sabah ola hayrola arkadaşlar :)
görüşmak üzere. rastgele :)
tolga ben atmıstım senın tel numaranı ve benımkını ozelden elmedın e:) burda yazanı gormesse ona bakar :) eeheheh :)
Printable View
sabah ola hayrola arkadaşlar :)
görüşmak üzere. rastgele :)
tolga ben atmıstım senın tel numaranı ve benımkını ozelden elmedın e:) burda yazanı gormesse ona bakar :) eeheheh :)
tel nolar için teşekkür ederim :) sabah ararım sizleri :)
sabah oldu hayroldu haygı gıdelım çatalcaya :D:D
Malesef Taşınma dolayısıyla ben gelemiyorum özür diliyorum herkesten iyi eğlenceler dilerim :(
Arkadaslar hepınızden ozur dılıyorum. c.tesı gunu 4.5 yıldır bırlıkte oldugum kız arkadasımdan ayrıldım sonra da taksıme gıtmıstım. ıckıyı fazla kacırmısım galıba ilerleyen saatlerı tahmın edebılırsınız...
O yuzden gelemedım. Kusura bakmayın... ıns dıger bulusmada gorusuruz sizlerle :)
Gelen herkezin ayaklarına sağlık..Çok güzel bir buluşma daha gerçekleştirdik.Sabırsızlıkla Fotoları bekliyoruz :D
Herkeze teşekkürler geldim ve mutlu bir şekilde ayrıldım aranızdan...
Emre ne yanaştık be birbirimize aynalar bile deydi birbirine 100 km hız varmıydı... Karıştırdım yine ortalıgı yine ben yine ben...
aynen kanka.ah birde fotolar olsaydı :D nasıl olmuş stoplarla farlarım :D
Fennaaaaa
İlk buluşmamdı. Mutlu mesut ayrıldık. Kazasız belesızda ulaşıyoruz evlerimize. Herkezin ayağına sağlık...
İlk fotoğraflar ve videolar benden olsun... https://rapidshare.com/files/398627599/catalca.rar.html
mükemml bir gündü herkeze çok teşekkrler
en iyi doğumgünüm buydu gercekten fotoları beklıyoruz.
iyiki gp iyiki https://forum.grandepuntotr.com
ilk önce bizlerle uğraşıp derleyip topladığı buluşmada emeği büyük olan tolga ya teşekkür ederim.
gelen herkese teşekkür ederim güzel bi gün oldu inşallah devamı sayıca coğalarak gelir.
Gerçekten güzel bir gündü.Herkesin ayağına sağlık.Muhteşem bir şekilde eğlendik,bolca oynadık.Gitmeden önce güzel bir buluşma oldu kendi açımdan.Resimler de çok güzel olmuş hakikaten.
resimleri merakla bekliyorum.....