gule gule kullan ilyasim... bu kaliper kapaklarinin fiyati cok oynak oldugundan bilerek fiyat belirtmedim maksat bir dostumun isi gorulsun...
Yok abicim est. Ben fiyat belirttin demedim ki
bide abi takım o fiyat Elif tuning bizim orda ben aldım bı takım.
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
gule gule kullan ilyasim... bu kaliper kapaklarinin fiyati cok oynak oldugundan bilerek fiyat belirtmedim maksat bir dostumun isi gorulsun...
Orçun kırmızı armalarla değiştirsek olurmu
zaten orçun abi seninkiler 4lü fiyatta 50 60tl çok uygun olmuş oluyor haliyle![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
sevgili dostlarim; whitegold soner arkadasimiza brembo kaliper kapaklarini hediye ettim... Gule gule kullansin... Taktiktan sonra resimleri paylasir bizimle... Ilginiz ve alakanizdan dolayi cok tesekkur ederim... Amacim ticaret degildi zaten... kapaklari degerlendirecek bir dostuma gitti...
güle güle kullan soner abi
Tüh yaaa![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Güle güle kullansın arkadaşım...
orcunum gercekten cok tesekkur ederım hala kendımı mahcup hıssedıyorum sana karsı,sakasına takılayım dedım ama sen o comert yuregınle hedıye ettın hıc unutmuycam dostum,tekrar cok teşekkur ederım,takılınca resımlerı koyucam arkadaşlar,umarım uyar jantlarıma.
sagol mert
deniz uzulme bıtanede sana hedıye eden olur ınşallah![]()
Uymazsa sende bana hediye edersin sonercim dert etme![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri