yarın görüşmek üzere arkadaşlar
mazeretler kabul edilmeyecektir
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum,yarin düzenlenecek olan buluşmaya çok katilmak isterdim ama ailevi bi sorundan dolayi aranizda olamayacağimi bildirmek istedim.bunun için tüm katilan arkadaşlardan özür dilerim ama bir daha ki buluşmaya ne olursa olsun gelicem... şimdiden katilan tüm arkadşlara iyi eğlenceler diliyorum...
yarın görüşmek üzere arkadaşlar
mazeretler kabul edilmeyecektir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Geliyosun listeye ekliyorum mert seni arıcak ok
Dinlenin bakalım ben gece 4e kadar çalışıcam,herkes dikkatli olsun arkadaşlar güzel bir gün geçirmek dileğiyle trafik kurallarına uyalım
Buluşma yeri 27.12.2009 PAZAR
Avrupa yakası 12:30 Mecidiyeköy Alisamiyen stadı
Anadolu yakası 12:30 Carrefour İçerenköy(kozyatağı)(
MEKAN VİAPORT
GP İstanbuL Buluşma listesi20-*
1-By_Static *
2-GP_Coşkun *
3-StrawBeeRy *
4-Murat53*
5-34ozkankurtuldu34 *
6-ALp *
7-sVs
8-Emregüzel *
9-Kadoku *
10-silentscream *
11-SRKN *
12-mmtkara
13-M@GIC*
14-Buremir
15-Yerliplaka34 *
16-speedyzie (P.Evo) *
17-aslan5844
18-xmen %50
19-camur41 *
Arkdaşlar lütfen irtibat numaralarınız bize msj olarak gönderiniz iletişim sorunu yaşamamak için...
Anadolu yakası irtibat için(UĞUR AYGÜN)
Grande Punto | Punto Evo | Bravo
Avrupa yakası irtibat için (MERT SOZGE)
Grande Punto | Punto Evo | Bravo
yıldızı olan arkadaşların numaraları mevcut..
Güncel...
Konu By_Static tarafından (28/12/2009 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
ıst bulusmaları avrupa yakasında bakırkoy yada yenı acılan forum ıstanbul b.paşa gıbı merkezı yerlerde yapılsa daha kolay ve rahat olurdu =)
Tamam tolgay abiyle konuştum büyük bir ihtimal geliyor airportta buluşucaz gelmezsen gene aricam sabah seni![]()
![]()
Arkadaşlar özkan abi ile konuştum saat 11.30 gibi airportta bulucaz özkan abi ile çok heycanliyim yarini merak ediyorum.. Umarim güzel geçer arkadaslar....
Evet tolgayla görüştük yarın airportta bekliyecegim 11:30da ordayım herkeze duyurulur 11:40 da kimseyi bulamazsınız orda 1o dakika beklicem geç kalmayın mert sabah kalkınca ilk işin beni aramak olsun CEM ÖZER istanbul avrupa yakasındaki buluşmayı yazın acuamarinde düşünüyorum nasıl olur on numara egleniriz yönetimle konuşup uygun bir fiyat alırsak organizasyon düzenleyebiliriz ve bu arada GP.ciler özel bir şapka yaptırmayı düşünüyorum bir iki yerden fiyat aldım renk ve üzerinde ön kısmında GP ve arka kısmında grande punto yazılı bişey yaptırmayı düşünüyorum ama en uygun fiyatı bulursam olucak bu iş
Özkan abi emre abiyle ben 11.30 ta buluşucam çünkü sabah ben eve geçicem şu an çekmeköydeyim
bizim beylikdüzünden gelişimiz en az 15 dk sürer ama en hızlı şekilde gelmeye çalışıcaz avcılara geldiğimizde aricam ben seni![]()
Ok bende güzel olacagını düşünüyorum ama kaliteli uygun fiyatta bir yer bulursam site içerisinde konu açıcam resim koyup talep edenlerede göndeririz ama maliyetini herkez karşılar biraz elimizi cebe atmamız gerekecek ama iyi birşeyler yapmaya çalışıcam
Yarın ki buluşmaya gelecek arkadaşlar ya ben bu ORJİNAL kırmıştım elinde olan varsa kullanmayan getirebilirmi fiyatı neyse hallederiz rica sadece arkadaşlar yarın görüşmek üzere herkeze iyi sabahlar benden bu gece bu kadar
KeYiFSeL ÜYE :)
arkadaşlar buluşmaya işle alakalı bir nedenden dolayı gelemiycem.herkesten özür diliyorum.benim yerimede eğlenin. inşanlah bidahaki buluşmaya gelicem.ayrıca yönetimle alakalı problemleri okudum. bu site hakkında hayal kırıklığına uğradım.
Buluşmada tüm liste umarım orda olucak..eksiksiz tam kadro görüşmek dileğiyle...
Buluşma yeri 27.12.2009 PAZAR
Avrupa yakası 12:30 Mecidiyeköy Alisamiyen stadı Anadolu yakası 12:30 Carrefour İçerenköy(kozyatağıMEKAN VİAPORT
arkadaşlar bize katılmak isteyenler telefon numaralarımızdan ulaşabilirler...
GP İstanbuL Buluşma listesi20-*
1-By_Static *
2-GP_Coşkun *
3-StrawBeeRy *
4-Murat53* (gelemiyor)
5-34ozkankurtuldu34 *
6-ALp *
7-sVs
8-Emregüzel *
9-Kadoku *
10-silentscream *
11-SRKN *
12-mmtkara
13-M@GIC*
14-Buremir
15-Yerliplaka34 *
16-speedyzie (P.Evo) *
17-aslan5844
18-xmen %50 (gelemiyor)
19-camur41 *
yıldızı olan arkadaşların numaraları mevcut..
Güncel...
Konu By_Static tarafından (27/12/2009 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.
Herkeze günaydın hadi arkadaşlar buluşmaya bir iki saat sonra görüşmek üzere güzel bir hava var bugün umarım sonu hüsran olmazz görüşmek üzere
Evet arkadaşlar buluşma on numaraydı tüm arkadaşlara teşekkürler hepinizle tanıştıgıma gerçekten memnun oldum güzel birgündü emegi geçen herkeze teşekkürler... ve Pilotlara![]()
hadi bakalım millet yeni yeni geliyorsunuz şu fotoları görelimnice buluşmalar diliyorum
![]()
Benim çektiğim bir kaç foto ...
Benim çektiğim bir kaç foto ...
Katılan herkeze çok teşekkür ederim özellikler organizasyona katılmamızı öneren,bugünü güzel ve eğlenceli geçirmemizi sağlayan uğur abiye çok teşekkür ederim
Yarışta pitte antalyadaki bülent abinin yarışlara katılmak için getirttiği 1.9 puntosuyla karşılaştık(mehmet pınarbaşı kullanıyordu) en son 6. Dı galiba yarış sonucu ne oldu acaba
Fotolar eklenecektir..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri