Getirmeyeceğimi kim söledi :D
19 punto olmasada 12-13 olucas gibi yinede başarı :)
Getirmeyeceğimi kim söledi :D
19 punto olmasada 12-13 olucas gibi yinede başarı :)
işte arkadaşım senin bu yönünü takdir ediyorum.
başlığı açıp süper takip yapıyorsun her mesajıma hızır acil gibi cevap yazıyorsun :D:D:D
seni İSTANBUL' a başkan yapıcaz valla 19 kişi toplandıkmı açık oy usulü ile başkanlık seçimini aramızda yaparız :D:D:D
Arkadaşlar servis çalışanlarındanda davet etsek basına falan haber versek nasıl olur sükse olur ilk sayfada puntocular diye on numara bir yazı olur valla birde fiat yöneticeleri ve farklı şehirdeki arkadaşlarımızıda davet etmeleyiz baştaki istanbul buluşması bence yanlış kısıtlamışız diger arkadaşlarımız biraz daha genişletelim bu işi arkadaşlar...
senide başkan yardımcısı yapalım murat ne dersin :)
özkan şimdilik erken daha. biz buluşmalarımızı çoğalttıkça ve kalabalıklaştıkça yapılabilecetir. ayrıca ocak ayında yeni punto evo geliyor onun tanıtımıyla ilgili bir organizasyon yapılabilir bunu takip edip büyük bir yetkili satıcıyla temasa geçilebilir.
Özkan bey öncelikle forumda sürekli kalın ve renkli yazı yazılmasına müsade edilmediğini belirtmek isterim bundan benimde haberim yoktu ama önceki msjlarınızdan birinde böyle bi uyarı gelmiş size sanırım dikkatinizi çekmedi ben uyarayım dedim :)
Basın olayına gelince, düşünceleriniz gayet mantıklı ve çok ses getiricek şeyler ama yaklaşık 1 buçuk yıldır böyle kalabalık bir buluşma yapılamamış organizasyon bozukluğu katılım azlığı vs. vs...Temmuz ayında 3-4 arkadaşla buluştuktan sonra geçen ay ki iftar yemeğinde sayıyı 6 ya çıkardık şimdiyse beklenmedik bi şekilde liste 20 ye koşuyor tabi geleceği kesin olmayanlarda var fakat bundan önceki buluşmalarda liste 8'i bile geçememişti...O yüsden dereyi görmeden paçaları sıvamak yanlış olurdu basını çağırıpta 5-6 aracı görüntülemesini yada bunun hakkında yazı yazmasını bekleyemezdik...Dediğiniz gibi ileride zamanı iyi ayarlayıp herşeyin tam netleştiği bir buluşma da yönetimden de destek alıp GPTR ailesinin basında yer almasını sağlayabiliriz...Diğer illerden bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa biz hayır demeyiz ama öyle bi istek gelmedi keşke gelse umarım başka buluşmalarda kısmet olur...
Suan için bi aksilik yok geliorum.Tek sorunum patronun iş cıkartmaması bu aralar bi proje olayı war yogunluk malum..
Heee birde sunu soylim bi aksilik olmazda gelirsem eğer abimide gelirim buyuk ihtimal :)
Bende geliyorum
zannedersem özkan beyi moderatörler henüz fark etmediler :)
GÜNCEL LİSTE
1-Elmedin ve eşi
2-PLaTiNuN
3-siyah_rüzgar
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona ve eşi
9-emrequzel ve abisi
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
18-Orion
19-ansaid
20-byjeoloji
İsimleri kırmızı renk olanlar henüz cevap vermeyenler diğerleriyse (bi aksilik olmazsa) gelicek olanlardır...
Hoppaaa kocaeli'den gelen arkadaşımız var bu da güsel :D
Arkadaşlar banada cevahir uygun
Cantona ve Eşi
LİSTE GÜNCELLENMİŞTİR.
1-Elmedin ve eşi
2-PLaTiNuN
3-siyah_rüzgar
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona ve eşi
9-emrequzel ve abisi
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
18-Orion
19-ansaid
20-byjeoloji
İsimleri kırmızı renk olanlar henüz cevap vermeyenler diğerleriyse (bi aksilik olmazsa) gelicek olanlardır...
eşli katılımın daha fazla olmasını istiyorum arkadaşlar. kimse kimseden çekinmesin, hepimiz birer aile sayılırız :D
Alp bey de geliyo adem abi onun adı kırmızı renkte gözüküyo güncellediğin listede...
işte İstanbul budur :D
listeyi güncelleyin arkadaşlar. bir dostum daha gelecek benimle, bir ihtimal bir dostum daha gelebilir. o yüzden Elmedin ve eşi ve +2
GÜNCEL LİSTE
1-Elmedin ve eşi +2 arkadaşı
2-PLaTiNuN
3-siyah_rüzgar
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona ve eşi
9-emrequzel ve abisi
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
18-Orion
19-ansaid
20-byjeoloji
gerçi daha 2-3 gün tanıdığın kıza "gel seni bağdat ormanına götürücem orda seni 19-20 erkekle tanıştırıcam" diye nasıl dersin o ayrı konu :D
BAĞDAT ormanı derse zaten kız anında bırakıverir adamı :D:D:D
yaw kardeşim telefonda konuşurken açtım forumu gülmekten konuşamadım karşımdaki kişiyede ayıp oldu :D ne bağdatı :D
Hani var ya kemerburgaz taraflarından :D:D:D
:):):)
:( gelmeyi çok isterdim ama ekonomik sıkıntı ve okul kayıt işlemleri felan var bu hafta halletmem lazım.inşallah bir sonrakine kısmet olursa gelmek isterim.size iyi eğlenceler.benim yerimede eğlenin :)
canın sağolsun mert,hallet işlerini inşallah bir dahaki buluşmaya
allahım bir istanbullu olarak nasıl karıştırabildim bağdat ile belgradı :D . çaktırmayın rezil olduk
Son dakika arazi planlaması sonucu ben gelemeyeceğim.
elmedin allahtan buluşma noktası belirledik yoksa sen sınırı geçip gidecektin bağdata :D
LİSTE GÜNCELLENMİŞTİR.
1-Elmedin ve eşi
2-PLaTiNuN
3-siyah_rüzgar
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona ve eşi
9-emrequzel ve abisi
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
18-Orion
19-ansaid
byjeoloji işi dolayısıyla gelemiyor....
ankaranın iftar buluşmasına benzemesinde yolu bilen biri diye yabancının peşine takılıp istanbul turu atmayalım karizma sıfıra iner valla
1-Elmedin ve eşi
2-PLaTiNuN
3-siyah_rüzgar
4-murat53
5-Alp
6-bedo
7-berkk
8-Cantona ve eşi
9-emrequzel ve abisi
10-superfat
11-EviLDoeR
12-gtosun
13-jarahar
14-JuzZz
15-mm_ısık ve eşi
16-GP COSKUN
17-34ozkankurtuldu34
18-Orion
19-ansaid
liste guzel bayagi kalabaliklasmis, 11 ekim gunune kadar daha da artar
Wah waah durum bu kadar vahim mi :D :D
Özelden msj atanlarda var daha gelen olabilir :)