Evet fiyat çok değil ama km si biraz fazla.18000YTL ye active benzinliler satılıyor...
bence fiyat iyi ama km'si çok.
Evet fiyat çok değil ama km si biraz fazla.18000YTL ye active benzinliler satılıyor...
Arkadaşım bu fiyatı bence yazın görür beklesen iyi edersin.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
hocam herşeyi anladımda active nin nsl full+full olduğunu anlamadım.bana göre sadece skydome li emotion full+full eskiden kavram böyleydi.;146719 Nickli Üyeden Alıntı
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
fiyat güncel 19500
evet arkadasım bende anlamadım active ve full+ full heralde emotondan haberi yok arkadasın neyse fiyat hala güncel arkadaslar aracımdan memnunum bu sitede arabasıyla ilgili bir cok sorun yasayan arkadas gördüm ama allaha sükür benim aracta bi sorun cıkmadı daha..nazar degmesin aracımı ihtiyactan satıyorum yoksa cok memnunum yazı bekleyin diyen arkadaslar olmuş ama suan bana para lazım
arkadaslar birde bu fiyatlara benzinli bir cok arac var..yani dizel olması dolayısıyla bence fiyat makul..
Konu Linos tarafından (18/02/2008 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
katılıyorum 27000 ytl den aşağı veren yok lakin koç indirimiyle belki aşağı olur ama herkesin koç çalışanı veya o kadar güveneceği arkadaşı yok
fiyat güncel 19500
ankara da olmus olsaniz aracinizla ilgililenirdim...hayirli satislar...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
fiyat güncel 19500
fiyat güncel 19500
fiyat hala güncel 19500
arkadaslar araba fiyatları mart itibari ile yükseliyo bide banka faizleri artacak...
fiyat güncel saygılar
arkadaşlar fiyat açısından araç fena değil ama yukarıdada söylendiği gibi km çok. bide bu araba ankarada olsa nedendir bilmem ama en az 1000 ytl daha fazla ederdi
arkadaslar fiyat bence uygun ama piyasa hala durgun
fiyata yüksek diyen arkadaşlara şaşırıyorum ben gp mi sattıktan sonra 2 ay araba aradım forumdan arkadaşlar bile benzinli activleri 19500 den aşağı vermedi eğer idea almamış olsaydım kesin düşünürdüm.ben 21000 den aşağı mj gp bulamadım.otokoç ve birmot rent car araçlarını bile vermiyorlar bu fiyata.
evet katılıyorum zaten aracı ihtiyactan bu fiyata satıyorum ama işte fırsatı degerlendiren yok ne yapalım beklicem artık..fiyat güncel 19500
fiyat güncel 19.500 ytl
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri