Süper bi akşamdı. Bolca gazladık heycan ve adrenalinin sonuna kadar yaşadık. Özellikle bir 4 nolu cartin aracındaki ölüm makinası ortalığı kırdı geçirdi. Süreye yarışmıyor zaten bodoslamadan giriyor,parçalıyor,dağıtırÇoşkun abi yine yaptın yapacağını. Yetmedi e5 te ortalığı iyice bir karıştırıdın Sağdan soldan 77 likle gücünü gösterdin.
Gebzeye 3 araç olarak devam ettik Alp,Murat ve benn son gaz gittik .
Harikaydı katılan tüm arakadaşlara tşkler.
AKŞAM DÖNÜŞTE KAZA YAPTIM ARKADAŞLAR
sol şeritten sağ şeride makas atarken önüme birden bir sinek çıktı
sineğe çarpmamak için direksiyonu ani bir refleksle kırdım ama
bu seferde önüme kelebek çıktı ona çarptım
arabada bir şey yok ama kelebek öldü
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
41 mesajıma 41 kere tesekkür edilmiş aklıma 41 kere maşallah demek geldi birden niyeyse![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
Coskun abı katil oldun kacıncı leşin bu
benimde biraz belim ağrıyor sanki dün akşam coşkun abinin finish çizgisinde arkadan çarpması sonucu![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
coşkun abi bu cumartesi bi iş falan yoksa kartal sahil falan yapalım denize karşı muhabbet ii gder
coskun abiiii
coşkun abi şu gençleri üzüyorsun ya gelmiyorsun yanımıza taşı aynı zamanda kubilay abiyede atıyorum ondanda ses çıkmıyor
izmir grubu sürekli toplanıyor
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Sayın abilerim sesimiz gelmiyormu![]()
uleyn gecenin 00,30 unda mesaj yazıyorsunuz
sonrada sesimiz gelmiyo mu diyorsunuz
uyuyoz kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri