ilanda görülen kendi aracımda kullandığım jant lastik satılıktır.jant lastik takım şuan sokulmus biçimde balkonda duruyor.gp için özel yaptırdıgım bilezikleride alıcıya vereceğim...lasitkler 20000 km daha gider jant larda ufak tefek çizikler var zaten fiyatıda ondan uygun(kaldırıma yanaşırken oluştu).görmek isteyen olursa çankayada gelip gorebilir jantları.yakından çekilmiş fotolarıda ilan linkinde mevcut.jantlar wolfrace lastikler marshall.
FİYAT:500 TL
Tel:0 506 419 83 23 Tolga
wolfrace 17 #17380612 - sahibinden.com
![]()
Konu tolgaank88 tarafından (19/06/2010 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim eklendi
Hayırlı satışlar tolagacım jant lastik fiyatı ise süper![]()
hayırlı satışlar kardeşim![]()
Biraz hatalı olsada fiyatı uygun.
İyi satışlar.
hayırlı satışlar olsun kardeşim benim jant lastiğe rakip çıktı desene![]()
Dynamic+75 Beygir+KP+Rock Siyah veee en önemlisi O Bir GaLaTaSaRaYLı Hemde En Fanatiğinden
hayırlı satışlar tolga![]()
Tolga'm sen nerelerdesın yawhayırlı satıslar...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
kardeşim benim saolasın,kusura bakma deli fiyat kırdım yaw![]()
evt mehmet abi jant lastik takım fiyatı
hatalı demeyelimde çizikler mevcut diyelim,hata diyince insanlar egik balans tutmama kaynaklı felan gibi anlıyor
saolasın mustafacım çok fazla olmasada takip etmeye çalışıyorum,ii bak kendine kardeşim.
arkadaşlar çok fazla online olamasamda msj llarınıza cevap atmaya çalışıyorum,acil bilgi almak isteyen olursa tel den ulaşabilir
ayrıca takas teklif edenler oldu takasta olmaz.
birde fotoları duzelten admin arkadaşada çok teşekkür ettim![]()
ben kefilim çok iyi set =) fiyat bedava..hayırlı satışlar kanka...
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
eyw kankam
hayırlı satışlar dilerim .. şık duruyor
teşekkürler
GÜNCEL
Len hayırsızlar sorcam size![]()
hep bi bahane yahu tolgacım![]()
Hay menemeninize tüküreyimyok yapmıyoruz epeydir
![]()
burdada mı menemen![]()