hayırlı satışlar kardeşim pazar günü kulaklarını epey çınlattık ama duymadın sanırsamtelin çalıyo çalıyo açan yok
![]()
Merhaba Arkadaşlar;
Puntomu aldığımda kaliperlere takarım diye aldığım Brembo kaliper kapaklarımı kullanmadığımdan vermeyi düşünüyorum... İhtiyacı olan var ise yada kullanmak isteyen bir arkadaşımız değerlendirsin... Şuanda gittigidiyor'da 50 TL yede var 60 TL yede satan var... Ben fiyat belirtmiyorum fiyatı almak isteyen arkadaşım değerlendirsin.... Ürün kırmızı renklidir...
Teşekkürler....
hayırlı satışlar kardeşim pazar günü kulaklarını epey çınlattık ama duymadın sanırsamtelin çalıyo çalıyo açan yok
![]()
hayırlı satışlar orçun..
sen yakında arabayıda satacaksın![]()
ne renk
orçun bey merhabaa. bu söylediğiniz ön tekerleklerdeki disk frenler için değil mi?? kaliper kapağı dediğiniz tam olarak ne oluyor? Fiorino için de uygun mudur acaba?
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
pardon bırısı bana hedıye kalıper kapağımı vercekmış![]()
hayırlı satışlar Gri olsaydı düşüne bilirdim
Sanırım bu şekılde![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
hemen senmi aldın![]()
hayırlı satışlar abi![]()
hayırlı satışlar abicim
obsessed the red
jantım olsaydı kesinlikle alırdım ki jant aldıgımda ilk işim bu kapaklardan almak olacak
I ♥ Punto
ben bugün aldım ama kırmızı değil..kırmızı düşünsem hemen alırdım hayırlı satışlar olsun abi
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hayırlı satışlar orcun abi..
sen onları soner abiye verirsin![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Valla kusura bakma mehmetçim... Daha öncede belirtmiştim ya gececiyim diye sabah işten çıkmıştım duymadım... Kalkınca gördüm özkanın aradığını boşv deyip gene yattımaman duymasın
Valla taliplisi var antalyadan bir kardeşimiz forumdan bakalım vereyimmi vermiyeyimmi diye düşünüyorum...
16 ve üstü jantların hepsine oluyormuş...
Sağol arkadaşım...
Adresini hemen yaz bana soner... Cuma günü kargoya vereyim... Paradan daha önemli şeyler var hayatta... Zaten fiyat belirtmedim işine lazım olan işini görsün gönlünden ne koparsa yada alanın mekanına gittiğimde yemek kahva vs ısmarlar ödeşiriz dostum...
ederim emrecim neden etmiyeyim... Sizlerden kıymetlimi dostlarım...
Olay olan pedal setlerini Tolgaya hediye ettim zaten...
Kırmızı her arabaya yakışır... benim düşüncem...
Evet aynı bu şekilde...
Veririm isterse kardeşim...
NOT: Belirtmeyi unuttum arkadaşlar... Almak isteyen arkadaşım yada sonerim aracınızın kaliperi jantınıza en az 2-3 parmak mesafede olması lazım... Çünkü bu kapakları kaliper üzerine taktığınız zaman janta sürtme yapabilir... Jantta flanş mydı neydi ondan takarsanız oda hem masraflı hemde çok külfetli oluyor...Yani kaliperinizle jant arasında 2-3 parmak mesafe varsa uyar....
Orcun abicim hayırlı satışlar oncelikle ama fiyatı biraz da uygun yaparsan hemen sayılacağını düşünüyorum çünkü Elif tuning gibi kazikci bı yerdeki fiyatı altta abi
ElifTuning.com | Oto Aksesuar, Tuning, Modifiye, Oto Mzik Ses, Xenon Far, Cam Filmi, Kolak, Armster
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri