Bu arada buluşma yerinde napıcas fikri olan var mı? Tedarikli mi gelelim yoksa orada ayarlar mıyız...
Bu arada buluşma yerinde napıcas fikri olan var mı? Tedarikli mi gelelim yoksa orada ayarlar mıyız...
Aynen bende o tarz bisey biliyorum. Birazdan telefon acar konusurum
bulusma yerinin orda guzel cafe tarzi bisey var , bakkal cakkal yok alanda.
İsterseniz kayaliklara oturr muhabbet of the geyik esliginde fistikti cekirdekti , arada efesleniriz. sahil yoluna girmeden once kose basinda bi bakkal tarzi bi yer war , ordan detariklenebilriz. Kafaniza gore.
Park yeride war , isteyen kayar , salincaga biner , tattarqvelliye bile bineblrz)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
salıncakta sıkışıp kalmayalım![]()
Tolgayla konuştum bugun, maltepedeymiş.
Gelmeye çalışacakmış..
Sanırım bu cumartesi ''04-17'' 5 den( 17:00) sonra Florya ya gelen kişiler bunlar.
1 ExTReMe : Çağtay Güldalı
2 Mr_Tuning : Serhat Keser
3 JuzZy : Dorukhan Güven
4 Platinun : Tolgay Yıldırır
5 bravo_sercan : Sercan Türköz (ben)
6 Mjet : Şenol Çıracı ( Belki)
7.goktan111 : Göktan Çakmak.
8.Tolgay : ( Belki )
9. Özkan abi : ( Bu akşam söylicek gelip gelmicegini )
10
11
12...
cep numaram : 0 537 331 57 64
Sol taraftada msn adresim var, 2 sekildede ulaşabilirsiniz..
Konu bravo_sercan tarafından (16/04/2010 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.
1 ExTReMe : Çağatay Güldalı
2 Mr_Tuning : Serhat Keser
3 JuzZy : Dorukhan Güven
4 Platinun : Tolga Yıldırır
5 bravo_sercan : Sercan Türköz (ben)
6 Mjet : Şenol Çıracı ( Belki)
7.goktan111 : Göktan Çakmak.
8.emrquzel : Emre Güzel (bir aksilik olmassa )
9.34ozkankurtuldu34 : Özkan Kurtuldu
10. : Tolgay Özkan (büyük ihtimal)
11.ozel_egt : Salih Kokmen (yarın arıcaz)
GÜNCEL...........
yarn gelicem inşallah ancak biraz gecikme yaşarsam kusura bakmayın yarın bi film çekimi varda 11 de başlıcak büyük ihtimal cabuk bitirip gelicem
Yarın 5 ten sonra, Ziyaşark'ın yanındaki park alanında buluşuyoruz ozman.
Not : İspark bakıyor , süresiz , çıkışta 5 lira kesiyor :/
Tamamdır![]()
5 gibi, Florya yolu üzerinde olucam,
hani kopru altı ısıklar varya, ordan sola donuceksiniz, 150 m ilerde falan aşa yukarı, beni gorursunuz zaten..
EE kimseden ses yok???
ÖZkan abi ve ben 5 de türksan da bulusup öyle gelicez..
ya arkadaslar ben tamamen unutmusum ozkan dun aradı gelıcektım aslında ama unutmusum sıze sımdıden ıı eğlenceler muhtemelen sımdı bırlıktesınızdır :=(
güzel bir buluşma oldu gelen herkeze tesekkürler.Mazereti olupda gelmeyenleri anlarız ama mazereti olmayıp da tamam diyip gelmeyenlere zaten bişi demiyorum.
Buluşma gerçekten çok çok güzel geçti bol gülüşmeli bol makaralı çok zevkli geçti arkadaşların kafalarını haddinden fazla şişirdim ama artık kimse kusura bakmasın ayrıcanaa anti parantez içinde söylüyorum Çağatay'ma teşekkürlerimi sunuyorum kapımın önüne kadar beni servis etti ama inşallah burdan evi bulabilmiştir![]()
Buluşma fotograflarnı ayrı konu olaraktan açıp, ekliyorum birazdan =)
4 gözle beklemedeyiz...
Aynı zamanda Özkan abi foruma giriş konusunda bilgisayarından kaynaklanan bazı sorunlar nedeniyle sıkıntı yaşamakta foruma giremiyor ancak herkese teşekkürlerini sunuyor özellklede 'GELİYORUM' deyipte gelmeyenleri özellikle iğneliyor tekrardan herkesin ayağına sağlık çok çok güzel bir buluşma oldu
Eylemlerimiz devam etsin...!!!
Fotograflar burda..
>>>>>>>>>>> https://forum.grandepuntotr.com/istanbul/16839-04-17-10-eylemli-bulusma-fotograflari.html
arkadaşlar dün gelemedim çok özür dilerim. beklemediğim bir hastane olayım oldu. Kusuruma bakmayın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri