Minik buluşmalara başlıyor galiba İstanbul. Hadi bakalım şimdiden keyifli geçmesi dileğiyle![]()
![]()
Arkadaşlar bu hafta içi uygun bi aksaminizda buluşalim derim...siz ne dersinizz...
Minik buluşmalara başlıyor galiba İstanbul. Hadi bakalım şimdiden keyifli geçmesi dileğiyle![]()
![]()
walla tolgay gecen pazar izin kullandım bursa yaptık çarşambaya kadar full çalışıcam ama çarşamba izinliyim aksam uyar bana o gün...
banada uyar günü söyleyin yeter
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Görüşelim.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Hmm ufak istanbul buluşmalarıeğlenirsiniz umarım olurda buluşursanız fotolarını isteriz
![]()
Arkadaşlar sali buluşalim derim ben siz ne dersiniz... 19.01.2010 sali günü kartal sahilde bulunan migrosta buluşalim saat 20.00 uygun mu size hadi bakalim varmi gelennnnn
Maltepe migros olsun geleyim,hasta adamı yorma kartala kadar![]()
tolgay çarsamba yapsak? salı calısıyom malum bılıyosun gece işi benımkı![]()
Uğur o zaman çarşamba diyorum. 20.01.2010 saat 20.00 da buluşuyoruz o zaman..bu arada mustafa abi.. Dragosu geçince askeriye var ordaki migrosta buluşalim diyorum ben çünkü güzelde bi cafe var orada otururuz çay, kahve batak güzel olur derim ben...
Emekli Moderatör
Emekli Moderatör
Emekli Moderatör
kubi mızıkçılık yapma maltepeye gelen kartalada gelir
yalnız arkadaşlar ufak bir sorunumuz var
meteoroloji salı çarşamba ve perşembe günü için yoğun kar yağışı
uyarısı yapıyor anadolu yakası için bunu da dikkate alalım
ama illaki o gün diyorsanız yaparız ben gelirim sorun değil
bide karlı hava buluşması yapalım forumda karlı buluşma olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
çoşkun abi bizi ne kar yildirir nede sel biz puntocuyuz.... üşürsekte migros yakin votka enerji devamm...
Peki abi o zaman ben yapicam sadece gündüzleri girebiliyorum ben çünkü yrn okula gidicem benim karşidaki evde net yokta o yüzden sende desteklersin biraz abii
HADİ BAKALIM ANADOLU YAKASINDAKİ PUNTOCULUR 20.01.2010 ÇARŞAMBA SAAT 20.00 DA KARTALDA SAHİLDE BULUNAN MİGROSTA BULUŞUYORUZ KISA Bİ YOL TARİFİ YAPAYIM BEN SİZE..(BOSTANCI TARAAN GELİCEK ARKADAŞLAR DRAGOSU GEÇİNCE TEKEL FABRIKASI VAR ONUDA GEÇİYORSUNUZ SONRA MALTEPE ÜNİVERSİTESİ DRAGOS KAMPÜSÜNÜ GÖRECEKSİNİZ SONRA ASKERİYE SONRADA MİGROSU GÖRECEKSİNİZ IŞIKLARDAN U DÖNÜŞÜ YAPARAK MİGROSTA OLURSUNUZ)
PENDİKTEN GELENLER İÇİN SAHİLDEN GELİYORSUNUZ KARTALI GEÇİNCE KOÇTAŞ VAR ONUDA GEÇİN SAĞDA MİGROS VE OPETİ GÖRECEKSİNİZ...
GELİLİM NELER YAPICAZ ONA
20.00 DA BULUŞMA
ARABALARIN YANINDA MUHABBET SOHBET
ARABALAR BİRAZ OYNARIZ
SONRADA shakespeare CAFE OTURUP ÇAY KAHVE BATAK FLN...
HADİ BAKALIM GELEN VARMIII
1-)TOLGAY ÖZKAN ()
2-)ÜMİT COŞKUN TURUCA (GP COSKUN)
3-)UĞUR AYGÜN (BY_STATIC)
4-)ALP BELGEN (ALP)
5-)M.KUBİLAY KARABULUT (SOWHAT788)
6-)KEREM UÇGUNOĞLU (M@GİC)
Konu GP COSKUN tarafından (18/01/2010 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
Güzel organize ordayız![]()
hmm yeni bir organize daha. Bende varım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri