Takasa varım dostum..
ewet stalker abi dogru diosun ama iste bakalım ya ben babamın dedigi fiyatı aynen ben buraya yazıyorum yani ama simdi harbiden bununda altına inersek bence hic satmayalım daha iyi ya durumumuz daha cok kötülesene kadar..simdilik babam idare etmeye calısıyo ew kiralari falan 2 arabanında taksitini ödüyor ama ödüyemez duruma gelirse artık dediginizi mecburen yapıcaz ama insallah ölebi durum olmaz bende fiyatı indirmek degil satmaktan bile cekerim yani ama kriz iste![]()
Takasa varım dostum..
yoq sagol takas düsünmüyoruz malum kriz zaten sıkısık durumda olmasak satmazdık.genede tesekkürler.![]()
Hayırlı satışlar.. Umarım en kısa sürede istediğiniz rakama satarsınız...
çok ıstıyorsun sınan çokk cıdden edecegı 19-20 aralıgı genede hayırlı satışlar..
hepinize tesekkür ederim..fiyatta pazarlık payı vardır.tatmin edecek miktarda
![]()
Fiyat 20.oootl ye inmistir.!
Bu gün dod ta bitane LEON a baktım iyice kafama girdi takas etcektim
Leon stylance (fulll) 2006 18bin km de araç çiçek gibi...herneyse..
benim araca verdikleri fiyat küfür gibiydi...
15000... oha dedim
kısacası hayırlı satışlar arkadaşım inşallah dediğin fiyata satabilirsinde bizde seni emsal gösterip bizim araca 23 falan deriz..![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
harbimi abi eywah eywah desene durum wahimsaka gibi ya
![]()
Araçların 2.eli berbat şu durumda 2005 model dizel focusuma 19.000 ytl verdiler kan beynime sıçradı nasıl çıktığımı anlamadım içerden...
Arkadaşım hayırlı satışlar ama acelen yoksa biraz bekle derim... Mayıs ayı gibi bir toparlanma bekliyor piyasa...
arkadaşım öncelikle hayırlı satışlar bende punto bakıyorum satmak istediğin fiyat çoook fazla bir malı satmak istiyorsan doğru fiyatlandırma yapmalısın ...
puntoların piyasa değeri maalesef şuan çok düşük 15000e bile bulursun hatta gecen hafta bir arkadaşım gri 2006 punto sattı 15500 e arac active 5 kapıydı 27000 deydi kazası yoktu
semih bu arada senin focus u alabilirim araç arıyorum değişik olsun diyorum malum 2. puntom
Konu OzzY tarafından (10/02/2009 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
ewet piyasa harbiden cok berbat ya bakalım hayırlısı her kısın sonrası sonbahardır illaki düzelicek bizde birazdaha belimizi sıkarız toparlanınca hayırlısıyla birisine satarız artık baska yapıcak bisi yok.ii günler.
fiyatları duyunca şaşırıyor insan.
GP nin piyasası 1 ayda bu kadar düştü mü vay be.
2008 GP.lar için 15 -17 000 TL aralığından bahseden arkadaşlar yukarıdaki yazışmalarda.
ben aralıkta 2006 GP starjet dinamik 30binKM koç indirimiyle hemde 16500 TL ye almıştım.Dışarıyada o zaman 18-19000 TL aralığında satıyolardı aynı arabayı.
şimdi 1 senesi bile dolmamış GP.lar satılıyor demek bu fiyata.herkeste bana bedavaya araba aldın nerdeyse diyodu.demek 2 ay daha beklesem o fiyata 2008 GP alacaktım.
herkese mesaj attıkları için cok tesekkür ederim.aracımızı 19.000tl civarına tanıdıgımıza verdik..ilanı kaldırırsanız cok sevinirim.
hayırlı uğurlu olsun...
hayırlısı olsun sinan umarım istediğin gibi olur herşey piyasa çok bozuk inşallah istediğin değere satarsın![]()
hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri