maaşallah maaşallah tü tü tü . :D
Rezervasyon için son gün 8 kişi tamam artısı olursa bugün bildirmem gerekiyo :D
neden hep karşıya yakın oluo arkdşlar bu yahu:D:Dneysee biliyorum gelcezz artıkkk=)
Sen nerden geliyosun ki dorukhan??
Kçekmece ya ama yıne iyi ya..
Bence de iyi karşıyla alakası yok çünkü :D
Dorukhan sikayet etme bence, zira ben Beylikduzu'nden gelecektim :).
Arkadaslar cok uzgunum ama benim sehir disi seyahatim 1 gun erkene alindi. C.tesi sabah Ankara yolcusuyum ve malesef katilamayacagim Istanbul'daki etkinlige. Cok uzgunum.
Ankara'da etkinlik varsa oradakilerle goruseyim bari :)
Sağlık olsun diğer buluşmalarımızda görüşürüz inşallah :) Size hayırlı yolculuklar...
1-PLaTiNuN
2-siyah rüzgar
3-EviLDoeR
4-ansaid
5-vtec368
6-emrah çelik
7-JuZz
GÜNCEL
Neden pazar gunu degılde cumartesı gunlerı oluyor bulusmalar?
Ertesi gün pazar ve tatil günü olduğu için ercan bey tabi birde oylama sonucu bu kararı aldık...Ama bundan sonra ki ilk buluşmamız pazar günü olucak emin olabilirsiniz o zaman sizide aramızda görmek isteriz...
başka bi semt bulamadiniz mi :D
Ya boşver sen semti :D kalkıpta hacı hüsrev'in ortasında yapmıcas iftarı gayet güzel bi yer sahil tarafında...Yerimiz güseldi de biras tuzlu geldi bide k.çekmeceden zeytinburnundan gelen arkadaşlar var onlarada uzak kalıyo...
Gönül ne bar ister ne de meyhane gönül muhabbet ister içmek bahane diye bir şarkı vardı
Maksat muhabbet içerisinde dostlarla iftar etmekse ne yollar uzundur ne trafik bahane.
mekan olarakta tercih güzel
vay vay vayyy :) maşallahh
bende gelıcektım ama arkadaslar sakaryaya gıdıyorum kusura bakmayın bırdahakıne insallah sımdıden ii eglenceler istbuldaki puntocular guçlenıyo bence :)
Aynen murat tophane buluşmamızda 5 kişiydik şimdi 7 olduk :D
yaw dikkatimi çekiyorda tüm buluşmalarda aynı şey oluyor süreki birileri şehir dışına çıkıyor.