abi keşke satmasan vallahi içim gitti görünceo kadar güzel bir gp ki... neyse abi hayırlısı olur inşallah hayırlara vesile olur inşallah, keşke ben alabilsem...
![]()
Bundan sonra şirket aracı kullanacağım için 7 aydır severek kullandığım KaraKartalımı üzülerek satıyorum.
Satış fiyatı 26.950 YTLdir.
Şu an 6550 km de
Boya/değişen parçası yoktur.
Sigara içilmemiştir.
Detaylar için lütfen TIKLAYINIZ
Konu GP_Ts_Ist tarafından (10/11/2008 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ
AKIL BIZE SUNULANLAR DISINDA COZUM BULMAKTIR - Anonim
abi keşke satmasan vallahi içim gitti görünceo kadar güzel bir gp ki... neyse abi hayırlısı olur inşallah hayırlara vesile olur inşallah, keşke ben alabilsem...
![]()
Gerçekten alındığı günü bile bildiğimiz güzel şık bir araç. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun. Araç ile çok ilgili bir arkadaşımız. Ayrıca verdiği hediyeleri de görünce şaşırmamak içten değil. Alan için gerçekten çok güzel bir araç olacak.
Konu Ziyaretçi047 tarafından (09/08/2008 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.
evet cihan sana katılıyorum su an gp almak istesem ne yapar ne eder bu aracı kacırmazdım hayırlısı olsun satanada alanada...
Tuncel, satmana üzüldüm.Umarım istediğin fiyata satarsın.
Sitenin satılık ilk T-Jet i![]()
Askerdeyim, paso ilan sitelerini dolaşıyorum. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu gördüğüm satılık ilk T-Jet son bir ay içerisinde...
Alana hayırlı olsun. Benim limitlerimin üzerinde bir araç yoksa hiç düşünmeden alırdım. Bakınca bi daha bakasım geliyo çok şık, çok atak duruyo...
hayırlı satışlar,gerçekten çok guzel,çok ozel bi araç...
hayırlı satışlar satılık t-jet yok demeyiz heralde artık![]()
bence en son kaç liraya satmayı düşünüyorsun son fiyatı yazsan daha iyi olur
o karakartal hiç kaçmaz ama benim kara kartal ne olcak.hemen satabilsem hiç düşünmeden alırdım vallaha senden o arabayı.
Konu Linos tarafından (21/08/2008 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
29.750 den 27.950 YTL ye Ramazan indirimi![]()
Hayırlı olsun param olsa bir dakika düşünmezdim![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
demek obur bayramı beklesek kurban bayramı ındırımı olarak 25 e alırız herhalde![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Tekrar söylüyorum. 0 ını alan bile bu kadar tatmin olmaz bence. Araba almayı düşünüyor olsam kaçırmazdım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri