wayy 23 araba
benım ıcın guzl bı dogumgunu
herkez bısıler alsa :P
23 parca eder :D:D
yasasısn en gusl dgmgunum olcak gelsn hedıerler :D:D:D:d
Printable View
wayy 23 araba
benım ıcın guzl bı dogumgunu
herkez bısıler alsa :P
23 parca eder :D:D
yasasısn en gusl dgmgunum olcak gelsn hedıerler :D:D:D:d
Kısmetse bende yazdircam adimi ama iş yogunlugunu suan kestiremiyorum.pazar günleri de çalısabildiğimden kesin gelirim demiyorum. Özkan abi bilir beni listeye adım yazıldıgında gelmemezlik yapmam o yuzden biraz daha beklemedeyim.Bu arada sadece Çoşkun abimi avrupa yakasından geliyor.Alp abi filan gelmiyormu?
coskun abı kartala geldıgımızde anılla banada soz verdın unuttum sanma abı:) bu arada ılyas alp abı kubılay abıyı neden lıstede goremıyoruz abı gokartta gazladıgın gıbı onlarıda gazlada aramızda gorelım abıcım saygılar:)
arkadaslar bu bulusma sankı ıstanbul tekırda bulusması gıbı olmus edırne çorlu kırklarelı izmitte hıcmı punto kullanıcısı yok:)
Arkadaslar suan icin sehirdisinda oldugumdan listeye girmedim. Fakat topigi heran takipteyim;) durumum netlesince yazacagim.
FİORİNO SERCAN kim şu basık siyah fiorinomu yoksa :)
Çatalcada Sercan arabasıyla bizi şenlendiricek oynatıcak.. Güzel cdler ve oyun havaları hazırlayın arkadaşlar. Şu fasülya 7.5 lira hem kaynasın hem oynasın... Abe kızancıklar kurtlarımızı dökecez beya :):):)
İyi getirin getirin cdleri kopalım... Ya bana bir cd yapın be gençler ya yeni bas taktırdım arabamada söylemesi ayıp :) şöyle dıstıp dıstıp dinleyek beya :):)
Sağol Mertim. JBL taktırdım.. Müzik dinlemenin zevkine şimdi vardım.. Valla yaparsan sevinirim canım mp3 doldur bir cd.. Olsun fazla kop kop olsun.. Zaten yavaş gidemiyoruz 1 depoyu 450 kmde bitiriyoruz daha çok koparız yolda :):)
8.4 mü?? muhahaha :):) ben 10 un altına düşemedim ki ancak arabada annem babam varsa uslu gidebiliyorum :):) Şu buluşma tarihi gelse biran önce valla...:) Hadi ben kaçar sabah iş var.. Hayırlı geceler kardeşim...
ama seninki benzinli benimki dizel fark bu :D saol abi sanada iyi geceler
Arkadaşlar,
Bir süredir askerlik dolayısıyla forumdan uzak kaldım, buluşmaya katılmak istiyorum ancak o gün iş dolayısı ile katılamama durumum var. Eğer gelirsem iki kişi aranıza katılmak isterim.
gel buyur kardesım basımızın ustunde yerın var
Erdem başımızın üstünde yerin var hem askerlik yorgunlugunu atarsın üzerinden buyur gel arkadaşım...
Bu arada beyler MAÇTA YAPALIM kadroyu hazırlayalım futbol topu olan getirsin arkadaşlar güzel bir maç çıkartırız Coşkun sen topa vurmayı biliyormusun? Hazırla kendini ve kadronu On numara olacak bu buluşma...
13 HAZİRAN PAZAR ÇATALCA MANGAL PARTİSİ GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ
1-)34ozkankurtuldu34 - Özkan Kurtuldu - İstanbul +2
2-)atmaca615 - Anıl Şahin - İstanbul
3-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
4-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
5-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
6-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
7-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
8-)EviLDoeR - murat koca - İstanbul
9-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
10-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
11-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
12-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
13-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
14-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
15-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
16-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
17-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
18-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
19-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
20-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
21-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
22-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
23-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1
arkadaşlar herkesten özür dileyerek gelemeyeceğimi bildirmek istiyorum
haziranın 13-16 arası iş eğitiminde olacağım için çok istememe rağmen aranızda olamayacağım :( :( :( :( :(
artık geleni 8. numeroya yazarsınız listeyi tekrar numaralandırmaya gerek yok :( :( :( :( :(
Tabiki buyur gel arkadaşım.. Diğer dostlarımında dediği gibi başımızın üzerinde yerin var....
Özkanım harika olur ya sıcağın altında sarhoş sarhoş ne oynarız valla :)
Hımmm....Demek güzel frikik kullanıyosun.. Top getireyimmi coşkun :)
Senide aramızda görmeyi çok isterdik ama sonuçta iş yüzünden gelemiyosun.. Canını sıkma kalplerimiz ve gönüllerimiz bir.. Canlı telefon bağlantısı yaparız canım :):)
Orçun abi pikniği c.tesi yapsak yada gebze civarlarında olursa (eğitim orada) kesin gelirim yine canlı bağlantı yerine canlı canlı katılmış olurum :) :) :)
faruk sen maça uygun bir sound track albümü yap böyle daha gazlı bir futbol olur :) :) :)
ama ben gelemiyorum yaaa hay bu eğitimin :( :( :(
Bilmiyorum ki muratçım.. Tahminimce piknik cumartesi olursa listenin yarısından fazlası gelemez diye düşünüyorum...
yok yok yer ve zaman her şey hazır bozmaya gerek yok başka zamanda o tarafta düzenlenir :)
Banada cumartesi uymaz zaten canlarım... Yer ve zaman güzel... Hayırlısı başka zaman birlikte oluruz muratçım...
arkadaşlar bu aralar işten dolayı siteyi pek takip edemiyorum ara ara kontrol edıyor bulusma hakkında bılgı edınıyorum.
13 hazıranda yapılacak bulusma ıcın ne bulusma yerı belırtılmıs,ne resım gosterılmıs,ne fıyat belırtılmıs ve toplanma yerı belırtılmıs?
yanlısmıyım?
tamam faruk eğitim sonralarında büyük ihtimal orada kalıyoruz biz... bir otel adı vardiler gerilla mı girilla mı ne ordan beni alırsın içmeye ııı şey pardon marşlar şarkılar söylemeye gideriz yeni eler yaparız :) :) :)
yok orçun abi benim ki işin latifesi tabiki pazar günü olur piknik dediğin.
seni yazdım kenara demek beni bu kadar istemiyorsun EviLDoeR gelirse ben gelmem diyorsun :) :) :)
neyse artık bende fotolara bakarım vaaay arkadaşlar çok eğlenmiş derim :) :) :)
tabi bu arada herkese iyi eğlenceler ;)
en azından bulusma yerıne gıtmek ıcın ortak bı toplanma yerı bulalım kendımıze konu ancak toparlanır. artık mahmutbey gıselerımı olur yoksa e-5 ten gıdılıp mecıdıyekoy-cevızlıbag-şirinevler-yenıbosna-k.çekmece-avcılar da bulusulup toplanılırmı?? bunları konusmak gerek
genel olarak avcılarda buluşun ordan tüyabın oraya e-5 kenarı müsait orda beklersiniz herkez orada buluşur diye düşünmüştüm trakyadan gelicek olanlar nereye gelsin sizce :)
trakyadan gelecek olan arkadaslarla catalca gıselerının orda bulusabılırız. tabı bu benım fıkrım arkadaslar sız ne dersınız bılmem