Hocam fiyatta biraz daha güzellik yapta alalım şu jantları.Taksit falan yap hiç olmazsa![]()
güncellll
Hocam fiyatta biraz daha güzellik yapta alalım şu jantları.Taksit falan yap hiç olmazsa![]()
güncel
satıldımı ?
son fiyat nedir ?
teşekkrler
yok hala duruyor son 1000 ytl
arkadaşlar istediğim fiyata jantlarımı satamadığım ve havalar ısındığı için jantlarımı araca tekrar taktım kullanmaya başladım 1000 ytl ye almak isteyen gerçekten ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın şartlar uyarsa jantları vericem teşekkürler...
Hayırlı satışlar orjinalin yerini de hiçbişey tutmuyor...
teşekkürler kemal abi.. ama dün ankaradan dönerken başıma talihsiz bi olay geldi nasıl oldu bilmiyorum ama ön iki tekere cam saplanmış bugun havaları indi lastikler kullanılmaz durumda bende sıkıştım lastik aldım almışken iyi bişey olsun dedim uzakdoğu malları kötü o yüzden lassa impetus sport aldım çarşamba takılcak bakalım hayırlısı.. artık satmıcam o kadar masraf yani fiyat artınca kimsede yanaşmaz heralde![]()
öNCELİKLE çOK Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Sevinilecek yanı ise sıfır baya kaliteli lastikler almışsın Gayrı satacağını sanmıyorum güle güle kullann![]()
eywallah kemal abi saolasın![]()
bu arada 15 inçler ne alemdedepoda örümcek ağı bağlamasın
![]()
yok kemal abi onları kış gelince takıcam.. senin arac daha 20000 de dimi bence değiştircein zaman conti alma tekrar ben hiç sevmedim onları
![]()
iptalll (satmıyorum)
arabayımı jantlarımı eğer arabayı satmıyorsn 15 ler için görüşelim pirelli pek becerememiş30 binde bitti bunlar
)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri