arkadaşlar çağlayandaki miting bizi etkilemez sadece çağlayana giriş kapalı olur vede biraz o bölgede tatlı bir şıkışıklık olabilir o yüzden cevahirdeki buluşmayı iptal etmeye gerek yok derim çağlayanda oturan biri olarak. cevahir gayet uygundur
arkadaşlar çağlayandaki miting bizi etkilemez sadece çağlayana giriş kapalı olur vede biraz o bölgede tatlı bir şıkışıklık olabilir o yüzden cevahirdeki buluşmayı iptal etmeye gerek yok derim çağlayanda oturan biri olarak. cevahir gayet uygundur
aynen Adem. Cevahir'deki buluşmayı iptal etmeye gerek yok bence de.
Zaten herkesde Tolga'nın telefonu var,en kötü irtibata geçilir o anlık çözüm üretilir
arkadaşlar bende 3 kişi gelicem.cevizlibağda son buluşma noktası nedir acaba?
GÜNCEL LİSTE
1-Elmedin ve eşi
2-PLaTiNuN
3-siyah_rüzgar
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk +2 kişi
8-Cantona ve eşi
9-emrequzel ve abisi
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
18-Orion
19-ansaid
Buluşma yerlerimiz değişmemiştir arkadaşlar Cevizlibağ yeşil kundura karşısı Petrol Ofisi benzin istasyonunda buluşacağız oradan da konvoy halinde Cevahir AVM'ye geçilecek...
bravo valla tolga 1 günde sorun üretip hemen ardından hiç bişey yapmayarak çözümü bulmuşsun :) :) :) senin kesinlikle bir yerlere başkan olman süper sorun ve çözüm üretiyorsun :D:D:D
Walla sorunu ben diil taksiciler çıkarmış murat :) Bi üyemiz uyardı çözümü kendim üretmedim yine herkese sordum ve sorun çözüldü bu yüzden senden başka yardımcısı olmaz :D:D:D
Ercan (orion) arkadaşimizda cevizlibağda olacak bilgilerinize sunarim sayin başkan ve başkan yardimcisi.......
az kaldı buluşmaya :)
Herkes hazır sanırım yarın için beklemekten başka yapıcak birşey kalmadı :D
arkadaşlar bende cevizlibağdaki buluşma noktasına gelicem vatan kompitürün önü müsait oluyo 20 araç bile bekleme yapabilir. saat 10 gibi ben orada olucam inşanlah.
Son dakika gölü yedim yakin bir arkadaşimin dügünü var inaninki davetiye yi unutmuşum çok üzgünüm arkadaşlar aranizda olmayi isterdim iyi eglenceler bir dahaki sefere artik :( bir renki ve büyük yazmiyorum ilgili arkadaşlara önemle duyuruyorum bunu chat sayfasimi burasi neyse bundan sonra yazmam ve uyariyida görmedim ayrica neyse yinede uyari için teşekkürler ve iyi eglenceler sizlere...
Canınız saolsun özkan bey bi daha ki sefere inşallah yine de haber verdiğiniz için teşekkür ederim yazı olayı içinde canınızı sıkmaya değmez olur böle şeyler :)
Umarım son dakika golü yiyen başka arkadaşımız olmaz şimdi çıkıyorum ilk buluşma noktasına doğru yola görüşmek üzere...Çok güzel bir gün bizi bekliyor :)
dün ben de istanbuldaydım ama akşam döndüm. gerçi uçakla gitmiştim ama.
Hepinize iyi eglenceler bunu cani gönülden istiyorum bir dahaki buluşmada kahveler benden cezaliyim çünkü :)
cok ama cok guzel bır buluşma oldu. Her ne kadar yarısında katıldıysamda cok keyif aldım. Organize edenin emegine, katilanlarında ayagına saglık.
Katılıyorum gerçekten çok sıcak ve eğlenceli bir buluşma oldu herkesin ayağına sağlık :) İstabul İstanbul olalı hiç görmedi böyle buluşma :D
Resimler ayrı bir başlık altında eklense daha iyi olur sanırım ben yeni bir başlık açıcam orda paylaşabilirsek daha güsel olur...
sizlere katılmamak mumkun deıl arkadaslar harıka oldu. herkesın elıne koluna gp sıne ayagına saglık. ultrasuper bır bulusma oldu. ayrıca tolga nın annesının ellerıne saglık tatlı super superdı:)
fotolar bekliyoruz merak ettim şimdi :)
bide ben az konuşsaydım daha güzel olurdu ama işte çene vermiş allah ne yapayım :D:D:D
e hani resimler :D
gerçekten çok güzeldi çok eylendik. yemek öncesi 6km yürüyüş de herkese iyi geldi, herkes kurt gibi acıktı :D
https://forum.grandepuntotr.com/ista...-fotolari.html
Buradan devam edelim.