eski aracım accorddu valla hepsini öveceksin honda civic veya accorda biniceksin![]()
eski aracım accorddu valla hepsini öveceksin honda civic veya accorda biniceksin![]()
evet adamlar gerçekten hiçbirşey yapmadan araçlarında performans yüklü bugün şaşıra şaşıra bir hal oldum müthiş bir ortamdı adamlar buluşmayıda iyi gerçekleştiriyorlar en az 60 araba vardı edirneden tut ankaraya kadar vardı 90 model bir arabada 235 beygir çıktı müthiş bişey yaa valla bakalım allah kısmet ederse ben sıfır bir honda düşünüyorum ama zamanı var şimdilik puntoya devam
Mustafa abi araçlar DYNOMETRE testine girdi...Alman cartec simülasyonlu beygir ölçüm motor test sanzıman test elektronik diyagnostik,emisyon 4gaz analiz
Ve orda ufak bir mangal partisi oldu on numara birgündü tesisatlar oynayanlar aileleriyle gelenler güzel bir aile ortamıydı
Bugün gerçekleşen bir buluşma örnegi tek taktir ettigim durumları herkez birbirine saygılı ve söz veren herkez tüm yapılan listedeki isimler ordaydı hatta fazladan bende vardım eglenmeyi biliyor bu hondacılar yorum size kalmış arkadaşlar...
Hee bu arada saniye olma nedenlerinide açıkladım dyno olayı bunun yanında bol bol müzik ses eksoz sesleri adrenalin dans eglence mangal köfte birtek içki yoktu valla onada çözüm bulanlar vardı hazırlıklı gelmişler güzel bir organizasyona imza attılar opel corsa linea pejo 106 ve honda olmayan birçok araçta vardı honda katılımı yüksek düzeydeydi...
Konu JASMINE tarafından (22/03/2010 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri