düşününce sigarayla ilgili yapailecek pek bişey yok sosyal tesiste olsa başka bi ryerde olsa sigara yasak.
düşününce sigarayla ilgili yapailecek pek bişey yok sosyal tesiste olsa başka bi ryerde olsa sigara yasak.
arkadşlar ya sahsen bana 40 tl iftara fazla geldi ya gelmekde istiyorum cok ama hem uzak hem fiyat:(haliç sosyal tesisler fln daha bi iyi olur gbi,fiyat uygun hemde daha merkez gbi kuruceşmeden:S
Dorukhan haklısın bi iftar yemeği için 40 tl fazla ama kimse de bi mekan tavsiye etmiyo ki...Geçen yıl arkadaşın biri iftar için organizasyon yapmış kişi başı 35 TL... 10 kişi listeye yazılmış sonra her kafadan bir ses çıkmaya başlamış (sözüm meclisten dışarı) yok orası olmaz burası daha iyi öteki de ben oraya gelemem burası daha iyi derken emekler boşa gitmiş arkadaşta küsmüş doğal olarak ve şimdi kendisini hiç göremiyorum forumda...Demek istediğim anadolu yakasındakilerde istanbul'dan sonuçta onlarda gelmek isteyebilir haliç tesislerine uzak diyebilir en güzeli ortada bi yerde olması diye düşündüm bu yüsden Kafes Garden'i seçtim...Sayı bi kaç kişi daha artsa pazarlık edicem ama bu kadar kişiylede biras a olucak yine de şansımı denerim sonuçta adı geçiyo mekanın ufakta olsa reklamı oldu onu bahane ederim :) He bu arada en kolay iftar mekanı bulma yöntemi olarak googgle'ı kullanmıştım kullanmaz olaydım en ucuz mekan 75 TL idi :D
tolga istersen bir işe el attın layıkıyla yapıyorsun seni yormak istemem ama diğer arkadaşların içi rahat etsin diye bir isteğim olacak senden diğer sosyal tesislerinde fiyatlarını yazarsan onlarda fikirlerini söylesinler . he olay sadece sigaramı bilemem ama sigara yemekten sonra kapıdada içilebilir illa masada olması şart değil.
1-PLaTiNuN
2-siyah rüzgar
3-EviLDoeR
4-ansaid
5-vtec368
6-emrah çelik
7-delidavsan
Tabi nasıl istersen abi...Gerçi ben geçen hafta bunu yazmış ve fikirlerini sormuştum arkadaşların ama kimse pahalı yada uzak dememişti neyse önemli diil :)
İBB Haliç sosyal tesisleri iftar menüsü.... 25 TL
İBB Arnavutköy sosyal tesisleri iftar menüsü...25 TL
rica ederim volkan her zaman görmek isteriz senide.
tolga teşşekkür ederim bence fiyat gayet makul kimseyide zorlamaz sanırım hem de belediyede fasıl eşliğinde yenir yemek:D. belediye diyinmce çadır falan değil dimi :D
bu arada tolga benim arabam yok sen yada kuruyla geleceğim
Evet arkadaşlar mekan değişsin mi ne diyosunuz?? İBB Haliç Sosyal Tesisleri iftar menüsü 25 TL ve açık hava da oturma imkanı...
tammm benim icinde proglem yok İbb halic de olabilr :) fiyatın 25 milyon olması makul...
haliç uygundur.
her yer olur bana arkadaşlar ama haliç mekan olacaksa bence buluşma yerini değiştirmek lazım c.tesi maç olabilir sami yen'de ki iftar saati trafik falan olur ama yine tolga daha önce buluşamlar organize ettiğine göre tecrübesine güvenmekte fayda var diyorum ve konvoyda görüşmek üzere diyorum
tolga benim yazmamı mı bekledin tamam saat uygunlaştığına göre fazla trafiğe kalmayız artık gerekli saatte grşz
Arkadaşlar orası burası derken haliç sosyal tesislerinde yer kalmadığını telefonla arayıp belirttiler hepimize geçmiş olsun...desemde inanmayın hemen karşı kıyıda kasımpaşa tesislerinde yer ayarladım Allahtan yer varmış şartlar tamamen aynı sadece haliç'e başka bi açıdan bakıcas :D
Eyvallah murat kardeşim ne tecrübemiz olucak ya işte bi tophaneye gittik o kadar :) İsterdim ki adem abinin organizasyonu olsaydı nisan ayındaki çok daha kalabalık ve sıcak bi buluşma olabilirdi ama olmadı kısmet bizde ufak ufak buluşup zamanla bu monotonluğu tersine çeviririz...
Bu arada milli maç nedeniyle lige ara verildi maç olmayacağı için de o bölgede trafik sıkıntısı daha az olur...
tolgayı istanbul sorumlusu yapıcaz :D
Walla tek başıma sorumlu olamam sende olmalısın :D
listeye benide ekleye bilrisinzzz 5 eyluleee ama birilerinın yolu tariff etmesi gerkioooo=)
1-PLaTiNuN
2-siyah rüzgar
3-EviLDoeR
4-ansaid
5-vtec368
6-emrah çelik
7-delidavsan
8-JuZz
GÜNCEL