Arkadaşlar tarih olarak 13 ile 20 bence güzel.. Bu arada ayarlayın kendinizi cumartesi günü 29 Mayıs yani keşif için buluşalım... Çatalcanın altını üstüne getirelim :):)
Printable View
Arkadaşlar tarih olarak 13 ile 20 bence güzel.. Bu arada ayarlayın kendinizi cumartesi günü 29 Mayıs yani keşif için buluşalım... Çatalcanın altını üstüne getirelim :):)
Bencede bunu ankete koyalım ve banada ayın 20 si iyi bir tarih gibi geldi...Ya bensiz tatbikat olurmu ben bursadayım hafta sonu bidahaki hafta sonu yapsak şu tatbikatı dicem ama zaman daralıyor siz ilgileninn arkadaşlar bu konuyla orçun ve tolga ile konuştum onlarda gelecekler soner iyi eglenceler tatbikatta sizlere :)
Sağol Özkan dostum.. Keşifte sana canlı bağlantı yaparız merak etme. :):)
Sonerim bu cumartesi uyarmı sana ve diğer canlarıma keşif için?
Abi hafta sonu sınavlarım var ben gelemem ama siz bakalım derseniz bakın...
Bu arada tarih konusunda anket açayım dedim ama kopukluk olacak diye düşünüyorum...Yine bu konu üzerinden tarih belirlemesi yapalım derim hem de konu mümkün olduğunca güncel kalır...Zaten mekan az çok belli etti kendini...
13 haziran diyenler 13 HAZİRAN ve yanınada bu tarihi isteyen kaçıncı kişi olduğunu yazarlarsa çok daha anlaşılır hale gelebilir...Örneğin 13 HAZİRAN +1 , 13 HAZİRAN +2 gibi...Seçenekler temmuz ayına kadar olan hafta sonları için geçerlidir 13 ünden öncesi çok erken ve hazırlıksız olacağı için salıklı olmaz düşüncesindeyiz İstanbul grubu olarak...
13 HAZİRAN PAZAR
20 HAZİRAN PAZAR
27 HAZİRAN PAZAR
Evet oylama başlasın...bana 3 tarihte uyar en çok hangisi istenirse oyum ondan yana olacak...
her tarih paris bana =)
Her tarih ÇaTaLCa bana :):):) ama 13 Haziran diyorum çünkü 20 Haziran babalar günü olduğu için herkez babasıyla baba olanlarda çoluğuyla çocuğuyla olmak ister.. Ordada beraber olucaz ama eşi ve çocuğuyla olmak ister baba genede...
13 Haziran +1 Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ
13 Haziran +1 Faruk İleri
Her tarih bana dünya =) ama 13 haziran şimdilik candır,orçun abi ye katılıyorum babalar günü münasebetiyle
13 Haziran iyi bence... Babalar gününde ben dahil herkez babasını bir yere götürüp bir yemekte olsa güzel bir vakit geçirmek ister...
Ne buluşma mı? doğum günü mü? Evo mu? Bu konuyu kim açtı :D :D :D
Ben de Çatalca için oyumu kullandım ama çoğunluk neresi derse tarih de uyarsa oraya geliriz.
Saygılar.
özkanım carsamba aksamkı avcılar bulusamasında bol bol konusuruz bu konuyu. -orcun ben cumartesılerı calısıyorum anca pazar gunu musaıtım ama bu hafta sanırım kımseye uymuyor tolganın sınavları var ozkanda musaıt deılmıs ıstersenız 06,06,2010 pazar gunu tolga orcun özkan ve ben gıdıp bakabılırız kesıf ıcın. ben zaten burdanda yapmaya basladım bır kac catalcalı abım var onlarla gorusuyorum çatalcadan yardımcı olabılecek bırılerını ayarlamaya calısıyorum.ayın 6 sı ıcın ne dıyosunuz.? hem gıdınce ufak bı tatbıkat yaparız mangal flan karnımızı doyurup donerız:)