xenonların h4 mü?
arkadaşlar zexonlarımı satıyorum.henüz 2 ay oldu taktıralı.garantisi 2 yıl devam ediyor.hıd marka 8000k.femoliden aldım kendisi montajını yapmıştır.200 ytl.
xenonların h4 mü?
evet xenonlar h4 uzunda kısada xenon garantisi devam ediyor .. sıfır cihaz valla çok uygun fiyatı ..
bu yeni çıkan angel farlara oluyormu bu ?
bak bunu bilmiyorum işte.mehmete sorarsan daha iyi olur
hayırlı satışlar burak abi,hayırdır daha yeni takmıştın ya,angel mı var yoksa![]()
sorma tolga yabu teknoloji beni batırcak vallaha.daha 2 ay olmadı yaws
bilseydim hiç taktırmazdım.şimdi çok zarar ediyorum yaws.![]()
haklısın abi, bende xenon olmasa kesinlikle alırdım bu fiyata kaçmaz valla...sen taktın satmaya,yarın oburgunde arabayı satıp tjet alıcam demezsin umarım
![]()
takas eden varsa hemen veririm![]()
Adam xenonu takas edeyim demiyorki tjet satan varsa aracı takas edeyim diyor ..Hemen atladın yine bir otur oturduğun yerde yaw. ..
D
ya bu farlarla nıye oynayıp adamın iştahını kabartırsınızkıyok zenon yok karartma yok angellı karartma şimdide engel far... Bakalım yakında ne cıkacak ben bu teknolojının gozunu seveyım..
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
Adam xenon satıyor femolicim. Madem takas etmiyor. Sen de alıver adamcağızın 2 aylık xenon unu. Sen satarsın nasıl olsa. Maksat müşteri memnuniyeti değil mi?
Cihan mod luğun vermiş olduğu yetki ile yazıyorsan yanlış yapıyorsun bir başkasının ilanını konusunu rezil etme lütfen gereksiz msj yazma, burak satıyorum diyor takas demiyor ayrıca sanamı kaldı oradan buraya laf yetiştirmek ürünü istiyorsan alıyorum de ,Ürünü biliyorsan hakkında yorum yap ,ama boş eleştri yapma lütfen ..
Bizim işyerinde ikici el bir ürün satışı olmadığı için ürünü alamıyorum aklınıza yanlış bir şey gelmesin yoksa 200 ytl ye gerçekten mükemmel bir ürün ....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri