Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam anıl herkez hafta sonu diyorda imkan yok iki kişi sizler için önemli degilse konuyu cumartesi olarak degiştirebiliriz emre geçen buluşmada da yoktu ve bende sizlerle beraber olmak istedigimden hafta içi olsun diyoruz
Alıntı emrequzel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çoğunluk ne derse o olur.. Benım ve sınava gircek olanlar Cumartesi sabah 9 dan baslıyor ve aksam 5 bucuga kadar.ve ertesi gun yıne sınav var.Benım sınavım önemli değil neye karar verilirse o olur.Ben şunu anlamıyorum Cumartesi yapalım diyoruz millet oraya gidicem buraya gidicem diyor diye hafta içi yapalım diyoruz sonra herkes haftasonu diyor.Ben sınavımda olmasa Cumartesi gunleri çok yoğun oluyorum zaten hatta anılcım biliosun ki geçen cumartesi gelemedim o yuzden.Herkez planlarını Cumartesiye yapar bizde o planlar bozulmasın diye hataiçini uygun olur diye.Perşembe olmaz derseniz Salı yaparız sorun değil.Ama olay bundan ibaret yeni kardeşlerim ..
Abi söz konusu o değil ya şimdi hafta içi birgün gitsek en geç 10:30-11 e kadar oralarda birşeyler yapabileceğiz ama böyle oluncada ben en azından pek birşey anlamıyorum abi kursağımda kalıyor yani en azından cumartesi olsa daha rahat takılabiliriz diye düşündüm artı olarak bide emre açık öğretim sınavları var diyince bende dedimki açık öğretim sınavları akşam 8 de değil yani o sebebten dedim cumartesi akşamı olması okadarda etkilemez diye düşündüm ama karar sizin çoğunluk neyi ön görüyorsa ozaman olsun benim için fark etmez şu gün şu saatte şurdayız diyin ben gelirim...