1600 cıvarındaydı en son ızmırde bılgınız olması ıcın soyledım baska bı nıyet aramayın..!
1600 cıvarındaydı en son ızmırde bılgınız olması ıcın soyledım baska bı nıyet aramayın..!
2. el için bence ne ucuz ne de pahalı bir fiyat ikinci el bu tür ürünler satan sitelerden araştırırsanız fiyat aralığının bu seviyelerde olduğunu görürsünüz...
bende aynı şüpheye düşmüştüm, ancak orda gördugun 1.220 ytl 4 adet fiyatı jantın, zaten tek jantın 1.220ytl olmadıgını diger jant fiyatlarına baktıgımda anladım bende çünki 8.000 ytl'yede jant var buda 4 jant 32.000 ytl yapar.. orada ki birim fiyat olarak ne anlatmak istediğini bende tam olarak bilmiyorum.. zaten https://www.e-lastikci.com/main/product_detail.asp?pro_ID=371&sub_cat_ID=8&cat_ID= 35 bu adresten jantın (momo corse) tek fiyatının nekadar oldugunu görebilirsin (275 ytl)
17'' Dört jant 5000YTL mi?Bir yanlışlık olmasın...?
******** hayret ettiğim olay benimle konuşma tarzı arkadasının, gereksiz.. sanki ben ilanlar bölümüne girip fiyat arttırıyormusum gibi lanse ediyor, gördugum, almak istediğim ürünlere mesaj atıyorum, fiyatını yüksek buldugum kişilerlede pazarlık yapıyorum ve ayrıca birşeyler almak için hangi baslıga mesaj attıysam vazgectigimdede özel mesajla iletiyorum ve yine söyluyorum 4 tane 2. el lastik alıcam diye 1.250 ytl'lik janta 1.150 ytl'yi peşin vermek bana anlamsız geldi bunu belirttim, açıkçası bu forumda insanların benimle yüzüzeyken nasıl konusabileceklerse burada da aynı şekilde konusmalarını isterim çünkü ben böyle yapıyorum.
benim hiçbir problemim yok, teşekkürler ********
Konu erdiyilmaz tarafından (12/05/2008 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesaj birLeştirme
Satmaktan Vazgeçtim Arkadaşlar . . .
SAYGILARIMLA . . .
Konu thecrow tarafından (09/04/2008 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
acık renk arabalara cok yakısır bu jant.. gri siyah gp de farklı durur...
gücü tecrübe kontrol eder...
Merhaba Jantları düşünüyrum özel e bir resim atabilirmisiniz, birde 1.4 77 hp aracı çok zorlarmı bu jantlar, benzin sarfiyatı ne kadar artar,
resim olmassa tam model ismi varsa internetten de ürünü inceleyebilirim
ilginize şimdiden teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri