OOO sizi bir an boş bırakmaya gelmiyor biz yazmadık ya herkes ser atış moduna geçmiş
Neyse konumuza gelince Önce Çoşkun kardeşime ; Gazlamak güzeldide Çoşkunu gerçekten Allah korudu diyorum ışıklarda kalktıktan sonra yolun solunda duran ford e çarpmamak için öyle bir sağa kıriki nerdeyse araç 2 teker üzerine kalıyordu... Yani verilmiş sadakan varmış kardeşim diyorum.. Tabii çoşkun bizi geçicem diye nerdeyse 50 m yarım debriyaj gitti)) Forum olarak bir baskı balata seti ister bizden benden söylemesi
Tolgay kardeşime gelince;
Onun arabası biliyorsunuz yüklü bit TJET söylediğine göre 135 hp civarı benimki ise 110 hp artı tolgay araçta tek ben ise 3 kişiyim ona rağmen dragta 2 boy fark atabildi bana... Zaten geçerim diye bir iddam kesinlikle YOK ! Ancak şahsi düşüncem eşit şartlarda 0-400 m dragta bana en fazla 2-3 boy fark atabilir fazlası olmaz, roll de ise kafa kafa ya giderim diye düşünüyorum. En kısa sürede sonuçları sizlerle paylaşırız...
Önceden yazmıştım fakat tekrarlamak isterimki gerçekten şahane bir geceydi. Herkese çok teşekkürler...
Yer imleri