 Haziranda görüşmek ümüdiyle resimler içinde teşekkürler sitesinide gezdim güzel bir ortam gibi görünüyor masa altından kadeh doldurucaz sanırım dışardan kaçak şişe sokacagız herhalde içki fiyatları uçuk ama bir çözüm buluruz demokraside çareler tükenmez :)
Teşekkürler Hepinizin Emegine Saglık Puntocularada Eglenmek Kalıyor Artık
Özkan abi rakı fiyatlarnı bilmiyorumda, bi konuşmada duydguma gore rakılarda 5er lira indrim olucak büyük 55 lira yani.
tekelde ne kadar ?
Ben devamlı metrodan alıyorum sercan bilmiyorum ki :) fiyatları hiçte fişe bakmıyorum ay başı ekstra kesildiginde ödenip gidiyor önemsemedigimden bakmıyorum açıkçası ama içmesekte olur o gün bazı arkadaşlar tekridag.dan Altın serisi getireceklerdi onlardan otlanırız :) güzel bir eglence olacak...
:) yav sizene arkadaşlar ya benzine katkı atıyorum karıştırmayın.. :))) aa illa sırrımı söyleticeksiniz :):) 50 TL lik benzine yani 13 litre yapıyo 1 litre rakı koyuyorum arabayı sallıyorum benzin ile rakı yani alkol ile anason reaksiyona girince depodaki benzin kabarıyor ve 30 litre oluyor.. Benim puntişte sürekli geziyor...
Ayıpsın dostum... Otlamak ne kelime.. Tadımlık 1-2 duble takılırız sonuçta eğlenmeye gidicez ve sıcağın altında çarpılmıyalım içkiden. Geri dönüş var bide :)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ
1-)34ozkankurtuldu34 - Özkan Kurtuldu - İstanbul +2
3-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
4-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
5-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
6-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
7-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
8-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
9-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
10-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
11-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
12-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
13-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
14-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
15-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
16-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
17-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
18-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
19-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
20-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
21-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
22-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1
Atmaca615 nickli anıl arkadaşımızla görüştüm 13 haziranda aramızda bulunamayacağını iletmemi istedi gerek arabasızlık gerek başka sorunlardan ötürü herkesten özür dilediğini iletmemi istedi kendileri
yok yok gelicek, siz merak etmeyin. arada parazit yapıyor sanırım burası :D
Edit : Orçun abi puntiş daha gelmedimi. ?
mazotada rakı katsak reaksiyona girermi acaba ?
Gelmemesine üzüldüm... Vardır bir bildiği.. Arabasız olması sorun değil ayarlardık bir şekilde ama belki başka işi çıkmıştır.. Gönüllerimiz bir anıl. Sen gelsende gelmesende kalbimizdesin kardeşim..............
mazotla reaksiyona girermi bilmem haftaya pazar deneriz canım :D:D
geldi ama torpidoda unutmuş makinayı. arabada garajda üşendim aşağı inmeye yarını bekliyecen artık :) yarın hallederim söz:):)
booowww diye kalkıyo be kardeşim napayım tutamıyorum ki o yüzdende 1 depo benzin 450 kmde bitiyo :):):)
:dribble0:O ne ya adamın ocağına incir ağacı diker o puntiş...
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ
1-)34ozkankurtuldu34 - Özkan Kurtuldu - İstanbul +2
2-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
3-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
4-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
5-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
6-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
7-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
8-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
9-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
10-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
11-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
12-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
13-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
14-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
15-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
16-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
17-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
18-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
19-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
20-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
21-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1
elmedın bız bunları dun resmen gorduk orda arkadasım:) tavuklar kanatların kemıklerını yıyıyo kopek rakıya bandırılmıs etlerı ordekler kazlar ne verırsen yıyor dedıgın gıbı keyıflı guzel bır yerdı bız kesıf ıcın gıttık 7 kısı olmamıza ragmen buyuk keyıf aldık 13 undekı kalabalık ortamda nasıl olur gerısını sız dusunun artık:) pazar gorusmek uzere...
Benm iş biraz çukura girdi gelemeyebilirim
dogumgunum olması sebebıyle bızmkıler burda olmamı
hep beraber 21. yasımı kutlamamı ıstıor bakalım ne olacak durum
ayrıca bu menu olayına gelınce bn dısardan tavuk,et,balık,köfte gibi şeyler yemiyorm
sebebi 2 gün hastanede geçirince öyle oluyo
işlh bı aksılık cıkmazda orda olurum
nedıyelım kısmet...
arkadaslar merhaba, dun orcun tolga anıl sercan ve ben çatalcayıı alt ust ettık gezdık gorduk kı sızlerde resım ve email adrseınden mekanı gormusunuzdur kı harıka bıryer. kendımıızı tek gelıcekmısız gıbı planlamadık aılesıyle esıyle cocuguyla gelecek atkadaslarımızıda dusunerek buldugumuz en guzel en nezıh en cazıp yer burasıydı gercekten,gıttıgımızde hepınız goreceksınız cocugunuz parkta rahat rahat oynarken mınık hayvanat bahcesınde hayvanları ıncelerken sız masanızda rahat rahat yemegınızı yıyıp yemek sonrası hamak uzerınde sekerleme yapabılecegınız dıleyen arkadaslar valeybol futbol vs oynayıp temız hava alıp keyıflıce eglenebılecıgımız bır yer oldugunu ve ıyıkı buraya gelmıs dıyecegınıze hepımız ınandıgımız ıcın burayı tercıh ettık umarız hepınız keyıflı bır hafta sonu gecırır guzel bır bulusma gerceklestırmıs oluruz. tolga ve orcun arkadasımın dedıgı gıbı arkadaslar gezıp gordugumuz fıyat konum mekan olarak maddı manevı her yonuyle en guzel yer burasıydı.dıger yerlerde masalara 25 tl mangala 15 tl alıyorlar vede ıckı ıcmek yasak bııreysel dusunmeyıp herkezı dusunerekten bu tarz yerlere pek cazıp bakmadık.bu yerler ıcın hesap yaptıgımızdada fıyat buldugumuz fıyatlarıncok uzerıne cıkıyordu vede aynı zamanda cekecegımız zahmetı cabası.kısacı arkadaslar gercekten gıttıkten sonra bızlere dahada cok hak verp ıyıkı buraya gelmısız dıycegınıze emınız ınşallah 13 undede kalpler kırılmadan eglencelı keyıflı bol makaralı muhabbetlı guzel bır gun gecırcez sımdıden sabırsızlanıyorum inşallah hava acık olur toplu halde dua edelım arkadaslar:) :)gorusmek uzere hepınız Allaha emanet olun
hava durumundan sağlam kaynaklarım var son dakika bilgilerini iletirim sizlere :)
aynen yaa hava nasıl olucak o çok önemli heleki 3 haftadır haftasonunlarının yağmurlu olması beni düşündürüyor.hafta içi kavruluyoruz cumartesi olunca hava kapıyor nedense.inş bu hafta iyi olur ne diyelim
Beyler yeni tişörtler piknik gününe yetişiyor.. Ona göre hazırlıklı gelin sipariş verenler için söylüyorum...
aynen valla tolga hava filtresini çıkarmassam dikecek :):)
Gerçekten güzel birgündü... Arkadaşlar güzeldi ortam güzeldi.. Sonerinde dediği gibi haftaya olacak olan organizasyonuda siz düşünün. Ortam güzel gelecek misafirler puntişçiler güzel...
bakalim yan yatti camura batti lastik patladi gibi durumlar olucakmi , icimde oyle bi his var , umarim yanilirim..
Gelmeyecek olan olursada haber verirse çok iyi olur!
Benden şüpheniz olmasın,yan yatıp çamura batma çıkma işini sevmiyorum hiç :)
Bu arada havanın bozma ihtimaline karşı zaten tedbirli gelinecek;ancak sürek ağanın düş gününü görenlere(espri mahiyetinde yanlış anlaşılmasın:)) aracımın bagajından şemsiye çıkartabilirim :)
çarşambaya kadar yagmur gorunuyor gazetede.
Gittigimiz zamanda yağmur yagsa ne olucakki ( ki biz gittigimizdede yağıyordu, şeker degilizki eriyelim) oturdgumuz masanında üstü kapalı zaten. Serin serin güzel oluyor =)
iyiki mangal başına geçmişim o gün :D