merak etmeyin yanımızda elmedin var belgrada gidemezsek bizi bağdat ormanlarına götürür![]()
merak etmeyin yanımızda elmedin var belgrada gidemezsek bizi bağdat ormanlarına götürür![]()
Elmedin'i görür gibi oluyorum
![]()
Kaldı 2![]()
abi bol bol foto çekmeyi unutmayınaman kaybolmayın
![]()
![]()
Merak etme Mert diğer buluşmalarımızdakinin iki katı foto eklicemden şüphen olmasın![]()
tamam abi.
Merhabalar
uzun zamandır giremedim ama 11 ekimi ajandama kaydetmiştim.
Eğer gelemezsem,sallamadığımdan değil öğretmenim ve özel dersler veriyorum,boş saate denk gelirse mutlaka gelicem,
Bu arada neşet suyu bana 7 km.
En keyifli yol cevahirden sonra maslak sarıyer güzergahında,maslak'ı geçince sağa tabela göreceksiniz BAHÇEKÖY KİLYOS diye yol sağa ayrılır ama 100 metre sonra sola dönüş verir,döndükten 100 metre sonra sağa bir orman yoluna girersiniz,taaki orman yolu bitip bahçeköye ulaştığınızda sağınıza sur lar gelir 200 metre daha düz devam edin,sola ışıklardan kemerburgaz dönüşü vardır,döndünüzmü yine bir orman yolundasınız,harika bir belgrad ormanı manzarası ile neşet suyundasınız.
kemerburgaz yolu otoban gibidir ve keyif vermez,20 tane punto bir araya geldiyse biraz dikkat ekmek lazım diyorsanız bu guzergah harika bence.
ewet altan abi dediğin yolu biliyorum daha doğrusu bahçeköy'deki surlara (birde sur değilde kemer diye biliyorum orayı) kadar olan kısmını biliyorum orman yolu 1 gidiş 1 geliş toplam 2 şerit ama zevkli bir yol hem virajlı olduğu için arkadaşlar ekşında yapmaz kolay kolay. sağ sol orman arada sincap görebiliriz. gidilebilir bence güzel bir güzergah ama PLaTiNuN (Tolga) daha önce organizasyona öncülük yaptı bu yüzden ona güvensekte olur çünkü konvoy halinde giderken yolun zevki kadar güvenliği önemli olur ama ben her yere her yoldan giderim![]()
Altan abiye teşekkür ediyorum verdiği yol tarifi için zaten oradan gitmeyi düşünüyodum dediği gibi diğer yol otoban gibiUmarım seni de aramızda görebiliriz hiç olmadı bi uğrarsın artık madem 7 km uzaklıkta
Yaw murat danışman gibisin sana böle bi görev versek mi acaba![]()
yok yok ben muratı başkan yardımcısı yapıcam![]()
Arkadaslar üzülerek söylüyorum kii bugün iş yerime geldiğimde bölüm sefim ögleden sonra bursaya gidiceğimizi ISO denetlesi oldugunu soyledı..WE yarın Dönıcem aksama dogru..Bunu duyunca deli oldum yaa.. Yine olmadı yaa offff...![]()
Emrecim üzülmene gerek yok ki zaten buluşma pazar günütabi sen yorgun olurum gelemem dersen o ayrı...
başkanın hükmüdür, son anda vazcayanların kellesi vurula
şaka bir yana arkadaşlar, pazar günü yorgun argın hatta işiniz olduğu halde yine de gelmeye çalışın. hiç değilse tanışmış oluruz.
ortamı daha eylenceli ve kalabalık yapmak için ben elimden gelenini yapıyorum. eşimi getiriyorum bide 1-2 arkadaşımı daha davet ettim. allah izin verirse o arkadaşları da puntocu yapmak istiyorum
arkadaşlar cevahirin önünde nerde buluşucaz? orda yolda durulmuyor trafik ilerliyor sürekli
Konu erdiyilmaz tarafından (09/10/2009 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
elmedin gelen gelir gelmeyen içinde yapacak bişey yok biz olan kişilerle eğlenicez...
cevahiri geçince az ileride sağda burger king var onun önünde buluşuyoruz her zaman...
önce bir başkanımız belli olsun tek aday olarak PLaTiNuN (Tolga) sen varsın zorla başkan yapıcam seni
abi yardımcılık gelmez bana onu sana bıraktım daha önce nedenleri belirttim zaten biliyorsun ama danışmanlık hoş olabilir bu görevi bana verebilirsin böyle karşılıklı oturur danışırız birbirimize![]()
Eyvallah kardeşim ama aramızda makara olarak kalsa daha iyi olur sankiBöylesi daha iyi kimseyi kırmadan, kızmadan, darılmadan...İstanbul başkanını da yönetimde olup ayrılanınıda gördük (lafım kişilere diil düştüğü duruma...) herşey tadında kalmalı bence
![]()
Tolga başkan bizimkisi espiri tadında zaten
bu arada c.bağ daki buluşma yerine gelicekler bir liste oluştursa onlarla toplu halde cevahir'e kadar gelsek nasıl olur eğer gelen yoksa o zaman bende biliyim direk Cevahir AVM önüne gelirim
Bildiğim kadarıyla 34ozkankurtuldu34, JuzZz, mm_ısık, gtosun, murat53, Elmedin arkadaşlarımız gelicekti varsa hatırlayamadıklarım ya da bilmediklerim msj atsın ki kimse boş yere beklemesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri