2006 model getz crdi vgt, hy açık mavi (sahibinden com ilan numarası:9141817) ile takas düşünürmüsünüz? Üzerine 12000 ytl verebilirim.
suanda senin arabanın sıfırını 36,000 ytl birmot anahtar teslim veriyor. seninde isin zorya yeni piyasaya cikmis bir arabayı satmak kadar zor birsey yoktur. ama ben sana solım %25 tir aracından zararın buda guncel sıfır fiyatından hesap edilir. kabataslak 30bin ytl cok rahat satarsın uzakta olmasan ben alırdım bende oto alım satım isi yapıyorum. ama sana hayırlı satıslar allah daha iyisini almak nasip eder insallah
2006 model getz crdi vgt, hy açık mavi (sahibinden com ilan numarası:9141817) ile takas düşünürmüsünüz? Üzerine 12000 ytl verebilirim.
(#9141817) , istanbul da oturuyorum.
(#9141817), istanbulda oturuyorum. bilgilerimi güncelledim
valla ben nakit 30000 ytl elime geçsin istiyorum eğer ciddiysen anlaşrız getzi satarsın benim arabada 25000 ytl rehin var onu kaldırıp aynı gün satış veririm
geri döndüm......
niyetim ciddiydi , ama dün itibariyle 2008 peugeot 308 1.6 thp için getzide takasa vererek anlaştım , işlemlerinide bu hafta içi yapacağız inşallah, ama satışta bir aksilik yaşarsak tekrar size başvururum. teşekkür ediyorum.
hayırlı olsun.......takasta ancak 5-8bin ytl lik araçları düşünebilirim............. merak edenlere link Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
geri döndüm......
hayırlsı olsun.....
arkadaşlar fiyatı 28000ytl ye çektim nakiti olan varsa pm atsın galericiye gidecek oda 30-31 e kullanıcıya satacak
geri döndüm......
iki tarafada hayırlı olsun diyelim...
iki tarafada hayırlı uğurlu olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri