eee hadi bakalım o zman abicim![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
1-Kubilay
2-Coşkun
3-Alp
4-Fırat
5-Ali
6-Melih
7-İlyas
8-Emre
9-tolgay
10-kerem
11- hüseyin
tolgay ve keremden telefonla onay alınmıştır
Merhaba Emre,
Direkt pistte buluşuyoruz,
YOL TARİFİ: SAHİLDEN GELENLER İÇİN
Bostancıdan gelirken Kartalı geçince Eski Yunus Çimento fabrikasının önündeki ışıklardan yukarı E-5 istikametine dönülüp trenyolu köprüsünü geçtikten sonra solda Modoğlu Shell in önündeki ışıkları 50 metre kadar geçince soldaki ara sokağa girin ve 100metre ilerde sağda Karma Clubı göreceksiniz.
E-5 TEN GELENLER İÇİN:::
E-5 Kartal girişinden girince ilk ışıklardan Sahilyolu deizotobüsleri tabelası istikametinde devam edilir ve bir sonraki ışıklardan sağa girilir ve ilk sola dönüldükten sonra Karma 50 metre ilerde solda
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
cidden süper geçenlerde şirket arkadaşlarıyla kartal - karma'ya gittik memnun kaldık. Grupça gelince indirim de yapıyorlar.
Benim yarın planım var. Ama büyük ihtimal gelirim hem 4. leventten benzinli punto'mla geleceğimdüşünün yani.
Akşam 20:30'da di mi?
Çok memnun oluruz gelırseniz, Bekliyoruz.![]()
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Buralardaki en güzel pist ve arabalar orada bence
Konunun başında 20:30 - 21:00 yazıyor.
Ama bu sayfada "8.30 - 10.00 gibi oradayız" kaçta yapacağız yarışı
1 arkadaşla da gelebilirim, yaklaşık fiyatını öğrenebilir miyim?
Sizlerle tanışmak için geleceğim zaten. 50 KM yol ama sorun yokson anda görmesem her türlü ayarlardım da şimdi de ayarlarım
Teşekkür ederim, Coşkun ismini kullanıyorsunuz gördüğüm kadıyla Coşkun abi diyeyim size.
Listeye kesinleşsin o zaman söyleyeyim. Bu arada telefonunuzu da mesajla atar mısınız bana.
Bu arada arkadaşlar karma pistte En hızlı turu kaç sn'de döndünüz?
ben gittiğimde 2 tur düzenledxik ilk turda en hızlı 44 küsürdü. Sonra pist temizlendi veya yakıtı azaldı lastikler ısındı. 2. turda 43.50 ile dönmüştüm en hızlı bir arkadaş 42'ye inebilmişti
Konu brabus tarafından (18/05/2010 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
32-34 saniye arasında derecelerimiz
ortalaması 30 küsür,40 lı rakamlar ben hiç görmedim
Sorun yok istenilen her zamanı yaparız![]()
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
içimdeki bodoslamadan dalma aşkı bir bambaşka
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri