Alıntı ibo-206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aracın piyasası bu, bu kmde ve boya kaza olmayan 206ların piyasası bu bakmak isteyen arkadaşlar internetten araştırabilir aracım 51000 kmde kazası yok tüm bakımları yeni yapıldı dörtlerde. muayenesi trafik sigortası taşıt pulu vs.. hepsi tam alıcı kişiye sadece binmek kalıyo kusursuz bir araç ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. bende yeni bi araç alacağım için satıyorum neden punto olmasın
hocam ben sizin aracı daha kolay satmanız için yazdım o mesajı.siz netteki fiyatlara bakmayın ben 2005 model fiat idea 1.3 multijet active aracımı sizin yazdığınız fiyattan aşağı aldım.42000km de tam servis bakımlı bir araç.hatta adanadan aldım ve birmotta expertizde yapıldı sıfır hatalı bir araç.nette 20000ytl den aşağı yok ama 6aydır satanda yok o fiyatlara.
ayrıca 0km 206 benzinlinin mersin peugeot bayinde 22000 ytl ye satıldığınıda hatırlatıyım size.ben elçiyim elçiye zeval olmaz lakin umarım satarsınız o fiyata.