Ben konuştum coşkun yogunmuş arkadaşlar bana gelemiyecegini söyledi sanırım yanlış anlaşılma olmuştur
Printable View
Ben konuştum coşkun yogunmuş arkadaşlar bana gelemiyecegini söyledi sanırım yanlış anlaşılma olmuştur
20-02-2010 İSTANBUL AVCILAR BULUŞMASI 19:00 da AVCILAR SAHİLDE
GÜNCEL
1-34ozkankurtuldu34 (Eylemlerim devam edecek...)
2-Bravo_sercan ( Sercan TÜRKÖZ )
3-Tolgay özkan (Tolgay özkan)
4-Bankaci34 (Ufuk Temuçin)
5-MehmetFRT (Mehmet furat)
6-emrequzel ( Emre GÜZEL )
7-Juzz (DORUKHAN)
Daha eklenen olur umarım :) bu arada herkesin GP si mp3 çalıyormu? yabancı arsivimden bide ben hediye getirim size :) ona göre ayarlarım cd leri..
+1 ozkan kardesım aradı gelmezsek ayıp olur artık ... gelicem buyuk bı aksılık olmadıkça görusmek uzere arkadaslar...
Emre benimki çaliyor...
GÜNCEL
7-Juzz (DORUKHAN)
8-ozel_egt (Salih kokmen )
EVET 8 araç olduk nerde bu millet yaaa Emre arkadaşım benim araçta mp3-mpg-dvd-vcd-cd ne olursa açıyor sen bana özel bir cd yap buluşma videolarını bir cd yap bende sana bir kıyak düşünürüm :):)
GÜNCEL
7-Juzz (DORUKHAN)
8-ozel_egt (Salih kokmen )
9-mr_tuning83 (serhat keser)
EVET 9 araç olduk nerde bu millet yaaa Emre arkadaşım benim araçta mp3-mpg-dvd-vcd-cd ne olursa açıyor sen bana özel bir cd yap buluşma videolarını bir cd yap bende sana bir kıyak düşünürüm
biri Ses mi dedi =)
şimdi gelmeyenlere ne ceza kesicez özkan abi bi düşün yaww
Valla tolgay gelemeyenler bir dahi buluşmalarda depolarımızı fullerler herhalde canları sag olsun ama bence bu listede gelemeyen olmaz bir aksilik son anda bir sorun çıkmazsa gelir herhalde herkez ama gece uzun olacak sanırım...
:) az önce aracımı servisten aldım. Kaput boyandı ama karanlıktan farkı farkedemedim ama ön tamponla renk farkı doğal olarak war gibi.Oda pasta cila atılmadıgı içindir.Haftaya götürcem servise umarım cila atıldıktan sonra fark pek olmaz :(
HEyyyyyy uyanın gençlik.Hergün beylikdüzü civarında punto görüyorum hiçmi burda olan yok yaa. Nerde bu millet.TOpu topu 9 kişimiyiz yani..
isyanın gelmiş senin :D
:D
iilaki yeni boyanın verniğpi gidince fark zaten kalmıcaktır.Deniz hanım 27 şubata bana randevu yazarmısınız pastacila için kaportacınızla konusmustum.27 şubat da gelim halledelim onuda
Evet ya beylikdüzü avcılar florya bahçehir şirinevler cennetmahallesi sefaköy punto dolu nerde bu arkadaşlar hayret dogrusu buluşma bitiyor nedense herkez ortaya çıkıyor buluşmayı kaçırdık falan diye neyse 1 KİŞİ dahi olsa bu buluşma yinede gerçekleşecekti sonuçta hayırlısı olsun CUMARTESİ akşamı görüşmek üzere...