ellerine sağlık o zamn azkaldıaz.... 3 saat sonra buluşuyoruz
Printable View
ellerine sağlık o zamn azkaldıaz.... 3 saat sonra buluşuyoruz
aynen :)
son 1.30 saat arkadaşlar yola ciktiniz mi???
gpciler neredesiniz hadiiii....
Ben cıkıorum şimdi yarım saate kadar avcılarda olurum herhalde :)
bulusmadayız avcılarda asmalı cafedeyiz gelicek arkadaslara duyurulur
Arkadaşlar kusura bakmayın son dakkaya kadar belki kacarım okuldan yanınıza gelirim dedim o yüzden burdan bişey yazmadım gelemicem diye ama hoca proje bitmeden salmadı inş bi dahaki buluşmada telafi ederim biralar benden olur :)
Evet arkadaşlar buluşmadan yenigeldimve çokta güzel oldu canli müzik eşliğinde muhabbet sohbet çok güzeldi gelen tüm arkadaşlara teşerkkürü bir borç bilirim. Gelemeyenlerinde canlari sağ olsun diyoru.. Gönül isterdiki 15 20 araç olsun inletelim ortaliği ama olmad.. Grandepuntotr sitesindeki değerli üyelerinin elinden gelen bu kadarmiş demekki... Diğer marka sitelerin buluşmalarina imreniyorum adeta.... Ben bu sitede bir organizasyon daha yapicam ve minimum 15 araç olmazsa çekip gidicem arkadaşlar. Hepinize iyi akşamlar...
Tolgay özkan
Gelen Herkese tesekürler arkadaslar.Çok güzel bir akşamdı..Ama anlamadığım katılımın neden bu kadar az olduğu.Yönetimden bir ricamız ist da olan baslıca kişilere toplu kartvizit yollansın reklam yapılsın.Baska bir türlü bu katılım sayısı artmıcak.Ve böle oldukçada insanın içinde hewes bile kalmıyor..!!
Arkadaşlar tanıştığımıza çok memnun oldum. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle.
Gelen herkese sonsuz teşekkürler...
arkadaşlar istanbulda olmama ve çok istememe rağmen aranıza katılamadım
sizi hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim
özellikle özkan ve tolgay dan
ama kesinlikle bunun telafisini en iyi şekilde yapıcam
iyi geceler
Ben kendimi acıklıyım ben bu konu acıldıgında dedimki gelmeye calışcam dedim direk yazılmışım gelicekler listesine neyse hani bi buluşma yapıosun avcılarda avcılar bikere öyle merkezi bi yer diil ki koça istanbulda katılım olsun 15-20 arac gün secilio cumart. eminimki sitede bicok calışan arkdş vardır cumart. gecesi bi eğlenceye fln gitmek istiycektir hani dışarı cıkmak istiycektir kız arkadşıyla karısıyla eşiyle vs yarında pazar uyuycaktır hani..bu arada tolgay geçen hafta astraların buluşmasına gittimn taksimde yaptılar 5 araclardı bizim yaptıklarımz öyle buyuk buluşmlar diilki olallım 15-20 arac yazıorsunuz oraya avcılar selimpaşa arası anca bukadr cıkıo cumart. geçesi umarım anlata bilmişimdir.lutfen kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı.
Arkadaşim bende
çok gördüm bmw cileri,hondacilar 25 30 araçlik konvoylari,biz bu buluşmayi 1 hafta önceden planladik ve yazdik, gelenlerin arasinda bankaci34(ufuk) mesela az durdu ama yinede geldi işi olmasina rağmen anlatmak istediğim eğer biz bi siteyi ve markayi temsil ediyorsak sonuna kdr yapmaliyiz avcilar merkezi bi yer değil demişsin floryadan kumburgaza kdr merkezi olan tek yer avcilar... Ayrica biz via port buluşmasina avcilardan katildik ve 200 km yol yaptik ya gitmeyelim die aklimiza bile gelmedi. Kisacasi hep destek tamö destek diyoruz biz.. Cumartesi gününü biz seçmedik çoğunluğun istediği oldu yani anlatabildim arkadaşim ben bu akşam buluşma var die kiz arkadaşimin yanina gitmedim neden buradaki arkadaşlik baki çünkü benim için ayni dava yolundayim bu sitedekilerle. Kiz arkadaşimla görüşmeyi pazara erteledim mesela bu akşam iki muhabbet etmek için
arkadaşlar şimdi geldim ben de yurda, benm bu buluşmalara ilk katılımımdı ve ben ve arkadaşlarım çok keyf aldık gerçekten, gelen herkese teşekkürlerr
ahmet katılımın için çok teşekkürederimayrıca seninle ve arkadaşlarınla tanıştığım için mutlu oldum...
Ahmet katılımız için gerçekten mutlu olduk tüm arkadaşlarım böyle düşünüyorlardır eminimki sen ve arkadaşların on numara kişiliklere sahipsiniz tekrar sizleri aramızda görmek isteriz Tüm katılan arkadaşlarımızada canı gönülden teşekkür ediyorum saygılar...Resimleri koyalım artık kimde bu resimler...
Dorukhanın bana yazmış oldugu cevap ben dorukhana msg atmıştım buluşma var diye ve cevabı olmuştu canı sagolsun gelende gelmeyende arkadaşımız sonuçta ama gerçekten bazı şeyler can sıkıyor dogrusu..
https://forum.grandepuntotr.com/images/icons/icon1.gif Ce: buluşma hakkında
yarın akşam dışarı cıkıcaz,gelmeye calışırmm bi 5 dakka ugrarım belki abim söz vermiym
Bu toplantıların amacı ufakta olsa tanışıp hoşsohbet etmek ve yeni yeni kişiliklerle tanışmaktır ben kendi adıma böyle düşünüyorum Büyük bir buluşma adı altında sınıflandırmayın şu avcılar buluşmalarını ve katılan katılır katılmayanında tercihidir hiç bir zaman araç sayısını umursamadım kişiler önemliydi benim için ve birçok arkadaş edindim bu form sayesinde ve görşmeye devam edecegim on numara arkadaşlarım var ama ben birini telefonla arıyorsam o adam benim telefonumu açmıyorsa kimse kusura bakmasın bu benim arkadaşım olamaz gereken kişilerin telefonlarını telefonımdan sildim bundan sonraki katılımlara diyorum Ve son söz olarak katılım için faydanız olmuyorsa bırakın KATILMAYIN zararınızda olmasın lütfen ufak ufak çevremiz büyüyecek elbetki ve arkadaş seçimide herkezin kendi tercihidir kimsede buna söz edemez Bu akşamki eylence için herkeze binlerce TEŞEKKÜRLER...
özkan abi asil bizsana teşekkürü bir borç biliriz bizi lider olduğun için, gerçekten güzel bir akşamdi...
Tolgay nedemek arkadaşım ya öyle bir kelime etme bir daha hepimiz bireyleriz amaç ortamlar kurmak liderlik diye kimse böyle bir kişilige bürünmesin ben böyle birşeyi kabul edemem on numara arkadaşımsın Eyvallah taktir ettigin için Saygılar görüşmek üzere arkadaşım o resmide koyabilirsin istersen belki canı çeken olurda beni bulur :)
Herkese sonsuz teşekkürler bende neredeyse 3-4 aydır üyeyim ilk buluşmam oldu çok da keyif aldım biraz geç kaldım ama affınıza sığınıyorum tüm herkese çok çok teşekkürler hayırlı akşamlar ve hayırlı forumlar dilerim ... Çağatay .. :)
bu arada cdler bomba olmuş ,emre hazırlamış sanırım şimdi okudum , çok saolasınn eline sağlık