Abi,3K bana gelmez.5K bakıyorum teşekkür ederim
Hakan bey sizin gibilerini foruma kazandırmak bizi çok mutlu ediyor..
3 kapı düşünürseniz
Tofa� - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Fire Dynamic > 4000 km'de 2006 Grande Punto 1.4 Dynamic 3.k #10793960 - Sahibinden.com
Böyle bişey buldum.
Konu halilim tarafından (16/11/2008 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
Abi,3K bana gelmez.5K bakıyorum teşekkür ederim
Büyük ihtimalle bir 0 eksik yazmıştır.
Eger bu araçı Sahibinden Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - 19.950 YTL - Araba.Com düşünürsen satıcı ile irtibata geçip aracın çizilen yeri nerede boyandıgı sorup bi araştır derim.Eski puntomda kapıda ufak bi çizik vardı.Auto king tarafından mini onarım adı altında çizigi gidermişlerdi.Tabi araça müdahale etmeden önce resimlerini çektiler, resimlerin resmi evrak gibi 5 yıl saklandıgını illettiler.Satıcıda böyle bi yerde işlemi gerçekleştirdi ise belki resimlere ulaşabilirsin.
hocam gel sana benim aracı vereyim 0 hata.ayrıca extralarıda var.
TofaÅŸ - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Fire Dynamic > HATASIZ 1.4 DYNAMIC A.J. SPORT KIT 5D #11247271 - Sahibinden.com
inan bu temizlikte bu fiyata aynı araçtan bulman zor.daha cumarteside serviste yıllık bakıma girdi.kafan rahat binersin.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Onur hocamın aracını yakından gördüm. Ben burdayım diye bagırıyor.Büyük bir ihtimalle elinden geldigi kadar modifiye düşünüyorsunuzdur.Bu araç hazır bi şekilde hiç bi degişiklik yapmana gerek kalmaz.
Az önce kuzenim aradı ona şu araba için pazarlık etmesini söylemiştim,kendisi istanbulda
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Fire Dynamic > 2008 Model Sahibinden Çok temiz Fiat Punto #11322266 - Sahibinden.com
18.500 e tamam demiş eleman.Daha önce bende aramıştım bunu bana 19.500 den aşağı olmaz demişti.Yarın görüşmeye gidecek kuzenim benim için.
Onur kardeşim bu olmazsa senin canavarla mutlaka ilgilenirim.Görmüştüm daha öncede senin arabayı zaten baya bi hoşuma gitmişti.
Bu araba hakkında ki fikirlerinizide benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
hakan hocam beklerim.
yalnız dikkat et o araç aktive benziyor sisler yok mesala.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Onur'unda dediği gibi araba biraz çelişkili.
En basiti Hız sabitliyici demiş arkadaş özelliklerde (Türkiyede böyle bir araba yok). Ön sis farsız Dinamik modeli yok. İçinin fotografı olmadığı için dinamik mi aktif mi bir şey diyemiyorum ne yazık ki. Özel parlak boyalı yan aynalar demek, yan aynaların boyandığını gösteriyor buda aktif olabileceği izlenimi veriyor.
Digital klima var mı bakmak lazım. Ama gerçekten dinamikse (Sis farını belki göremiyoruz dur), 2008 model araç için 18.500 iyi fiyat diyebilirim.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Yol bilgisayarıda yok görünüyor.Ama öyle bi ihtimal yok galiba,işaretlemeyi unutmuş olabilir olan özelliklerini.Ben iyice incelettireyim kuzene.zor işlermiş bunlar gerçekten.
araba almak zordur.bende sattım aracımı.şimdi ne alsam diye düşünüyorum.ki ben bu işi profosyonel yapan birisiyim.sen düşün gerisini.ama 2007 active multijet punto alıcam galiba görünürde o var.hem dizel hem o fiyatlara araba yok piyasada.fiesta artık alamam.pego yada citroen de almam,vw pahalı.opelin servisi çok pahalıien mantık GP gibi
Sahibinden Fiat Grande Punto - 19.500 YTL - Araba.Com aynı arabanın araba.com daki özellikleri
kolay gelsin size işimiz zor biz elimizden geleni yaparız gerçi ama insanlar ya üç kağıta kaçıyor yada ilan vermeyi bilmiyorlar ben bu akşam en az 5 ilanı şikayet ettim kaldıracaklar araba activ ve ya dynamıc adamlar emotion yazmış çoğu insanda özeliklerini bile bilmiyor
en sondaki ilanda kırmızı punto biraz çelişkili ilan vermiş araç dinamik diyo ama sadece klima seçeneğini seçiyo halbuki dijital klima seçeneği mevcut arabayı yerinde incelemek en güseli resimlerde pek anlaşılmıyo izmirden yeni bir üye olması sevindiriciinşallah gönlüne göre bi punto alırsın allah yardımcın olsun sana bi ilan linki atıcam eğer beğenirsen benim yakın arkadaşımın aracı şuan satılık
Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Starjet Dynamic > 15000 km de 1.4 grande punto STARJET 95 HP DYNAMİC #10547876 - Sahibinden.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri