Biri go-kart mı dedi acabaYaz kardeşim beni go-kart denilince akan sular durur
Yanlız tolgay ben oraları hiç bilmem beraber gidiceksek geliyim kaybolurum Yoksa
1-) TOLGAY ÖZKAN
2-) ÇAĞATAY GÜLDALI
EVET ARKADAŞLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ BULUŞUYORUZ VE KARTİNG YAPIYORUZ... KARTİNG ADRESİMİZ KARTALDA KARMA KARTİNG..BULUŞMA SAATİMİZ SAAT 20.00 OLACAK ARKADAŞLAR EVET VARMI GELEN...
TRAFİKTE YAPAMADIKLARIMIZI YAPMAYA NE DERSİNİZ.....
KARTİNG PİSTİ KARTALDADIR ARKADAŞLAR..
YOL TARİFİ: SAHİLDEN GELENLER İÇİN
Bostancıdan gelirken Kartalı geçince Eski Yunus Çimento fabrikasının önündeki ışıklardan yukarı E-5 istikametine dönülüp trenyolu köprüsünü geçtikten sonra solda Modoğlu Shell in önündeki ışıkları 50 metre kadar geçince soldaki ara sokağa girin ve 100metre ilerde sağda Karma Clubı göreceksiniz.
E-5 TEN GELENLER İÇİN:::
E-5 Kartal girişinden girince ilk ışıklardan Sahilyolu deizotobüsleri tabelası istikametinde devam edilir ve bir sonraki ışıklardan sağa girilir ve ilk sola dönüldükten sonra Karma 50 metre ilerde soldA
Giriş -- WebPaketi
BULUŞMA NOKTAMIZ KARTİNG PİSTİ OLSUN DERİM BEN.. ULAŞIM İLE BİLGİLER VE PİST HAKKINDA BİLGİYE YUKARIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ... EVET GELENLERİ ALIYIM ŞİMDİ....
1-) TOLGAY ÖZKAN
Konu TOLGAYOZKAN tarafından (13/03/2010 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.
Biri go-kart mı dedi acabaYaz kardeşim beni go-kart denilince akan sular durur
Yanlız tolgay ben oraları hiç bilmem beraber gidiceksek geliyim kaybolurum Yoksa
1-) TOLGAY ÖZKAN
2-) ÇAĞATAY GÜLDALI
Meraketme çağatay ben otarfta olucam seni alirim yakin biyerden kolay yani sikinti yok..
1-) tolgay özkan
2-) çağatay güldali
tmm tolgaycım eyvallah .
Hadi arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz ..
beni de yaz biraz adrenalin ihtiyacımızı giderelim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çok zevkli pist (köprü üstü-altı,iniş-çıkış lar ) bol gazlamalar
Müsaid olursam gelirim abi,problem yok
1-) tolgay özkan
2-) çağatay güldali
3-) ümit coşkun turuca
1-) tolgay özkan
2-) çağatay güldali
3-) ümit coşkun turuca
4-) mustafa kubilay karabulut
güncel arkadaşlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
1-) tolgay özkan
2-) çağatay güldali
3-) ümit coşkun turuca
5-) murat balıkçı
enaz 10 kısı daha bekliyoruz. buluşmalara hiç gelmeyen aradaşlar bikere gelin bağanmezseniz bidaha gelmezsiniz
1-) tolgay özkan
2-) çağatay güldali
3-) ümit coşkun turuca
5-) murat balıkçı
6-) kerem uçgunoğlu
biraz adrenalin seviyesini yükseltelim.
hayret arkadaşlar sizede birşeyler eksik gibi gelmiyormu
ben şaşırdım doğrusu daha alp ben de geliyorum yazmadı
Eyy İstanbullu Gp severler neredesiniz haydiii katılımlarınızı bekliyoruz![]()
ARKADAŞLAR GÜNCEL
carting severler buraya
Tolgay ın araca ufak tefek bişiler ekledik,gelen görür
Alp bu sefer gelir bence![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri