Hayırlı satışlar bora abi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlı satışlar bora abi.. çok güzel bi gp idi..
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar,hayırlı bir iş için olmasa satmayı asla düşünmezdim zaten ama koşullar bunu gerektiriyor inşallah aracın değerini bilecek birisi sahiplenir..![]()
hayırlı satışlar.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bora, hayırlı satışlar olsun...
Çok sağolun arkadaşlar satsam bile buralardayım benden kurtuluş yok![]()
Kardeş jantlarını ayrıca satmaktan vazgeçtim ama yinede msn adresini kaydettim ama kapalısın sürekli![]()
Aracın pazarlıksız -son- fiyatı 21.000 ytl' ye çekilmiştir.-GÜNCEL-![]()
Konu tempesty tarafından (23/02/2008 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
Bende vazgeçtin sanmıştım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Vazgeçmek pek mümkün görünmüyor be Ozancım teşekkür ederim![]()
abi gerçekten çok özen gösterdiğin epeyce ortada.İnşallah değerini bilen biri kapatır bu arabayı.
22 liraya kaçmaz millet çevrenize duyursanız iyi olur yabancıya gimesin kız gibi araba okadar da emek var uzerinde
GÜNCEL arkadaşlar fiyatı düşürdüm şu anda 21.000 ytl..(henüz 19.800 km.'de araç)
Konu tempesty tarafından (23/02/2008 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
bora abi araban çok güzel maşşallah benim gp olmasaydı valla ben alırdım fiyatı çok makul bundan sonraki kullanıcısı inşallah senin baktığın gibi temiz bakarhayırlısı olsun
Teşekkür ederim Anılcım;bende anlamadım wallahi bu ara ya piyasa çok kötü yada gerçekten arabaya yaptığımız şeylerin verdiğimiz emeğin harcadığımız paranın değeri yok..
kıymet bilen güzellik gören yok sanki araba standart haliyle kalsa daha kolay satılıcaktı diye düşünmeye başladım bu aralar..Yemin ediyorum şu an ki kafam olsa arabaya tek bir çöp almazdım !!
Yok fiyatına gidiyor şöyle bir araba yazık walla başka bişey demiyorum,bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama modifiye yaptığıma pişman oldum desem yeridir..
Sizlerede tavsiyem arabaya hiçbişey yaptırmayın bence..Sadece kendiniz beğenip biniyorsunuz sonrası meçhul..(Özellikle de 3 kapı araçlar için söylüyorum,alırken 2. elinide çok iyi analiz edin bu araçların) yoksa gerçekten yazık oluyor..
abi 21.500 daha neolsun hani arabanın üstündekilerde okadar göze batan veya rahatsız edici bişe yokki gayet şık ve fazla abartılı olmayan bi modfiye sonuşta sade bi güzelliği var ama tabi zevk meselesi renkler ve zevkler tartışılmaz 21.500de kaçırılmıcak bi araç kilometreside yerinde daha ne olsunabi en iyisi hayırlısı olsun demek allah gönlüne göre bi müşteri versin
![]()
bora abinin arabası süper buluşmada görmüştüm ben ve arkadaşlarım bayıldı favorimiz benim anlamadığım böyle güzel ve tatlı bir araba nasıl satılamaz sıfır araç alacak olan arkadaşlar bence bu araç kaçmaz bulacağınız en iyi punto ucuza gidiyo gerçekten bence 24000ytl den aşağı gitmez jant alacağım zaman bora abiye soracam bu jantlardan almayı düşünüyorum (FİYATI ÇOK UCUZ KAÇIRMAYIN DERİM)fazla konuştum
![]()
arkadaşlar aynı arabayı bizim işyerinde (Tedaş) birisi 24.000Ytl ye sattı! üstelik kilometre de 35.000 de idi. bence de Boranın arabası, üzerinde durulacak bir araba!
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bende anlamadım walla en son 21.000 liraya kadar düşmüştüm ama ortada bi saçmalık var yani piyasadan sanırım bilemiyorum daha fazla da düşmicem fiyatını..(Bu arada henüz sadece internette birkaç sitede ilan veriyorum,araba pazarına götürmedim henüz gazeteye de ilan vermedim) Biraz da şans galiba bu işler daha önceki aracım 1,6 HL palio idi benzini resmen içiyordu,üstelikde ciddi kaza yapmıştım ama çok kolay satılmıştı...Bu araba tamamen tertemiz![]()
Konu tempesty tarafından (23/02/2008 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri