kardeşim sen güzel diyorsan güzeldir mekan....
Mekan güzel ya ben geçen yıl sevgililer gününde oradaydım gayet kalite bi yer tabi değişiklikler olmuş olabilir...Dediğin gibi eğlenceye kaçmak için ufaktan gazlarız biz bu olayı pek sevdik zaten ilk buluşmada cevahirden tophaneye gidişimiz görmeliydin) bu arada 6 eylül sana uyuyor galiba ankete de yansıtır mısın murat.
kardeşim sen güzel diyorsan güzeldir mekan....
sorun yok murat 3 yada 5 ne farkeder önemli olan buluşmak. ayrca eçen sefer 4 araba buluştuk oldukçada keyifli geçti. ya birde sorun olmazsa neden 5 eylül değilde 6 eylül oldu cumartesi akşamından olsa daha keyifli olmazmıydı tolga![]()
bana göre sorun yok abi ama geçen sefer cumartesi akşamı buluşmuştuk keşke pazar olsaydı diyenler vardı bende belki katılım az da olsa artar diye düşündüm ama pek artacak gibi durmuyoBi kaç gün daha bekleyelim baktık diğer arkadaşlarda cumartesi ok derlerse ona göre rezervasyon yaptırırız...
tüh yaa hem 30 ağustosta hem de 6 eylülde burda yokum, antalyaya tatile gidiyorum. 13 olursa süper olur ama olmasa da sağlık olsun. şimdiden sizlere iyi eylenceler. tüh işte yine kaçırdım bir buluşmayı![]()
O zaman oy veren bir arkadaş daha var onu da ikna edersek cumartesi akşamı kaçarız![]()
benden yana sorun yok ama aklıma gelmişken o hafta sonu aöf sınavı olucakmış yani o günde tehlikeye girmesin sonra
Tehlike derken??
pazar günü sınavı olan biri c.tesi gelmek istemeyebilir. pazar olursa zaten sınav sonu hiç sorun olmaz hatta kafa dağıtmak için 10 numara bile olur onlar için başka ne tehlikesi olucakki![]()
![]()
pazar günü sınavı olacaklardan biri de benim napim yani arkadaşlarımı mı kırayımTabi benim ki 2.30 da
![]()
Evet artık küçük listemizi oluşturalım
1-PLaTiNuN
2-siyah rüzgar
3-EviLDoeR
4-ansaid
5-vtec368
vayyyyyyyy... istanbul için iftar vakti gelmiş desenize
pek takip edemıyorum artık sıteyı sız buluşun bakalım
tekmi geliosunuz arkadaşlar yemeğe??? ona göre haber verinde bilgilendirin benide
Konu mm_isik tarafından (29/08/2009 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
Sen nerelerdesin yaw muratBiz bu akşam tophaneye haftaya cumarteside iftar yemeğine gidiyoruz sen yoksun ortalarda
Bu arada herkes tek geliyo sanırım...
işte herkes tek geldıgı ıcın pek aranıza katılabılecegımı sanmıyorum tolga. sonucta eşim ve ben çalışıyoruz ve bır cumartesı aksamı vede pazar gunumuz var onuda beraber gecırıyoruz. ama sızler eşli gelebılırsenız ben zevkle katılırımhıc sorgu sual sormadan hemde
özledım konvoy yapmayıda![]()
bu akşam tophanemi var varda benim niye haberim yok. ayrıca murat zannetmiyorum kimsenin eşli geeceğini ben bile yanlız gelicem bu durumda.
elmedin her buluşmada bir yere gidiyorsunbu arada geçmiş olsun toplattınmı aracı nazara geldi senin ki. merak etme bir gün karşılaşırız bir otobanda yine
![]()
Konu ABNEW tarafından (29/08/2009 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.
Abi sen nerdesin 1
Telin niye kapalı 2
Geçen hafta konuşmuştuk haftaya cumartesi gideriz demiştin 3))
Bu üçünün cevabını istiyorum![]()
kusura bakma tamamen unutmuşum durumları biliyorsun. telafisini yapıcam merak etme.
Arkadaslar Merahaba Adem arkasımın davetiyle gördüm iftar yemegine katılmak isterimama gördügüm kadarıyla 4 5 kisi katılıor sayıyı cogatmak lazım bence =)
ve en önemli unusur yer farketmez ama sigara konusu =) bunuda dikkate alırsak sevnirm =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri